Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Laptop ASUS ZenBook UM433DA 14" IPS R5-3500U 8GB SSD 512GB Windows 10 Home

(15)
Kod: 338839

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Laptop ASUS ZenBook UM433DA 14" IPS R5-3500U 8GB SSD 512GB Windows 10 Home
Laptop ASUS ZenBook UM433DA 14" IPS R5-3500U 8GB SSD 512GB Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 600
3 699 , 00
3 099
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Laptop o wysokiej jakości

Wygoda w obsłudze

Potrzebujesz niewielkiego laptopa, którego będziesz mógł zawsze zabrać ze sobą? Zależy Ci na zakupie sprzętu wysokiej jakości, w którym nie zabrakło zaawansowanych rozwiązań technologicznych? Potrzebujesz urządzenia, które sprawdzi się zarówno podczas pracy biurowej, jak i multimedialnej? Powinien zatem przypaść Ci do gustu laptop ASUS ZenBook 14. Został on skonstruowany tak, aby spełnić Twoje wymagania.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - wygoda w obsludze

Karta graficzna

W oferowanym urządzeniu zastosowano zintegrowaną kartę graficzną AMD Radeon Vega 8. Będzie ona dobrym rozwiązaniem zwłaszcza do pracy biurowej, choć poradzi sobie również podczas niewymagających sprzętowo rozgrywek multimedialnych. Producent postawił także na zintegrowaną kartę dźwiękową.

Procesor AMD Ryzen 5 3500U zapewni prawidłową pracę wszystkich komponentów. Możesz liczyć na zadowalające rezultaty działania laptopa oraz długie korzystanie z niego na baterii! W proponowanym urządzeniu wykorzystano czterordzeniowy procesor częstotliwości 2.1 - 3.7 GHz.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - karta graficzna AMD Radeon Vega 8.

Łączność bezprzewodowa

Karta sieciowa WiFi 802.11ac pozwoli Ci na bezprzewodowe łączenie się z Internetem. Zapomnij o jakimkolwiek okablowaniu i ciesz się połączeniem do sieci w wygodny dla siebie sposób.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - lacznosc bezprzewodowa

Wiele wolnej przestrzeni na dysku

512 GB pojemności na szybkim dysku SSD to pewność, że najważniejsze pliki biurowe czy multimedialne znajdą swoje miejsce. To sporo wolnej przestrzeni do przechowywania najważniejszych plików biurowych i multimedialnych oraz instalowania oprogramowania.

8 GB pamięci RAM przełoży się na szybkie działanie systemu. Możesz liczyć na sprawne funkcjonowanie laptopa nawet podczas wykonywania wielu zadań jednocześnie. Wbudowana pamięć RAM DDR4 przyspieszy działanie komputera, co zwiększy Twój komfort pracy. Do dyspozycji są również wbudowane głośniki, mikrofon, wejście do mikrofonu oraz wyjście audio.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - pamiec

Podświetlana klawiatura

Często użytkujesz laptopa w ciemnym pomieszczeniu? Podświetlana klawiatura zwiększy wygodę Twojej pracy. Nie będziesz musiał kupować specjalnych lampek do klawiatury.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - podswietlana klawiatura

Jakość dźwięku

Ciesz się dźwiękiem prosto z laptopa. Wbudowane głośniki sprawią, że nie będziesz musiał inwestować w dodatkowy sprzęt. Natomiast mikrofon to dobre rozwiązanie do przeprowadzania rozmów głosowych i nie tylko. Nie musisz specjalnie inwestować w osobny sprzęt.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - dzwiek mikrofon

Interfejsy

Możesz skorzystać z wyjścia HDMI oraz interfejsu Bluetooth. HDMI to pewność, że przesyłany sygnał audio oraz wideo będzie bardzo wysokiej jakości. Z pewnością będzie on pozbawiony kompresji, więc wykorzystasz maksymalny potencjał laptopa. Dzięki czytnikowi kart pamięci MicroSD możesz w bardzo szybki sposób przenosić dane pomiędzy laptopem a zewnętrznym nośnikiem. Nie musisz inwestować w osobne urządzenia. Do dyspozycji są także złącza USB 3.1, USB 3.1 typu C oraz USB 2.0.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - interfejsy

Ekran

Standard Full HD to dla Ciebie pewność, że na wbudowanym ekranie dostrzeżesz nawet najmniejsze szczegóły. Nic nie umknie Twojej uwadze. Dzięki matowej matrycy nie musisz martwić się pracą podczas słoneczniejszych dni. Zabezpieczy ona ekran przed efektem lustra, co zwiększy widoczność poszczególnych elementów na wyświetlaczu. Kamera w laptopie zwiększy Twoje możliwości podczas udostępniania swojego wizerunku w każdym miejscu.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - matryca ekran

System operacyjny

Producent fabrycznie instaluje system operacyjny Windows 10 Home w polskiej wersji językowej. Nie musisz zatem inwestować dodatkowych pieniędzy na oprogramowanie, lecz możesz cieszyć się użytkowaniem laptopa zaraz po wyjęciu go z pudełka.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - system operacyjny

Wygodna mobilność

Laptop ASUS ZenBook 14 to świetne urządzenie, którego cena jest adekwatna do jakości wykonania oraz zastosowanych rozwiązań technologicznych. Oferowany laptop to świetnie rozwiązanie jako urządzenie do użytku poza domem. Jest na tyle mały, że zmieścisz go praktycznie do każdej torby.

