Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Mysz APPLE Magic Mouse 2 Biała

(21)
Kod: 147623

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

  • Typ myszy Laserowa
  • Rozdzielczość 1300 dpi
  • Komunikacja z komputerem Bezprzewodowa
  • Interfejs USB
  • Dla graczy Nie
Błyskawiczne ładowanie
Komfort użytkowania
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Biały
Kolor: Biały
Mysz APPLE Magic Mouse 2 Biała
Mysz APPLE Magic Mouse 2 Biała
Produkt dostępny w wybranych sklepach
399
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Jakość marki Apple

Jakość marki Apple

Ciesz się precyzyjnym sterowaniem i płynnym działaniem.

Magic Mouse 2 to bezprzewodowa mysz renomowanej marki Apple. Stworzona została z myślą o użytkownikach komputerów MacBook. Mysz zaprojektowano z dbałością o najmniejszy szczegół i z niebywałą precyzją. Przyciski i kółka rozmieszczono tak, aby użytkownik mógł się cieszyć precyzyjnym sterowaniem i płynnym działaniem.

Czujnik laserowy

Czujnik laserowy


APPLE Magic Mouse 2 posiada czujnik laserowy oraz jednolitą dolą część obudowy, dzięki czemu mysz bez problemu zadziała praktycznie na każdej powierzchni. Mysz może bez przeszkód komunikować się z komputerem na odległość do 10 metrów. Jest kompatybilna z komputerem Mac obsługującym Bluetooth i wyposażony w system OS X 10.11 lub jego nowszą wersję.

Szybkie ładowanie

Szybkie ładowanie


APPLE Magic Mouse 2 posiada nowoczesny Multi-Touch, który reaguje na proste gesty, a tym samym przyspiesza i usprawnia codzienną pracę. Mysz ma wbudowany akumulator, a ładowanie odbywa się przy użyciu kabla Lighting podłączonego do komputera Apple. Około dwie minuty ładowania wystarczą na pracę przez około 8 godzin, a po około 60 minutach ładowania mysz będzie działać do około 30 dni.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ myszy
    Laserowa
  • Dla graczy
    Nie
  • Wbudowany akumulator
    Tak
  • Komunikacja z komputerem
    Bezprzewodowa
  • Interfejs
    USB
  • Zasięg [m]
    10
  • Profil myszy
    Uniwersalny
  • Mysz pionowa
    Nie
  • Techniczne

  • Rozdzielczość
    1300 dpi
  • Liczba przycisków
    2
  • Liczba rolek
    Brak
  • Programowalne przyciski
    Nie
  • Dotykowa
    Tak
  • Parametry

  • Kolor
    Biały
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera APPLE
  • Opinie

    4.9/5
    21 opinii
    21 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Stanisław 16 lipca 2021
    Niezawodna, w dobrej cenie
    Bardzo dobry sprzęt, warty swojej ceny. Nie wyobrażam sobie powrotu do jakiejś innej myszy. Dostawa bardzo szybka i bezproblemowa. Bardzo polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 20 kwietnia 2021
    MYSZ APPLE MAGIC MOUSE 2
    To jest mój pierwszy kontakt z komputerami Apple, myszkę kupiłem do Macbooka, całkiem inna filozofia obsługi myszki w porównaniu do produktów innych producentów, myszka łączy w sobie funkcję tradycyjnej myszki oraz touchpada, można sterować aplikacjami wykorzystując dodatkowe gesty, bardzo fajny i przydatny sprzęt, warty swojej ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystian 16 marca 2021
    Idealne rozwiązanie dla MacBook Air :)
    Bardzo solidnie wykonana. Ergonomiczna w pracy. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grażyna 22 marca 2021
    Wygoda
    Bardzo wygodna myszka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 26 listopada 2020
    Pozytywna
    Mysz APLLE to produkt, którego nie może zabraknąć u Ciebie. Posiada estetyczny wygląd, intuicyjna w użyciu, daje szerokie spektrum możliwości podczas pracy. Do tego ergonomiczny, opływowy kształt gwarantuje najwyższy poziom komfortu podczas użytkowania. Jest to produkt, nad którym nie warto się zastanawiać podczas zakupu, bo spełnia oczekiwania najbardziej wymagających gustów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Angelika 21 grudnia 2020
    Pozytywna, polecam.
    Mysz bardzo wysokiej jakości, Warta swojej ceny. Bardzo polecam produkty Apple.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Przemysłąw 19 listopada 2020
    Pozytywna
    Produkt wysokiej jakości oraz przede wszystkim w bardzo dobrej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Pola 9 października 2020
    Polecam
    Lekka, wygodna w użyciu i bardzo poręczna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzena 30 października 2020
    Polecam
    Mysz bardzo wygodna, prosta w użyciu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariola 12 listopada 2020
    Polecam
    Lekka i ładna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Mysz APPLE Magic Mouse 2 Biała
      Mysz APPLE Magic Mouse 2 Biała
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      399
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756