Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

3200 x 1800

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

12

Stabilizacja obrazu:

Nie

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 851141

Kod produktu: 851141

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa MANTA MM357

cena online

27800

27.80 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Kamera sportowa MANTA MM357

cena online

27800

27.80 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Niewielkie

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa MANTA MM357

Kamera sportowa MANTA MM357

Sportowo-turystyczna


Zarejestruj kamerą swoje dokonania sportowe, najpiękniejsze wędrówki czy też cudowne chwile spędzone z rodziną. Kamera sportowa MANTA MM357 to idealne urządzenie gwarantujące video wysokiej jakości. Kamera obsługuje filmy w rozdzielczości Ultra HD 4K (3200x1800 pikseli) z szybkością 25 klatek na sekundę na kartach MicroSD. Ma również wysoką rozdzielczość zdjęć - 12 Mpix.

Świetna alternatywa dla większych urządzeń

Świetna alternatywa dla większych urządzeń


Niewielka, lekka - waży zaledwie 66 g, bardzo poręczna kamera sportowa MANTA MM357 to idealna alternatywa dla znacznie droższego sprzętu. Jej atrakcyjna cena nie oznacza przy tym gorszej jakości. To świetne rozwiązanie zarówno dla początkujących użytkowników, jak i dla tych bardziej zaawansowanych. Kamera MANTA MM357 wbudowana jest w wzmocnioną obudowę, odporną na wstrząsy i zanieczyszczenia z zewnątrz, takie jak pył czy kurz. Jest również wodoszczelna, umożliwia pracę pod wodą przy maksymalnym zanurzeniu do 30 m.

Intuicyjna w obsłudze

Intuicyjna w obsłudze


Obsługa kamery sportowej MANTA MM357 jest niezwykle prosta. Urządzenie posiada czytelny kolorowy wyświetlacz LCD o przekątnej ekranu 2 cale. Można sterować nią również za pośrednictwem smartfonu lub tabletu, dzięki modułowi WiFi oraz darmowej dedykowanej aplikacji. Użytkownik MANTA MM357 ma zatem możliwość ustawiania odpowiednio kadru oraz śledzenia obrazu z kamery na żywo w swoim telefonie lub tablecie.

Zastosowane technologie

Wyjście HDMI
Złącze USB
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa MANTA MM357
Techniczne

Dotykowy ekran LCD

Nie

Funkcje dodatkowe

Aparat fotograficzny, Wbudowany mikrofon

170

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

3200 x 1800

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka, Wodoodporna obudowa, Uchwyt do montażu

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Rodzaj stabilizacji obrazu

Nie dotyczy

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

12

Stabilizacja obrazu

Nie

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

DLNA

Nie

GPS

Nie

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

29

Wysokość [mm]

41

Szerokość [mm]

59

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

MANTA

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa MANTA MM357
Opinie
5 / 5 57 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 57 opinii
57 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

W sam raz

Kamerkę syn otrzymał w prezencie od znajomych. Po przetestowaniu jej stwierdziłem, że będzie dobrą opcją na wyjazd na wakacje. Testowe filmiki są ok.

Bożenka 2019-08-27 22:02:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Kamerka

Świetna kamerka dająca mi wiele możliwości, obraz z nagrań jest wyraźny i jestem bardzo zadowolony że mogę nagrywać jazdę na rowerze po górach, w dodatku bardzo dobra cena.

Geniusz 2019-08-19 20:29:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Zadowolony

Kamerka jest dobra. Nie ma co się obawiać warunków w jakich będziemy z niej korzystać. To porządny sprzęt nagrywający, dobre filmiki. Obsługa bardzo fajna.

Laser 2019-08-16 12:42:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobra

Kamerka nagrywa całkiem ładne filmiki, jest lekka i dobrze wyposażona przez producenta. Cena jest bardzo atrakcyjna jak na swoje parametry.

Paweł 2019-07-25 21:56:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobra

Kamerka przydatna, sprawdziła się na wakacjach. Nagrała dużo pamiątek i to też w ekstremalnych warunkach.

Leola 2019-07-16 21:27:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Spoko

Kamerka jest spoko. Fajnie nagrywa, filmy bardzo dobrej jakości. Porządna i prosta w obsłudze. Jestem zadowolona z zakupu.

