Polecane produkty podobne

Opis i dane

Załóż Gear VR, by przenieść się w świat wirtualnej rzeczywistości i przeżyj przygody o jakich dotychczas mogłeś tylko marzyć. Innowacyjny design i nowość - kontroler Gear VR zapewniają jeszcze lepsze emocje oraz bardziej intuicyjne sterowanie podczas gier. Lżejsza konstrukcja sprawia, że gogle Gear VR są wygodniejsze w użyciu. Dzięki czemu możesz cieszyć się wspaniałym doświadczeniem jeszcze dłużej. Gogle Gear VR doskonale dopasowują się do kształtu twarzy a miękka pianka zapewnia komfort użycia oraz blokuje dostęp światła z zewnątrz.

Dane techniczne

Charakterystyka

  • Funkcja produktu
    Wirtualna rzeczywistość
  • Przeznaczenie
    Smartfon
  • Rodzaj
    Gogle VR
  • Kompatybilność
    Smartfony
  • Typ
    Do smartfona
  • Parametry

  • Grubość [mm]
    122.5
  • Szerokość [mm]
    207.8
  • Wysokość [mm]
    98.6
  • Kolor
    Czarny
  • Czujniki
    Akcelerometr, Zbliżeniowy, Żyroskop
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Zawartość zestawu
    Kontroler
  • Pamięć wbudowana [GB]
    Brak
  • Pole widzenia
    101
  • Zestaw z kontrolerem
    Tak
  • Złącza
    Micro USB - 1szt., USB-C 3.0 - 1 szt.
  • Techniczne

  • Dedykowany model
    Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S6 edge+, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Opinie

