Polecane produkty podobne

Opis i dane

Lodówka BOSCH KGN39KL35

 

Oświetlenie LED
Zastosowanie diod LED to zupełnie nowa koncepcja oświetlenia wnętrza chłodziarki zapewniająca równomierne rozłożenie światła w jej wnętrzu, bez oślepiania. Oświetlenie LED zużywa mniej prądu od zwykłych żarówek i pozostaje sprawne przez cały okres eksploatacji urządzenia.  
FreshSense
Dzięki optymalnym warunkom przechowywania żywność zachowuje idealną konsystencję — na przykład lody nie będą już zbyt twarde ani zbyt miękkie. Stała temperatura wewnątrz chłodziarki ma decydujące znaczenie dla zachowania świeżości i smaku produktów. Czujniki FreshSense stale monitorują lub regulują temperaturę na zewnątrz oraz wewnątrz chłodziarki i zamrażarki. W rezultacie temperatura wewnątrz chłodziarki jest utrzymywana na stałym poziomie, niezależnie od temperatury zewnętrznej.
MultiAirflow
System MultiAirflow ze wspomaganiem wentylatorów wywołuje delikatny, równomierny ruch zimnego powietrza na wszystkich poziomach w obszarze schładzania i zamrażania. Minimalizuje to wahania temperatury i skraca czas chłodzenia — dzięki czemu Twoja żywność zachowa świeżość na dłużej.
SuperFreezing
Funkcja SuperFreezing chroni zamrożone produkty przed rozmrożeniem po włożeniu nowych produktów do zamrażarki; sprawia też, że nowe produkty są zamrażane szybciej. Urządzenia z funkcją automatycznego zamrażania przywracają normalny tryb pracy po osiągnięciu odpowiedniej temperatury. Zapobiega to marnowaniu energii.
SuperCooling
W przypadku aktywacji funkcji SuperCooling świeżo zakupione produkty są schładzane znacznie szybciej. Jednocześnie zapobiega ona podwyższaniu temperatury żywności, która została już schłodzona. Temperaturę można obniżyć maksymalnie do 2°C — a wszystko to za dotknięciem jednego przycisku. Aby zapobiec nadmiernemu zużyciu energii, funkcja ta wyłącza się automatycznie po upływie około 6 godzin.
airfreshFilter
Rozwiązanie airfreshFilter z technologią antiBacteria aktywnie neutralizuje zapachy wewnątrz lodówki i wychwytuje bakterie. Nieprzyjemne substancje pochodzące z żywności o intensywnym zapachu są absorbowane, a powietrze pozostaje czyste i świeże — bez konieczności wymiany filtra przez cały okres eksploatacji urządzenia.

Dane techniczne

Techniczne

  • Wysokość [cm]
    203
  • Szerokość [cm]
    60
  • Głębokość [cm]
    66
  • Kolor producenta
    Inox
  • Kolor / wykończenie boków
    Inox
  • Kolor / wykończenie frontu
    Inox
  • Położenie zamrażarki
    Na dole
  • Pełny No Frost
  • 16
  • Nie
  • 1
  • 2
  • Elektroniczne
  • Liczba drzwi
    2
  • Tak
  • Funkcje dodatkowe
    AirFresh, FreshSense, No Frost, Oświetlenie LED, Regulacja temperatury, Super Freeze, SuperCool, System Multi Airflow, VarioZone, VitaFresh
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Alarm niedomnkętych drzwi, Alarm wzrostu temperatury
  • Chłodziarka

  • 279
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki
    No-Frost
  • Rodzaj półek
    Szklane
  • Liczba półek
    5
  • Liczba pojemników na warzywa
    1
  • Liczba półek na butelki
    1
  • Tak
  • Tak
  • Nie
  • Komora świeżości
    Nie
  • Szuflada z kontrolą wilgotności
    Nie
  • Zamrażarka

  • 87
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika
    No-Frost
  • 14
  • Liczba pojemników w zamrażarce
    3
  • Tak
  • Nie
  • Gwarancja

  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Schemat montażu Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BSH SPRZET GOSPODARSTWA DOMOWEGO Sp.zo.o.
  • Opinie

    4.8/5
    164 opinii
    160 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.8 /5
    Głośność pracy
    4.6 /5
    Funkcjonalność
    4.8 /5
    Pojemność
    4.8 /5
    Energooszczędność
    4.7 /5
    Ergonomia wnętrza
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.2/5
    Tomek 21 sierpnia 2019
    Mieszane uczucia
    Lodówkę mam około roku. Jest bardzo pojemna i ma praktyczne rozwiązania związane z przechowywaniem. Na początku była super cicha, po pół roku zaczęła wydawać strasznie głośne dźwięki. Znajomi mają taką samą i ten sam problem się u nich pojawił. Dźwięki są denerwujące, ale gdybym miał aneks to lodówkę bym wywalił. Generalnie polecam choć jakaś wada fabryczna może być w tej lodówce.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 6 sierpnia 2019
    Super, pozytywny sprzęt
    Jestem bardzo zadowolony, że dałem się namówić na te lodówkę Boscha, jest ogromna i pojemna z super klasycznym wyglądem, polecam każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marian 14 czerwca 2019
    Pozytywna
    Opinia po tak krótkim czasie bardzo pozytywna. Mała uwaga z mojej strony, lodówkę wybrałem wysoką a sam mam 150 cm wzrostu i tu nie dostosowałem produktu do siebie. Ale to uwaga z rzędu żartobliwych.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 19 maja 2019
    Warta zakupu
    Lodówka wizualnie bardzo ładna. Bardzo cicha i bardzo pojemna. Wykonana z najwyższej jakości materiałów. Polecam i super cena.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 16 maja 2019
    Fajna lodówka
    Bardzo ładna lodóweczka, wysoka, sporo miejsca w środku. Podobają mi się również półeczki na drzwiach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 16 kwietnia 2019
    Pozytywna
    Lodówka spełnia moje oczekiwania. Pojemna, solidna. Godna polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 19 kwietnia 2019
    Imponująca
    Bardzo efektowna i efektywna lodówka. Super sprzęt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 13 maja 2019
    Lodówka
    Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wygląd idealny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Przemysław 18 kwietnia 2019
    Bardzo fajna lodówka
    Dobry sprzęt. Wiadomo.. Bosch. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 11 czerwca 2019
    Pozytyw
    Mega dobry sprzęt, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Ergonomia wnętrza
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Standard (Lodówka, Zamrażarka)


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Pakiet Pełen Komfort (Lodówka, Zamrażarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Montaż półek i szuflad
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Lodówka BOSCH KGN39KL35 No frost 203cm Srebrna
      Produkt archiwalny

      Lodówka BOSCH KGN39KL35 No frost 203cm Srebrna

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756