Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]:

1920 x 1080,

30 kl/s,

FullHD

Rozdzielczość efektywna [Mpx]:

12

Stabilizacja obrazu:

Tak

Tak

Wi-Fi:

Tak

Wodoodporność:

Nie

Kod produktu: 865511

Kod produktu: 865511

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny

31900

31.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny

31900

31.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Kamera

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi umożliwia nagrywanie wideo w rozdzielczości 1080p (1920 x 1080) i częstotliwości klatek 30fps. Ponadto posiada wbudowany dwucalowy ekran, funkcje takie jak detekcja ruchu, zdjęcia sekwencyjne, Time Lapse oraz tryb kamery pokładowej do samochodu. Do jej zalet należy również obudowa wodoszczelna do 30m, różnorodne akcesoria w zestawie podstawowym i wiele innych.
Matryca 12 Mpix i obiektyw dla szerokokątnego wyświetlania

SJ4000 WiFi dysponuje matrycą o 12 megapikselach, dzięki której stworzysz wyraźnie zarysowane fotografie w dowolnych warunkach albo nagranie wideo w jakości Full HD.

Obiektyw umożliwia szerokokątne wyświetlanie oraz doskonałą jakość obrazu w naturalnych barwach i odcieniach.
Nagrywanie wideo w jakości Full HD i częstotliwości klatek 30fps

Kamera SJCAM SJ4000 WiFi pozwala na tworzenie świetnych nagrań w jakości Full HD (1920x1080) przy częstotliwości klatek 30fps. Funkcja „Wide Dynamic Range (WDR)“ umożliwia ponadto tworzenie nagrań z odcieniami kolorów, tworzącymi bardzo naturalny efekt.
Obsługuj, nagrywaj i udostępniaj nagrania za pomocą WiFi

Kamera posiada wbudowany moduł WiFi, dzięki któremu możliwe jest jej połączenie z aplikacją SJCAM Zone w twoim urządzeniu mobilnym. Za pomocą aplikacji możesz zmieniać ustawienia kamery, śledzić powstające nagrania, bezproblemowo fotografować i obsługiwać nagrywanie. Interfejs użytkownika jest bardzo przejrzysty a sterowanie łatwe. Aplikacja dostępna zarówno dla iOS, jak i Android.
SJ4000 WiFi jest cudownie lekka i zmieści się do kieszeni

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi należy do legendarnej serii outdoorowych kamer sportowych SJCAM™. Połączenie wszystkich najważniejszych funkcji w postaci jednego kompaktowego rozwiązania nie było łatwe, ale tutaj zdecydowanie się to udało!

Idealny pomocnik zarówno dla początkujących, jak i bardziej wymagających użytkowników, którym zależy na niewielkich wymiarach i cenie, jednak nie chcieliby być pozbawieni żadnej z nieodzownych funkcji urządzenia.
Automatyczny Time Lapse wideo i foto

SJCAM SJ4000 WiFi posiada tryb „Time Lapse", który umożliwia ustawienie interwału czasowego między poszczególnymi ujęciami. Dzięki temu możesz stworzyć poklatkowe ujęcia - na przykład zapis zachodu słońca czy płynących po niebie obłoków - bez konieczności dodatkowej skomplikowanej postprodukcji w specjalnym programie.
Szerokokątny obiektyw 170°, którym zarejestrujesz wszystko

Poszerzaj swoje horyzonty i daj się pochłonąć produkcji zdjęć o rozszerzonym kącie widzenia. Szerokokątny obiektyw o zakresie do 170° oferuje doskonałą jakość obrazu. SJCAM SJ4000 WiFi pozwala na dokonywanie zmian pola widzenia (FOV) w trzech wariantach: wąski, średni i szeroki. Obejmij cały horyzont albo zrób własne grupowe selfie w naturalnych barwach i odcieniach.

