Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Kierownica LOGITECH G923

(22)
Kod: 320097
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Przeznaczenie PC, PlayStation 4, PlayStation 5
    Komunikacja Przewodowa
    Programowalne przyciski Tak
    Rodzaj Kierownica
    Wibracje Tak
    Kolor Czarny
    Zobacz cały opis
    Kierownica LOGITECH G923
    Kierownica LOGITECH G923
    1 319
    00
    131,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Sprawdź leasing dla firm
    U Ciebie
    W sklepie jutro
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Sprawdź leasing dla firm
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    PRAWDZIWE ŚCIGANIE POCHODZI Z WNĘTRZA

    Poznaj zmodyfikowaną kierownicę wyścigową Logitech G923 o wysokiej wydajności, która rewolucjonizuje wrażenia odbierane w wirtualnych wyścigach.

    Kierownica Logitech G923 PS4 PC widok opakowanie ogólny

    UWOLNIJ SWOJĄ PASJĘ DO WYŚCIGÓW

    Trueforce High-Definition we wspieranych grach łączy się bezpośrednio z silnikami gier, tworząc niesamowity realizm oraz dotychczas niespotykaną szczegółowość.

    Kierownica Logitech G923 PS4 PC mechanizm kierownica

    PROGRAMOWALNE PODWÓJNE SPRZĘGŁO

    Szybciej ruszaj z linii startowej, zachowując maksymalną trakcję i minimalną ilość dymu. Programowalne podwójne sprzęgło jest gwarancją sukcesu.

    Kierownica Logitech G923 PS4 PC widok zestaw

    KONTROLUJ WYŚCIG

    24-punktowy selektor, diody LED obr/min, zintegrowane sterowanie grami na PS4 lub PC oraz progresywna sprężyna hamulca – wszystko to pomaga utrzymać kontrolę nad pojazdem przy dużych prędkościach.

    Kierownica Logitech G923 PS4 PC widok gra diody led

    MATERIAŁY PREMIUM

    Odświeżony design Logitech G923 z kierownicą z metalu szczotkowanego, ręcznie szytą skórzaną osłoną kierownicy i polerowanymi metalowymi pedałami daje maksimum prestiżu i wygody w każdym wyścigu.

    Kierownica Logitech G923 PS4 PC skórzana kierownica

    CAŁKOWITA KONTROLA NAD KIEROWNICĄ

    Kontrola czułości kierownicy, poziomy siłowego sprzężenia zwrotnego i dostosowywanie przycisków za pomocą zaawansowanego oprogramowania do gier G HUB dla komputerów PC pomagają w pełni kontrolować przebieg wyścigu.

    Kierownica Logitech G923 PS4 PC dostosowywanie przycisków widok kierownica skos

    WYSOKA KOMPATYBILNOŚĆ

    Logitech G923 jest kompatybilna z większością gier wyścigowych na PS4 oraz z wybranymi tytułami zaprojektowanymi specjalnie dla Trueforce.

    Kierownica Logitech G923 PS4 PC kompatybilność kierownica zoom przyciski



    Filmy:



    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Programowalne przyciski Tak
    Przeznaczenie PC, PlayStation 4, PlayStation 5
    Rodzaj Kierownica
    Wibracje Tak
    Wyjście słuchawkowe Nie
    Kolor Czarny
    Komunikacja Przewodowa
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Zawartość zestawu Kierownica, Pedały, Zasilacz
    Gwarancja 24 miesiące

    Producent

  • Nazwa producenta/importera LOGITECH
  • Opinie

    4.9/5
    22 opinii
    21 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 7 września 2021
    Logitech g923 ps4
    Wybrałem kierownicę Logitech g923 zastanawiałem się jeszcze nad Logitech g29 lub marki Thrustmaster, ale wybór padł na g923 z kierownicy, jestem zadowolony, szkoda tylko, że dostawa miała być w piątek, a przyszła w poniedziałek, akurat potrzebowałem ją na piątek, poza tym nie widzę minusów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 21 września 2021
    KIEROWNICA PC PS4 LOGITECH G923
    Kierownica spełnia moje oczekiwania jak za tą cenę. Jest wykonana z solidnego materiału. Odczucia z jazdy są niesamowite. Pedały dają poczucie jak byśmy jechali w prawdziwym samochodzie. W zestawie nie może zabraknąć Shiftera od Logitecha, który też robi robotę. Polecam !!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 9 lipca 2021
    Polecam
    Zawsze chciałem mieć takie małe ustrojstwo, i udało się je zakupić, wrażenia z gry na niej takie, że nigdy nie chciałbym ze świata wirtualnego wychodzić, jak ktoś chce coś bliżej VR i realizmu to jak najbardziej polecam !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 21 września 2021
    Idealna
    Szczerze polecam zakup kierownicy, wykonana z wysokiej jakości produktów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariusz 13 sierpnia 2021
    Super
    Super produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bob 12 maja 2021
    G923 wersja PlayStation
    To moja pierwsza kierownica do pc, wahałem się między nią, a t300 rs. Ale ze względu na mieszane opinie co do awaryjności t300 wybrałem g923 i jestem zadowolony. Jedyny minus to, że jest dość głośna i czuć w dłoni zębatkę gdy pracuje pod oporem. Wiadomo brak pasków. A ogólnie jest ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 6 kwietnia 2021
    Mega
    W pełni zgadzam się z innymi opiniami. Jest extra, używam jej z THRUSTMASTER TH8A. Nie wiem tylko czy ten nieszczęsny hamulec można troszkę, że się tak wyrażę zmiękczyć czy po prostu tak ma być. Nie zmienia to faktu, że jest super.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    asetto corsa 25 czerwca 2021
    Super
    Bardzo dobra kierownica, wcześniej miałem przez 15 lat G25, myślę, że ta także długo posłuży. POLECAM
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krycha 25 marca 2021
    Bardzo polecam
    Kierownica oddaje mega realizm z gier oraz je dokłada i przyjemnie się na niej gra, ale moim zdaniem na /- Twardy pedał hamulca i ciężko jest nogą go wcisnąć do końca, lecz w samochodach można takiego hamulca doświadczyć, tylko gdy się zapowietrzy, a tak to jest lżejszy. Z przyjemnością mogę wam polecić tą kierownicę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kacper 15 lutego 2021
    Rewelacja
    Moja pierwsza kierownica i mogę całym sercem polecić ją każdemu co lubi symulatory i ścigawki. Cena do jakości jest super. Troszkę jest ustawiania i męczenia się co gdzie i jak robić, ale gdy już ustawimy to ledwo można się oderwać od gry. Polecam każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Kierownica LOGITECH G923
      Kierownica LOGITECH G923
      1 319
      00
      131,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756