Laptop-ASUS-ZenBook-14 - wygodna mobilnosc

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie. Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

ddd

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • AMD Ryzen 5 3500U
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.1 - 3.7
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 512
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    3733
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    0
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    8
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Nie
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 14
  • 1920 x 1080
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • AMD Radeon Vega 8
  • Pamięć karty graficznej
    Współdzielona z pamięcią RAM
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    1.69
  • Szerokość [cm]
    31.9
  • Głębokość [cm]
    19.9
  • Waga [kg]
    1.12
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Srebrny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Notebook
  • Seria laptopa
    Asus Zenbook
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ASUS
  • Opinie

    4.9/5
    15 opinii
    15 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.9 /5
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Klawiatura
    5 /5
    Jakość matrycy
    4.9 /5
    Czas pracy na baterii
    4.9 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dominika 20 sierpnia 2021
    Gabaryty i jakość wykonania
    Lekki, zgrabny, super wykonanie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Weronika 24 marca 2021
    Laptop Asus ZenBook 14
    Patrząc na różnorodność laptopów, komputerów w dzisiejszych czasach w Państwa sklepach wybór był bardzo trudny. Natomiast dzięki pomocy wykwalifikowanych pracowników udało nam się wybrać się ten jedyny, idealny model, który jest aktualnie niezbędny dla mnie do pracy oraz nauki. Laptop, który mi służy od kilku miesięcy jest poręczny, ma wydajną baterie, mogę go zabrać wszędzie gdzie tylko chce, dodatkowo jestem w stanie słuchać muzyki w bardzo dobrej jakości. Dzięki dobrze skomponowanym podzespołom pozwala mi on swobodnie korzystać z przeglądarki internetowej, zainstalowanych aplikacji oraz gier. Na chwile obecna nie wyobrażam sobie pracy bez tego urządzenia. Jestem bardzo zadowolona z zakupu Laptopa Asus i serdecznie polecam ten model wszystkim osobom, które na ten moment stoją przed trudnym dylematem, jakim jest wybór nowego urządzenia do użytku codziennego, pracy oraz nauki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 13 lutego 2021
    Super sprzęt
    Laptop świetny, bardzo wydajny, lekki i poręczny. Świetne narzędzie dla osób często przemieszczających się.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamila 24 marca 2021
    ASUS OPINIA
    Laptop bardzo lekki, szybki procesor, długo pracująca bateria. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Oktawia 9 marca 2021
    Idealny dla kobiety
    Przedmiot jest stworzony dla kobiety - mały, elegancji, z klasą.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 31 października 2020
    POLECAM - fenomenalny sprzęt
    Na początku pokłony dla doradcy ze sklepu - po raz kolejny Media Expert stanął na wysokości zadania - świetne doradztwo na bardzo wysokim poziome. Laptop bardzo solidnie wykonany, przepięknie wygląda, jest srebrny z akcentem złotego, leciutki, cieniutki, choć stop z którego jest wykonany daje poczucie bardzo solidnego materiału. Praca bardzo cicha, mimo otwarcia kilku aplikacji śmiga jak szalony. Wbudowane głośniki bardzo pozytywnie zaskoczyły - mają bardzo ładne brzmienie i jak na taki mały sprzęt grają b. głośno. Matryca - wielki plus, wyrazisty obraz, nasycenie barw i co ważne, oglądając film niezależnie gdzie siedzisz, wszystko idealnie widać. Również doskonale radzi sobie z video-konferencjami, kamera staje na wysokości zadania, a mikrofon - ściąga z odległości ponad 3m !!! Uważam, że dokonałam świetnego zakupu i jeśli musiałabym ponownie kupić, wybrałabym go drugi raz. POLECAM.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Emilia 5 listopada 2020
    Polecam!
    Jest to już mój drugi laptop w rodzinie z tej serii. Sprawdza się genialnie - pod względem technicznym, jak i wizualnym. Sprzęt jest wyjątkowo lekki i zgrabny, dzięki czemu łatwo mogę go przenosić. Cena laptopa nie jest mała, natomiast warto zapłacić więcej i mieć sprzęt na lata. JEST WART CENY, POLECAM!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariusz 29 grudnia 2020
    Polecam
    To jest mega super notebook, wygląd zewnętrzny, prędkość ładowania stron, oraz parametry i ostrość obrazu robią zadziwiające wrażenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 28 października 2020
    POZYTYWNA
    Działa jak marzenie, bd rozdzielczość ekranu i barwa głosu. Mieści się do torebki, więc mogę go zabrać ze sobą na uczelnie. POLECAM !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 3 listopada 2020
    Polecam każdemu
    Bardzo fajny notebook, bardzo lekki, wykonanie bardzo estetyczne, szybko się uruchamia, a to najważniejsze!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ASUS ZenBook UM433DA 14" IPS R5-3500U 8GB SSD 512GB Windows 10 Home
      Laptop ASUS ZenBook UM433DA 14" IPS R5-3500U 8GB SSD 512GB Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 600
      3 699 , 00
      3 099
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756