JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl Telewizory i RTV SŁUCHAWKI Słuchawki douszne JBL Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 863927

Kod produktu: 863927

Dostępne warianty:

Kolor: Czarny
Czarny

Czarny

Biały

Biały

Czerwony

Czerwony

Niebieski

Niebieski

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny

cena online

4999

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny

cena online

4999

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Są

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny


Są lekkie, kompaktowe i wygodne. Sygnatura JBL jest gwarancją najlepszego wykonania i brzmienia, które od 70 lat zapewnia precyzyjny, imponujący dźwięk na wielkich wydarzeniach na całym świecie. Dzisiaj to doskonałe, rozpoznawalne brzmienie zostało zamknięte w niewielkiej słuchawce dokanałowej!



Model JBL T110 to najprostszy, podstawowy model serii. Wyposażono go w jednoprzyciskowy pilot z mikrofonem, który zapewnia proste sterowanie odtwarzaniem muzyki, a także umożliwia prowadzenie rozmów telefonicznych.



Cechą wyróżniającą ten model słuchawek jest nieplączący się, płaski przewód oraz technologia JBL Pure Bass. To gwarancja świetnego basu, tak charakterystycznego dla marki JBL.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny

Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe
Nie

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

9

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Brak

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny
Opinie
5 / 5 1117 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 1117 opinii
1094 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywnie

Jak za tą kasę to słuchawki warte kupienia. Polecam.

Damian 2019-08-22 20:23:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki godne polecenia

Słuchawki dosyć dobre jak na swoją cenę, oraz wielki plus dla producenta z gwarancje, ze jak sie zepsują nie trzeba czekać tylko od razu sa wymieniane na nowe na podstawie paragonu

Michał 2019-08-19 18:21:15
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo dobra jakość za niską cenę.

Nelly 2019-08-08 14:27:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

W zupełności spełniają moje oczekiwania, jakość dźwięku bardzo dobra, wygląd bardzo fajny. Polecam.

Mariusz 2019-08-07 02:59:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Opinia słuchawek

Jestem zadowolony. Produkt i cena dobra.

Łukasz 2019-08-06 15:15:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo wygodne. Polecam.

Bartosz 2019-08-05 16:06:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Jakość dźwięku to coś co wyróżnia te słuchawki.

Piotr 2019-07-16 21:07:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Szczerze polecam!!!

Wysoka jakość, super odbiór. Na 10 możliwych punktów daje 12!!

Paweł 2019-07-11 18:20:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna-polecam.

Słuchawki za taka cenę super-jakość wykonania, jakość dźwięku bdb.

Bogusław 2019-07-10 17:49:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Doskonałe!

Bardzo serdecznie polecam słuchawki. Jedyne takiej jakości i w takiej cenie. Dobra jakość dźwięku na co dzień jest dla mnie niezwykle istotna jako, że słuchawek używam niemal cały czas. Miałam już okazję wypróbować niejedne, ale te zdecydowanie najbardziej przypadły mi do gustu. Już wcześniej używałam słuchawek tej firmy i od zawsze byłam bardzo zadowolona, po raz kolejny się nie zawiodłam. Jeszcze raz polecam!

Helena 2019-07-05 16:05:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Dobre słuchawki

Bardzo dobra jakość dźwięku. Są bardzo wygodne podczas podróży. Gorąca polecam.

Krzysztof 2019-06-26 15:08:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Cena
  • Brak

Polecam

Polecam, jest mega! Jeśli chodzi o cenę do jakości to 10/10, naprawdę nie spodziewałem się takiego dobrego dźwięku ze słuchawek za taką cenę. Polecam w 100%!

Patryk 2019-06-24 17:05:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Wytrzymałość, cena, dźwięk

Najlepsze słuchawki

Czysty dźwięk basik poezja a jeżeli chodzi o żywotność to mam je już półtora roku i śmigają nadal w wysokiej jakości. W między czasie przeżyły 4 spotkania z pralką na 60 stopniach i nic tylko wysuszyć i używać nadal

Patryk 2019-06-21 23:42:44
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, zakup polecam

Czysty dźwięk, dobre wykonanie.

SZYMON 2019-06-21 12:31:51
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam słuchawki dokanałowe JBL. Nie plączą się, idealna długość kabla. Jack posiada odchyloną część kabla, osobiście mi to przeszkadza trochę. Dźwięk jest naprawdę dobry, nie za głośny, bass idealnie słychać.

Magdalena 2019-06-19 17:35:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki typu JBL T110

Polecam słuchawki, ponieważ dobrze spełniają swoją funkcję a jednocześnie są wygodne w użyciu.

Łukasz 2019-06-18 22:21:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo pozytywna

Mile zaskoczenie. Grają super. Bass wyraźny. Szybko się połączyły z każdym źródłem. Wyglądają fajnie. Wygodne i leciutkie. Stosunek jakości do ceny: celujący+. Polecam każdemu niezdecydowanemu. Ja przesiadłem się z innego modelu i nie żałuję.

Barbara 2019-06-18 18:11:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, Serdecznie Polecam.

Słuchawki JBL T110 kupiłam jakiś czas temu w sklepie Media Expert. Od dłuższego czasu szukałam dobrych budżetowych słuchawek, które będą miały dobre podbicie basu i mocny dźwięk. Miły Pan z obsługi pomógł mi dokonać wyboru, dzięki czemu dziś mogę cieszyć się świetnej jakości muzyką. Ogromy plus za porządne wykonanie, ładną stylistykę i za to co zaskoczyło mnie najbardziej - wyprofilowane słuchawki, dzięki czemu nie wypadają z uszu i świetnie tłumią dźwięki otoczenia. Teraz mogę się przenieść do świata muzyki bez obaw o pusty dźwięk. Daje 10/10 i polecam każdej osobie, która szuka słuchawek dokanałowych :).

Diana 2019-06-16 20:21:26
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania

Dobry produkt

Słuchawki JBL T110 są dobrym wyborem, jako tanie i dobre słuchawki.

Patryk 2019-06-11 08:19:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytyw

Jak na tak małe słuchawki to dźwięk super. Polecam.

Paweł 2019-06-09 22:15:49
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5776 - Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Kup minimum 2 produkty z odbiorem w sklepie stacjonarnym i zyskaj RABAT po okazaniu ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej!

Sprawdź >>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

4999

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe JBL T110 z mikrofonem Czarny
Słuchawki douszne