Anka 2019-07-10 13:20:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Jest ok

Kamera na wyjeździe bardzo się sprawdziła, nagrywa w niezłej jakości, a uważam, że takie nagrania są niezapomnianą i niezastąpioną pamiątką. Kamerka warta zakupu.

Ilona 2019-07-04 22:04:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Warto

Watra zakupu kamerka przydatna w wielu sytuacjach. Bardzo fajna obsługa. Jestem pod wrażeniem jakości nagrań.

Sara 2019-06-17 08:12:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Manta ok

Kamerka nawet fajnie działa, nagrywane filmiki w niezłej jakości. Fajnie, że kamerka ma spory kąt widzenia ok. 170 stopni i obudowę wodoodporną. Pełny komplet. Super.

Lamina 2019-06-12 22:24:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Praktyczna

Kamerka spokojnie daje radę z nagrywaniem w ruchu. Posiada przydatne złącze HDMI i dużo elementów montażowych. W tej cenie kamera ok.

Nico 2019-05-30 06:10:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Super

Jakość i dźwięk odtwarzanego nagrania bardzo dobrej jakości, Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam.

Anada 2019-05-20 09:28:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Bardzo fajna

Kamera w bardzo dobrej cenie, spisuje się tak jak powinna, dla osób bardziej zaangażowanych jest możliwość sterowania telefonem poprzez wifi – niezła opcja. Co do filmów są niezłej jakości.

Gracjan 2019-05-12 22:31:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Kamerka ok

Kamerka spisuje się bardzo dobrze, jak się okazało jest bardzo praktyczna, można nią nagrywać wszystko, nawet pod wodą. Jest łatwa w obsłudze, a do tego nagrania są dobrej jakości.

Filip 2019-05-03 22:05:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam

Kamera do polecenia. Fajna w obsłudze i fajnymi przydatnymi funkcjami. Dobry porządny sprzęt za rozsądne pieniądze. Fajne opcje montażu w zależności od potrzeby.

Konrad 2019-04-14 16:37:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam kamerkę

Kamerka jak na swoją cenę jest bardzo dobra, posiada 12Mpx co jest bardzo dobrym wynikiem dzięki czemu nagrywane filmiki są dobrej jakości w rozdzielczości 3200x1800. Posiada złącze HDMI a także można ją podłączyć pod domową sieć WiFi.

Edgar 2019-04-14 10:59:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Godna Polecenia

Dzięki tej kamerce posiadam teraz niezłą pamiątkę z ferii zimowych, podczas których uczyłem się jazdy na nartach. Nagrania są dobrej jakości i pewnie będzie mi towarzyszyła podczas większości wyjazdów.

Wiktor 2019-03-26 20:44:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Praktyczna

Niezła kamerka o szerokim koncie nagrywania co jest bardzo ważne, ma możliwość łączenia się ze smartfonem poprzez wifi. Dodatkowo na wyposażeniu jest spora ilość uchwytów dzięki czemu praktycznie do wszystkiego ją zamocujemy.

Nikodem 2019-03-15 18:52:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Warto

Warto się skusić na tą kamerkę to bardzo dobry i łatwy w obsłudze model. Jednak co najważniejsze bardzo dobra jakość filmów.

Ernest 2019-03-13 22:08:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Zadowolony

Jestem zadowolony z posiadania tej kamerki. Zakup oceniam za bardzo udany. Kamerka jest solidna i nie straszne jej żadne warunki. Prosta obsługa i mega fajna jakość filmów. Czego więcej wymagać!!!

Rajek 2019-03-07 17:47:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Kamera sportowa

Poręczna kamerka, którą można zabrać w każde jedno miejsce i spiszę się na medal, jest super jeśli chodzi o wszelakie nagrania, posiada kilka funkcji typu wodoodporność i system 4k, który na pewno się sprawdzi i czlowiek zobaczy różnicę, ja jestem zachwycona.

Malwina 2019-02-14 00:17:27
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

MANTA Kamera sportowa MANTA MM357

Kamera sportowa MANTA MM357

27800

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa MANTA MM357

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa MANTA MM357

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

27800

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa MANTA MM357
Kamery sportowe