JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl Telewizory i RTV SŁUCHAWKI Słuchawki douszne XMUSIC Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301B Niebieski

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301B Niebieski

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

98

Nie

Kolor:

Niebieski

Kod produktu: 877315

Kod produktu: 877315

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301B Niebieski

cena online

2999

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301B Niebieski

cena online

2999

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 7.99 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Słuchawki

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301B Niebieski


Aluminiowe obudowy



Wbudowany mikrofon

Kabel odporny na splątanie

Czysty dźwięk

Wymienne nakładki silikonowe w dwóch rozmiarach

Eleganckie słuchawki douszne o solidnym, czystym brzmieniu. Podłącz je do smartfona i za pomocą wbudowanego mikrofonu rozmawiaj, z kim zechcesz. Dzięki aluminiowej obudowie i kablowi odpornemu na skręcanie słuchawki posłużą Ci dłużej, w zestawie znajdziesz wymienne nakładki silikonowe w dwóch rozmiarach.
DANE TECHNICZNE
DŁUGOŚĆ KABLA
1,2 m
ZŁĄCZE
MINI JACK 3,5 mm
MIKROFON
TAK
CZUŁOŚĆ
98 dB ± 3 dB
PASMO PRZENOSZENIA
20 Hz – 20 kHz
MAKSYMALNA MOC WYJŚCIOWA
30 mW
CZUŁOŚĆ MIKROFONU
-42 dB ± 3 dB
IMPEDANCJA
32 Ohm

CO W PUDEŁKU

1. SŁUCHAWKI 2. INSTRUKCJA OBSŁUGI Z WARUNKAMI GWARANCJI
XMUSIC – MARKA GODNA ZAUFANIA



Gwarancja satysfakcji.
14 dni lub zwrot pieniędzy.
Jakość potwierdzona certyfikatami oraz raportami z testów.
Wysoka jakość, trwałość i nowoczesne wzornictwo w dobrej cenie.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301B Niebieski

Fizyczne

Typ słuchawek

Dokanałowe
Nie

Długość kabla [m]

1.2

Techniczne

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000
98

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Niebieski

Wyposażenie

Silikonowe nakładki

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

XMUSIC

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301B Niebieski
Opinie
5 / 5 20 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 20 opinii
20 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Super

Jak dla standardowego użytkownika słuchawek, bardzo pozytywne odczucia. Spełniają wszystkie moje wymagania.

Izabela 2019-07-24 21:10:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Trendy cool

Super niebieski kolor, mega trendy. Polecam.

Krzysztof 2019-07-20 16:48:29
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Ogólnie pozytywna

Słuchawki w pięknym, intensywnie niebieskim kolorze, plugi z mocnego plastiku z miękkim silikonem, który świetnie dopasowuje się do ucha, przez co nie wypadają. Do kompletu mamy jeszcze 2 nakładki silikonowe na wymianę. Kabel faktycznie się nie plącze, jest zabezpieczony dodatkową przezroczystą otoczką, która sprawia, że sprawiają wrażenie całkiem solidnych. Przycisk z twardego plastiku, bez problemu można dzięki niemu sterować muzyką czy asystentem głosowym. Dźwięk jak na tą cenę naprawdę zadowalający, może nie ma mocnych basów, ale do umilenia sobie czasu w trakcie treningu czy pracy zdecydowanie wystarczy. Mikrofon w porządku, bez problemu możemy dogadać się z rozmówcą. Mam nadzieję, że długo mi posłużą, gdyż póki co jestem z nich naprawdę zadowolona :).

Monika 2019-07-16 21:13:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ok

Słuchawki w porządku, jak będzie dalej - czas pokaże. Adekwatne do ceny.

Joanna 2019-07-16 18:58:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna, polecam, ok....

Polecam, są mocne i wygodne, jakość dźwięku jest bardzo dobra można je dostosować do rozmiaru ucha...

Michalina 2019-06-28 10:56:23
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Dobra jakość dźwięku.

Dorota 2019-06-23 22:53:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Bardzo wygodne w użytku
  • Brak

Ocena

Najlepsze, że ich cena jest niska a jakościowo są bardzo dobre.

Julia 2019-06-03 15:57:50
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania

Wyjątkowe Słuchawki

Kiedy włączyłem na nich pierwszy utwór, wydały się świetne. Nawet ładna separacja instrumentów, jakaś przestrzeń też dała się usłyszeć.

Daria 2019-05-25 16:06:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Świetne

Ładnie i akustycznie odbierają dźwięk polecam produkt.

Michalina 2019-05-07 05:34:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Wszystko w porządku

Produkt sprawny, wszystko zgodne z opisem.

Przemysław 2019-04-08 16:25:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam. Słuchawki są bardzo poręczne, mają dobrą jakość dźwięku. Dodatkowo mikrofon się super sprawuje. Całokształt dopełnia niebanalny kolor. Zachęcająca się również cena.

Gabriela 2019-03-18 10:53:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Świetna jakość dźwięku i wykonania.

Patrycja S. 2018-12-28 10:52:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Bardzo pozytywna

Bardzo wyraźny dźwięk. Dobrze wyglądający, poręczny i godny polecenia produkt. Dodatkowym plusem jest wbudowany mikrofon. Jestem bardzo zadowolony.

Jakub K 2018-12-12 18:17:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

POLECAM

W TEJ CENIE BEZ ZARZUTU.

Marcin 2018-12-09 19:52:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Wygodne, dobra jakość, wreszcie rozwiązany problem plątania się kabelków ;-) Dobry produkt za niską cenę.

Klaudia 2018-11-04 19:51:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Zależało mi aby zakupić słuchawki, z mikrofonem i w kolorze. Jeżeli chodzi o jakość dźwięku to jestem zadowolona, kolor niebieski równie piękny, no i się nie plączą. Także mam czego szukałam, i póki co jestem zadowolona. Dobra jakość, za nie duże pieniądze.

Monika C 2018-10-17 17:49:49
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 3 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

jestem bardzo zadowolona z zakupu. Słuchawki mają dobrą akustykę stereo i są delikatne dla ucha.

Elzbieta K 2018-10-05 11:03:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo dobre

Fajne urządzenie, słuchać z niego muzykę.

Łukasz W 2018-09-26 15:34:59
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 3 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Polecam wszystkim.

Walentyna C 2018-09-08 17:02:52
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Dobrze działają :)

Helena 2018-08-18 22:03:27
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

5776 - Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Kup minimum 2 produkty z odbiorem w sklepie stacjonarnym i zyskaj RABAT po okazaniu ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej!

Sprawdź >>

2999

Dodaj do koszyka
Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301B Niebieski
Słuchawki douszne