Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Suszarko-lokówka ROWENTA Brush Active CF9520

(140)
Kod: 875068
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Moc [W] 1000
    Liczba poziomów temperatury 2
    Jonizacja Tak
    Nawiew zimnego powietrza Tak
    Szczotka obrotowa Tak
    Średnica [mm] 38, 50
    Specjalna powłoka ceramiczna
    Pielęgnacja jonowa dla lśniących włosów
    Zobacz cały opis
    Suszarko-lokówka ROWENTA Brush Active CF9520
    Suszarko-lokówka ROWENTA Brush Active CF9520
    Taniej o 30
    259 , 99
    229
    99
    22,99 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Atrakcyjne wzornictwo

    Atrakcyjne wzornictwo

    Suszarko-lokówka do włosów firmy Rowenta to gwarancja pięknych i suchych włosów w zaledwie kilka minut. Wysoka jakość wykonania oraz wyjątkowy design, zaprojektowany z myślą o nowoczesnych kobietach, czynią Rowenta CF9520 niezastąpioną w codziennej pielęgnacji włosów.

    Wygodna i poręczna


    Suszarko-lokówka Rowenta CF9520 jest bardzo poręczna i wygodna w użyciu. Pracuje z mocą 1000 W, dzięki czemu możemy bardzo szybko wysuszyć mokre włosy. Urządzenie daje również możliwość regulacji temperatury (dwa poziomy)

    Dwie grubości szczotki

    Dwie grubości szczotki

    Suszarko-lokówka Rowenta CF9520 posiada obrotową szczotkę 2 w 1, dzięki której szybko i dokładnie wysuszymy nasze włosy. Do wybory mamy dwie okrągłe szczotki – o grubości 50 mm i 40 mm, które posiadają specjalne włosie zapobiegające zaplątaniu się włosów i wykonane zostały w technologii ceramicznej.

    Z funkcja jonizacji


    Suszarko-lokówka Rowenta CF9520 posiada funkcję zimnego nadmuchu – dla utrwalenia fryzury oraz funkcję jonizacyjną - włosy nie będą się puszyć czy też elektryzować.




    Filmy:



    Dane techniczne

    Funkcje

    Parametry

    Techniczne

    Automatyczne wyłączenie Nie
    Błyskawiczne nagrzewanie Nie
    Jonizacja Tak
    Nawiew zimnego powietrza Tak
    Szczotka obrotowa Tak
    Kolor Biało-złoty
    Wyposażenie 2 okrągłe szczotki, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
    Liczba poziomów temperatury 2
    Moc [W] 1000
    Obrotowy przewód Tak
    Powłoka ceramiczna Nie
    Rodzaj Suszarko-lokówka
    Rodzaj nasadek Okrągła szczotka 40 mm, Okrągła szczotka 50 mm
    Wyświetlacz LCD Nie
    Zabezpieczenie przed przegrzaniem Nie
    Zastosowane technologie Powłoka turmalinowa
    Dyfuzor Nie
    Składana rączka Nie
    Stożkowa Nie
    Średnica [mm] 38, 50

    Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ROWENTA
  • Opinie

    4.7/5
    140 opinii
    134 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.8 /5
    Wydajność
    4.7 /5
    Łatwość użycia
    4.7 /5
    Prosta obsługa
    4.7 /5
    Trwałość
    4.5 /5
    Jakość do ceny
    4.5 /5
    Szybkość nagrzewania się
    4.7 /5
    Regulacja temperatury
    4.7 /5
    Poręczność
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 21 października 2021
    Sprawne, ale duże
    Urządzenie działa dobrze i zgodnie z opisem pod każdym względem, jedynym minusem jest wielkość urządzenia, nie jest co prawda pod tym względem wyjątkowe, ale jednak, zbyt duży rozmiar czyni je lekko nieporęcznym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 6 lipca 2021
    POLECAM!
    Świetny produkt. Włosy wyglądają jak po wyjściu od fryzjera. Co ważne- nie elektryzują się jak to miało miejsce przy zakupie loko-suszarki konkurencyjnej firmy. Jedyne co bym zmieniła to grubość szczotek - fajnie było by gdyby choć jedna była znacznie cieńsza. Te które są - niewiele różnią się średnicą.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Halina 30 września 2021
    ZADOWOLENIE
    Jest piękna , cichutka , kupowałam z niepewnością ale w ogóle nie żałuję jeszcze trochę czasu aż się porządnie nauczę obsługiwać :-) ale zakup w 10 :-)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ALEKSANDRA 4 września 2021
    Super
    Super, extra.... spełnia moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zofia 15 kwietnia 2021
    Najlepsza do codziennej stylizacji! Poczuj się jak gwiazda filmowa!
    Loko-suszarka ROWETA CF9520, to idealny gadżet do codziennej stylizacji i pielęgnacji włosów, który powinien znajdować się w każdym domu kobiety! Posiadam długie włosy , które wymagają codziennej stylizacji. Lubię, gdy włosy wyglądają świeżo, a także gdy układają się w swobodne fale tworzone loko-suszarką. Regulacja temperatury, to duży atut, ponieważ nadmierne ogrzewanie włosów suszarką może uszkodzić włókna włosów. Włosy (szczególnie długie), nie wkręcają się w szczotkę dzięki wykorzystaniu ceramicznej technologii (ŚWIETNY WYNALAZEK!). W zestawie, są dwie końcówki szczotek o różnej wielkości. Włosy nie puszą się, ani się nie elektryzują dzięki funkcji jonizacji. Polecam wszystkim kobietom, które codziennie chcą się czuć pięknie i wyjątkowo przy stosunkowo niskim poziomie cenowym. Cena jest bardzo uczciwa w stosunku do jakości produktu! :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    MAGDALENA 21 maja 2021
    POLECAM !!!!
    MAM GRUBE PUSZĄCE SIĘ WŁOSY, KRĘCONE PO UMYCIU - CIĘŻKIE DO UŁOŻENIA... ROWENTA PORADZIŁA SOBIE WSPANIALE, MOJE WŁOSY WYGLĄDAJĄ JAK PO KERATYNOWYM PROSTOWANIU!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 25 kwietnia 2021
    Prosta obsługa.
    Jestem zadowolona z zakupu tego produktu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 26 marca 2021
    Rewelacja!
    Idealna dla osób, które nie posiadają talentu i nie radzą sobie z okiełznaniem swoich oklapniętych włosów :) Dodatkowo prezentuje się świetnie :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystyna 6 stycznia 2021
    Polecam wszystkim zakup
    Polecam wszystkim zakup loko-suszarki w MEDIA EXPERT. Jestem zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzena 16 grudnia 2020
    Bardzo zadowolona :) :) :) !!!!
    Bardzo zadowolona jestem, świetna lokówko-suszarka, szybko sprawnie i bez problemu, fryzura gotowa w 10 min jak po wyjściu z salonu, polecam w 100% :)!
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Suszarko-lokówka ROWENTA Brush Active CF9520
      Suszarko-lokówka ROWENTA Brush Active CF9520
      Taniej o 30
      259 , 99
      229
      99
      22,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756