    4.9/5
    10 opinii
    10 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość obrazu
    4.9 /5
    Wygoda użytkowania
    4.8 /5
    Poziom rozrywki
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jarosław Ł 11 września 2018
    Pozytywna
    Super sprzęt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał S 5 stycznia 2018
    Godny polecenia
    Gogle przenoszą w bardzo realny świat virtualny gdzie można naprawdę stracić głowę przeglądając obrazy, oglądając filmiki czy grając w różne gry. A wszystko sprawia wrażenie, że tam naprawdę się jest.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Leszek B 23 stycznia 2018
    Fantastyczny gadżet
    Bajera!!!! Na 5+.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    scorpion 2 listopada 2017
    Wirtualne światy w przystępnej cenie
    Samsung Gear VR z kontrolerem to doskonałe rozwinięcie modelu z 2016 roku. Kontroler świetnie uzupełnia gogle - przez rok nawigowałem w wirtualnych światach oczami i gładzikiem z boku głowy (poprzednia wersja VR). Teraz bardzo intuicyjne akcesorium z i precyzyjnym żyroskopem powoduje, że każda opcja wybiera się w mgnieniu oka, a każdy przeciwnik w grach momentalnie odchodzi do historii. Same "okulary" są bardzo wygodne i lekkie, łatwo można je dopasować do każdej głowy. Bardzo przydatne jest łącze do ładowania telefonu, bo wirtualne zabawy potrafią szybciutko doprowadzić baterię do poziomu zerowego. Szkoda, że zabrakło w tej wersji przejściówki do ładowania z USB-C na popularne wciąż micro-USB. W tej cenie razi też brak akumulatorków w kontrolerze - mam nadzieję, że zwykłe bateryjki nie będą zbyt często "padać". Cóż mogę więcej powiedzieć? Kto nie spróbował przygód w wirtualnych światach, ten nie potrafi sobie wyobrazić, jak intensywne to doznanie. Wirtualne zwiedzanie muzeów, zapierające dech w piersiach loty na dużych wysokościach czy nawet w kosmosie, ekstremalne rollercoastery i gry, gdzie znajdujemy się DOSŁOWNIE w środku akcji - to wszystko jest na wyciągnięcie ręki i znacznie taniej. A jeśli masz jeszcze kamerkę Gear 360, to możesz samemu tworzyć swoje wspomnienia (zdjęcia i filmy), a później zanurzać się w nich dzięki Gear VR. Gorąco polecam wszystkim posiadaczom flagowych Samsungów!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Szkirek 8 listopada 2017
    W 100 % polecam
    Virtualna Rzeczywistość nadchodzi.Świetne wykonanie Gear VR 4 to tylko jeden z jego atutów. Kolejnym ogromnym jest fakt, dodania kontrolera który ułatwia sterowanie zarówno w grach jak i przemieszczanie się po menu Oculusa. Sprzęt fantastyczny który przenosi nas na długie godziny do świata VR. Gdy na zewnątrz plucha nie ma lepszego momentu jak usiąść wygodnie w swoim ulubionym fotelu i przenieść się do wirtualnego świata. Sprzęt zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Niesamowite przeżycia! Używam na Samsung Galaxy S7. Zdecydowanie polecam zakup Samsung Gear VR 4! Świetne wykonanie Gear VR 4 to tylko jeden z jego atutów. Kolejnym ogromnym jest fakt, dodania kontrolera który ułatwia sterowanie zarówno w grach jak i przemieszczanie się po menu Oculusa. Sprzęt fantastyczny który przenosi nas na długie godziny do świata VR. Gdy na zewnątrz plucha nie ma lepszego momentu jak usiąść wygodnie w swoim ulubionym fotelu i przenieść się do wirtualnego świata. Sprzęt zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Niesamowite przeżycia! Używam na Samsung Galaxy S7. Zdecydowanie polecam zakup Samsung Gear VR 4!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    michalek1912 7 listopada 2017
    Plusy i minusy
    Jako posiadacz gogli Samsung Gear VR mogę przedstawić plusy i minusy tego sprzętu. Plusy to: niezapomnianie przeżycia, wysoka jakość obrazu, wbudowana przeglądarka internetowa, możliwość połączenia gogli z kamerą Samsung Gear 360, dzięki czemu można w świetnej okazałości oglądać zdjęcia zrobione w 360 stopniach. Gogle są wygodne w użytkowaniu i dopasowują się do głowy każdego, niezależnie czy nosi okulary czy nie. W zestawie jest kontroler ułatwiający poruszanie się po wirtualnej rzeczywistości. Minusem gogli jest to, że nie działa przy użyciu innych smartfonów, kompatybilny jedynie z wybranymi modelami smartfonów Samsung. Ja posiadam Samsunga Galaxy S8, więc ten aspekt nie jest dla mnie osobiście minusem. Podsumowując polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    pegaz179 8 listopada 2017
    Samsung gear VR
    Gogle samsung VR, plus kontroler to fajna zabawa i duże możliwości świata wirtualnego. Sprzęt jest wykonany solidnie, jest lekki i wygodny w użytkowaniu. Na duży plus zasługuje kontroler, który dużo usprawnia w poruszaniu się po menu. Aplikacja oculus rozwija się przez cały czas i obecnie jest już bardzo dużo materiałów i aplikacji do zabawy. Jakość obrazu zależy w dużym stopniu od jakości materiału. Nie jest to jeszcze obraz, tak dobry jak byśmy chcieli, ale i tak sprawia dużo frajdy z zabawy. Gogle z połączeniem z galaxy s8 plus, dużo lepiej sobie radzi z telefonem, znacznie mniej się nagrzewa. Na obecną chwilę są to i tak najlepsze gogle do wirtualnej rzeczywistości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Piotrek 21 listopada 2017
    VR bliżej niż kiedkolwiek
    Gear VR pozwala dotknąć wirtualnego świata tym, którzy posiadają konkretne modele telefonów Samsung. Gogle wykonane są przyzwoicie, po dłuższej zabawie nie odczuwałem zmęczenia z tytułu noszenia gogli. Wrażenia z przebywania w świecie Gear VR są niesamowite. Mimo tego, że ostrość obrazu nie jest jeszcze na najwyższym poziomie to chce się w tym świecie przebywać jak najdłużej. Dołączony kontroler jest na tyle dobry, że kompletnie nie ma potrzeby używania panelu dotykowego na goglach. Bardzo fajny gadżet, który gwarantuje rewelacyjną zabawę. Do zobaczenia w świecie Gear VR.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    adam2039 22 listopada 2017
    Co za wrażenia!
    Gogle dają możliwość bycia w innym świecie bez wyjścia z domu! Są dobrze wykonane, a najlepszy jest pilot bardzo ułatwia użytkowanie. Zabawę będzie miała cała rodzina. A jak ktoś jeszcze ma dostęp do kamerki 360, to filmy nią nakręcone ogląda się w goglach doskonale. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Romuald S 16 listopada 2017
    Pozytywna, polecam
    Bardzo dobra jakość obrazu, super rozrywka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość obrazu
    /5
    Wygoda użytkowania
    /5
    Poziom rozrywki
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Produkt archiwalny

    Gogle VR SAMSUNG Gear VR SM-R325NZVAXEO

    Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
      Brak podobnych produktów
      Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756