Polecane produkty podobne

Opis i dane

Cienki, stylowy i metalowy

Kiedy wybierasz laptop Swift 3, wysyłasz światu komunikat. „Chodzę, gdzie chcę – w świetnym stylu”. Elegancka aluminiowa obudowa jest przyjemna w dotyku i nadaje laptopowi wyjątkowy charakter. Laptop Swift 3 dostępny jest w wielu kolorach – wybierz ten, który do Ciebie przemawia.

Laptop ACER Swift 3 - laptop uniwersalny

Zobaczyć znaczy uwierzyć

Niezwykle cienka ramka zapewnia jeszcze większy obszar wyświetlania we wspaniałej rozdzielczości Full HD. Wyświetlacz wykorzystuje również technologię IPS, zapewniając wyraziste kolory nawet pod kątem 178 stopni. To nie koniec! Dzięki technologii Acer Color Intelligence możesz zoptymalizować kolory, jasność i nasycenie.

Laptop ACER Swift 3 - cienka ramka

Większa wydajność

Niezależnie od tego, czy wykonujesz rutynowe czynności czy najbardziej wymagające zadania, procesor Intel Core i5-8250U dadzą sobie radę. Zanurz się w grze, edytuj zdjęcia i filmy albo po prostu ciesz się doskonałą wydajnością Twojego laptopa Acer Swift 3.

Dysk SSD działa dużo szybciej niż dysk HDD. Komputer uruchomisz w kilka sekund, a programy otwierają się nawet 6 razy szybciej w porównaniu z dyskiem HDD. To duża oszczędność czasu! Ponadto przez to, że dysk SSD nie ma części mechanicznych, dużo trudniej go uszkodzić. Twoje dane są naprawdę bezpieczne!

Laptop ACER Swift 3 - Dysk SSD

Stała łączność

Na świecie co chwilę dzieją się ważne rzeczy. Bądź na bieżąco nawet bez dostępu do łączności przewodowej. Laptop Swift 3 obsługuje 2x2 801.11ac Gigabit Wi-Fi co gwarantuje silny i stabilny sygnał.

Laptop ACER Swift 3 - łączność

Źródło mocy

Gdy każdy Twój dzień wypełniają niezliczone zadania, spotkania oraz prezentacje wideo, potrzebujesz urządzenia, które sprosta tym wymaganiom. Dzięki długiemu czasu pracy na baterii ukończysz wszystkie zadania, nadal mając zapas energii.

Laptop ACER Swift 3 - czas pracy na baterii

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • Intel Core i5-8250U
  • Taktowanie procesora [GHz]
    1.6 - 3.4
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 256
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 4
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    2400
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    2.5" SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    1
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    12
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 14
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    60
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Błyszcząca
  • Obraz i dźwięk

  • Intel UHD Graphics 620
  • Pamięć karty graficznej
    Współdzielona z pamięcią RAM
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Nie
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Tak
  • Czytnik kart pamięci - obecność
    Tak
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Maksymalny czas pracy na akumulatorze [h]
    10
  • Rodzaj zamontowanego dysku
    SSD
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    1.8
  • Szerokość [cm]
    33.8
  • Głębokość [cm]
    23.4
  • Waga [kg]
    1.8
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Srebrny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Ultrabook
  • Seria laptopa
    Swift
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Specyfikacja

  • Napęd optyczny - obecność
    Nie
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.9/5
    39 opinii
    39 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.9 /5
    Głośność pracy
    4.7 /5
    Klawiatura
    4.9 /5
    Jakość matrycy
    4.9 /5
    Czas pracy na baterii
    4.9 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Regina 1 października 2019
    Bardzo pozytywna, polecam innym
    W końcu zmieniłam stary model po 14 latach użytkowania na Acer....jestem bardzo zadowolona, cichy, obraz, dźwięk super...po prostu poleciłabym każdemu kto chce zmienić ...na lepszy model. Pozdrawiam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 10 grudnia 2019
    Super
    Szybki, mały i zgrabny laptop, dobry dysk, i idealna jakość ekranu w wysokiej rozdzielczości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 31 sierpnia 2019
    Polecam
    Mimo krótkiego czasu użytkownika bardzo jestem zadowolony z laptopa. Bardzo ładna matryca i szybkość.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Roksana 11 lipca 2019
    Polecam w 100%
    Szybki, dużo pamięci, ładny wygląd, łatwa obsługa. Idealny do pracy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystian 10 kwietnia 2019
    Polecam każdemu, kto potrzebuje taką perełke technologii
    Firma ACER ponownie mnie zaskoczyła. Urządzenie które zakupiłem w sklepie spełnia moje wszelkie oczekiwania. Jestem pod wrażeniem jakości i dbałości o każdy element. Podsumowując dzięki wykwalifikowanym pracownikom kupiłem najlepszy sprzęt, w najlepszej cenie, polecam każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 11 kwietnia 2019
    POZYTYWNA
    Elegancki wygląd, jasne i wyraziste kolory wyświetlacza, dobra jakość dźwięku, szybki laptop, długi kabel zasilania, wytrzymała bateria, plusem jest również podświetlana klawiatura oraz niewielkie rozmiary, laptop jest lekki i łatwy w przenoszeniu/przewożeniu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Klaudia 17 kwietnia 2019
    Bardzo dobry zakup
    Polecam jak najbardziej, notebook szybko reaguje, bateria wytrzymuje cały dzień pracy. Programy otwierają się natychmiast po kliknięciu. Nawet nie słychać, że notebook jest włączony. Na tę chwilę jestem zadowolona. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Malgorzata 25 maja 2019
    Polecam, ok
    Super laptop. Długi czas pracy baterii, szybko się uruchamia. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Halina 12 kwietnia 2019
    Pozytywna, polecam
    Chodzi cicho, szybko się uruchamia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 18 marca 2019
    Idealny dla mobilnych
    Świetny sprzęt dla młodych i mobilnych osób. Zgrabny i podręczny z nowoczesnym designem i świetnymi parametrami technicznymi. Wykonanie z aluminium sprawia, że sprzęt jest lekki a jednocześnie wytrzymały. Dotykowy ekran HD znacznie ułatwia pracę. Dysk SSD sprawia, że wszystko pięknie, szybko działa. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Produkt archiwalny

      Laptop ACER Swift 3 (NX.GQGEP.006)

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756