Zastosowane technologie

Wyjście HDMI
Wi-Fi

Specyfikacja

Dane techniczne:

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny
Techniczne

Czas nagrywania przy użyciu akumulatora [h]

1.1

Dotykowy ekran LCD

Nie

Funkcje dodatkowe

Sterowanie za pomocą smartfona

170

Rozdzielczość nagrywania filmów [pikseli]

1920 x 1080, 30 kl/s, FullHD

Obsługiwane karty pamięci

Karta microSD, Karta microSDHC

Technologia 3D

Nie

Wbudowana lampa

Nie

Wielkość ekranu LCD [cal]

2

Wodoodporność

Nie

Zasilanie

Akumulatorowe

Menu w języku polskim

Tak

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Obudowa wodoodporna, Zestaw mocowań i adapterów

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Obraz

Przetwornik

CMOS

Rodzaj stabilizacji obrazu

Cyfrowa

Rozdzielczość efektywna [Mpx]

12

Stabilizacja obrazu

Tak

Zbliżenie cyfrowe

X4

Złącza

Tak

Złącze USB

Tak

Komunikacja

GPS

Nie

Nie

Wi-Fi

Tak

Bluetooth

Nie

Fizyczne

Grubość [mm]

29

Wysokość [mm]

41

Szerokość [mm]

59

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SJCAM

Znaki zgodności

Opinie klientów

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny
Opinie
5 / 5 15 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 15 opinii
15 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Sprawdzi się na wakacjach

Planuje ją wziąć ze sobą na narty, nawet jak na stoku się nie sprawdzi, to wiem, że z wyciągu filmiki i jakieś timelapsy widokowe (nie ma osobnej funkcji timelaps - ja robię serie zdjęć i jest, później posklejam w "timelapsy") będą dobrze wyglądać.

Gabriel C 2018-04-23 23:29:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Działa zawsze jak należy

Kupiłem kamerę na rower, trochę z nią już pojeździłem i jak na chwilę obecną to jestem z niej zadowolony. Działa zawsze jak należy, bateria nigdy nie traci na pojemności w dziwnie szybki sposób. Wszystko jest ok.

Misiekbaza 2017-06-12 20:27:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Udany zakup

Zakup uważam za udany. Kamera spisuje się jak należy, nie mam z nią problemów. Bateria działa dobrze. Jakość nagrań jest nawet bardziej niż satysfakcjonująca, byłem nastawiony na jakość jak na YT, a jest lepiej.

zire 2017-11-25 20:43:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobrze zrobiona

Kupiłem w ciemno ponieważ sporo wpisów o tej kamerze jest w necie ale ani trochę się nie zawiodłem!! Dobrze zrobiona, świetna jakość obrazu i dźwięku, itd.

bloyear 2017-06-11 21:54:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobra

Dobra kamera, wideo jest całkiem fajne. Obudowa spisuje się wzorowo, nic nie przecieka mimo że kilka razy upadła. Jedyne co to mikrofon by mogli poprawić.

Kasztan 2017-08-20 22:37:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Polecam jest ok

Zero problemów od samego początku, wiedziałem że kamera jest popularna i sprawdzona. Niczym mnie nie zawiodła. Polecam.

litracz 2017-04-25 21:47:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Dobra jak na swoja cenę

Bardzo fajnie nagrywa pod wodą, kolorki mogłyby być lepsze, kamera na tyle fajna że myślę o zakupie takiej rodzicom.

dunco 2017-07-11 13:24:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

Ok, ok

Kamerka leciwa ale mojemu synowi wystarcza, jak na początek to. Jak na 14 lat to i tak już fajnie montuje filmiki.

K. 2017-10-01 18:54:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Gabaryty i waga

OK

Jakość nagrań oceniam na 4.5/5 w nocy bym chciał lepszą jakość i tyle. Cała reszta jak najbardziej jest ok.

Klient 2017-11-26 21:57:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Budowa i jakość wykonania
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Gabaryty i waga

całkiem nice

Produkt polecam, gdyż sprawdza się w każdych warunkach i nawet w extremalnych nieźle sobie radzi.

Katarzyna J. 2017-12-19 23:02:36
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SJCAM Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny

31900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny

Okres gwarancji:

24 miesiące

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

31900

Dodaj do koszyka
Kamera sportowa SJCAM SJ4000 WiFi Czarny
Kamery sportowe