Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Kontroler SONY DualShock 4 V2 Moro

(153)
Kod: 863719
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Przeznaczenie PlayStation 4
    Komunikacja Bezprzewodowa
    Programowalne przyciski Tak
    Rodzaj Kontroler
    Wibracje Tak
    Kolor Moro
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Kolor: Moro
    Kolor: Moro
    Kontroler SONY DualShock 4 V2 Moro
    Kontroler SONY DualShock 4 V2 Moro
    259
    00
    25,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    W sklepie jutro
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Pad do ps4

    Przejmij kontrolę nad nową generacją gier, korzystając z przeprojektowanego kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4, który zapewnia doskonałą precyzję.

    Kontroler ma matowe wykończenie i jest najbardziej ergonomicznym, intuicyjnym sposobem gry. Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze.

    Zintegrowany pasek świetlny, który świeci w różnych kolorach w zależności od tego, co dzieje się w grze – teraz widać go na panelu dotykowym.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK opis cechy funkcje

    Udoskonalone drążki analogowe i spusty

    Zdobądź przewagę, mając znacznie większe poczucie kontroli nad działaniami w grze.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK drążki spusty przyciski

    Wbudowany głośnik

    Ożyw swoje gry i usłysz każdy szczegół dzięki efektom dźwiękowym pochodzącym bezpośrednio z kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK głośnik dźwięki

    Stereofoniczne gniazdo słuchawkowe

    Słuchaj gier przez słuchawki — zintegrowane gniazdo słuchawkowe 3,5mm pozwoli Ci usłyszeć każdy huk, trzask oraz wybuch.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK słuchawki jack 3,5mm

    Czujniki ruchu

    Kołysz się i ruszaj, a wbudowany niezwykle czuły akcelerometr z żyroskopem wykryje ruch, przechylanie i rotację kontrolera bezprzewodowego DUALSHOCK 4.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK czujnik żyroskop ruchy

    Łączność USB

    Naładuj kontroler z dowolnego portu USB i przekazuj dane za pośrednictwem kabla USB.

    KONTROLER PS4 SONY PAD DUALSHOCK usb kabel ładowanie

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Ilość przycisków 18
    Programowalne przyciski Tak
    Przeznaczenie PlayStation 4
    Rodzaj Kontroler
    Wibracje Tak
    Wyjście słuchawkowe Tak
    Kolor Moro
    Komunikacja Bezprzewodowa
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Zawartość zestawu Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Kontroler
    Gwarancja 12 miesięcy, Door To Door

    Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SONY POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.8/5
    153 opinii
    150 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Urszula 1 września 2021
    Super kontroler
    Pad działa bez zarzutów, fajny design moro, szybka wysyłka, jestem mega zadowolona z zakupów w Media Expert.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 9 grudnia 2020
    Polecam
    Oczywiście dziecko zadowolone, pad działa zawodowo, teraz możemy razem grać na konsoli. Takie małe zawody :) rodzinne. No i zawsze jest.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 20 listopada 2020
    Wszystko OK
    Jestem bardzo zadowolony, polecam. ;)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 20 lipca 2020
    Super
    Polecam DualShock do PS4 świetny pad w moro, świetnie wykonany, prawie po roku użytkowania nic się z nim złego nie stało, naprawdę świetny, godny polecenia w 100 procentach I wyjątkowy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystian 25 lipca 2020
    Pozytywne
    Bardzo wygodnie leży w rękach, nic nie skrzypi, spusty dobrze chodzą.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Renata 10 września 2020
    Polecam
    Polecam. :) Działa bez zarzutu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 26 maja 2020
    Polecam
    Kontroler Sony DualShock jest unikatowy. Kolor moro można dopasować do chłopaka jak i do dziewczyny. W przeciwieństwie do czarnej wersji jest wykończony matowo, przez co mniej się ślizga, co pozwala lepiej trzymać pad w ręku. Kontroler doskonale dopasowuje się do każdej dłoni. Światełko na czarnym panelu jest bardzo dobrym rozwiązanie dla osób, które grają w nocy i nie pamiętają, w którym miejscu go położyli. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 9 kwietnia 2020
    GamePad DualShock 4 V2
    Jestem bardzo zadowolony z zakupu, gra się rewelacyjnie, produkt spełnia wszystkie moje oczekiwania, dodatkowo robiący wrażenie design. Sam proces zakupu, oraz odbioru przesyłki również bez zarzutu - szybko i sprawnie! Polecam każdemu zarówno pada jak i sklep.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Filip 20 maja 2020
    Super pad Dualshock 4 Moro
    Jest to jedna z lepszych wersji DualShock 4. W przeciwieństwie do czarnej wersji jest wykończony matowo, przez co mniej się ślizga,co skutkuje lepszym chwytem, Kolor jest rzeczą gustu, ale mi się podoba.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kacper 21 czerwca 2020
    Pad jest świetny
    Ten pad jest świetny nie zawiesza się, a jego skalibrowanie jest szybkie i łatwe. Wzór jest bardzo ładny. Sam pad nie palcuje się i jest łatwy do czyszczenia. Polecam serdecznie!
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Kontroler SONY DualShock 4 V2 Moro
      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Moro
      Kontroler SONY DualShock 4 V2 Moro
      259
      00
      25,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756