Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Nie

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

95

Nie

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 875967

Kod produktu: 875967

Warianty:

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki douszne JBL T205 Czarny

cena online

7999

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki douszne JBL T205 Czarny

cena online

7999

Dostawa od 7.99 zł

Opis i dane

Słuchawki douszne JBL T205 Czarny


Douszne słuchawki JBL T205 oferują legendarne brzmienie JBL Pure Bass, tak charakterystyczne dla marki z ponad 70-letnimi tradycjami. Są lekkie, komfortowe i kompaktowe. Wyposażono je w wysokiej klasy metalizowaną obudowę i przetworniki o średnicy 12,5 mm. Generują potężne niskie tony, natomiast miękkie, ergonomicznie ukształtowane wkładki douszne pozwalają na komfortowe użytkowanie przez długie godziny. Ponadto jednoprzyciskowy pilot z mikrofonem umożliwia kontrolowanie odtwarzania muzyki, a także odbieranie połączeń telefonicznych. Dzięki tym rozwiązaniom słuchawki JBL T205 to codzienny towarzysz w pracy, w domu i w podróży.



Niezwykle wygodnym rozwiązaniem jest nieplączący się płaski przewód. Charakteryzuje się on trwałością i funkcjonalnością. Dodatkowo miękkie, ergonomicznie ukształtowane wkładki douszne zapewniają pełny komfort podczas słuchania muzyki czy prowadzenia rozmów telefonicznych.

Wysokiej klasy metalizowana obudowa jest wykończeniem nadającym słuchawkom wyrafinowany i stylowy wygląd. W zestawie znajdziemy również miękki futerał do przechowywania słuchawek, kiedy akurat nie są użytkowane.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki douszne JBL T205 Czarny

Fizyczne

Typ słuchawek

Douszne
Nie

Długość kabla [m]

1.2

Waga [g]

14

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

12.5

Bezprzewodowe

Nie

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie
Nie
Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Nie

Funkcje dodatkowe

Technologia PureBass

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000
95

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Etui

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

JBL

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki douszne JBL T205 Czarny
Opinie
5 / 5 76 opinii
93% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 76 opinii
71 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ładne wykonanie, idealny dźwięk

Ładne wykonanie, idealny dźwięk. Bardzo dobre.

Sławomir 2019-07-14 12:03:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki douszne JBL T205

Doskonały produkt, w przystępnej cenie.

Tomasz 2019-07-11 19:43:11
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Plus za estetykę

Głównym plusem jest estetyka wykonania słuchawek. Komfort użytkowania jest dobry. Jakość dźwięku na plus w odniesieniu do innych słuchawek dokanałowych w porównywalnej cenie.

Bartłomiej 2019-06-21 17:29:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ok

Świetny dźwięk, polecam.

Ewelina 2019-06-12 18:54:22
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania

Bardzo gorąco polecam

Słuchawki świetne, ładnie się prezentują, dobrze trzymają w uszach. Świetny zakup. Polecam.

Irena 2019-06-05 22:39:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Rewelacja!!!!

Słuchawki te są bardzo dobrze, mocno wykonane, jakość dźwięków rewelacja, wygląd także dopasowany dla użytkownika, polecam!!!

Martyna 2019-06-04 20:01:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytywna

Słuchawki działają prawidłowo, jestem mile zaskoczona jakością, nie spodziewałam się tak dobrego dźwięku za tą cenę. Polecam.

Renata 2019-05-27 21:54:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Jak najbardziej pozytywna, polecam

Kupiłam je ze względu na ruch na świeżym powietrzu. Według mnie idealnie nadają się do jazdy na rolkach czy rowerze, a nawet do rozmów telefonicznych. Super wpasowują się do ucha, jakość puszczanej muzyki jest świetna. Dodatkowe etui jest super rozwiązaniem, ponieważ pozwala na bezpieczne przechowywanie słuchawek. Wygląd słuchawek również mi się podoba, pasują do wszystkiego. Kupując słuchawki stawiam na jakość i wcześniej przeczytane opinie. Przed kupnem posiadałam już dwie pary słuchawek firmy JBL, dlatego też sugerowałam się zdobytym doświadczeniem. Z całego serca polecam słuchawki osobom, które tak, jak ja nie przepadają za słuchawkami dokanałowymi z gumeczkami. Polecam. :)

Julia 2019-05-21 13:31:27
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 2 / 5 Jakość wykonania

Negatywna, nie polecam

Od samego początku dźwięk przerywał. Mimo oklejenia taśmą końcówki wtyczki na połączeniu z kablem w celu ustabilizowania, usterka się powtarzała. W związku z tym oddaję.

Joanna 2019-05-16 22:17:02
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 2 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Jakość dźwięku jest naprawdę fantastyczna. Jedyne do czego można się przyczepić to, że bardzo szybko przestaje działać jedna ze słuchawek. :)

Mateusz 2019-05-14 15:15:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Fantastyczne

Rewelacyjne słuchawki. Dźwięk jest tak dobry, że chce się żyć.

Ryszard 2019-04-27 19:12:40
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 1 / 5 Jakość wykonania

Słuchawki

Dzisiaj kupiłam słuchawki i bardzo mi się podobają, bo dobrze dopasowują się do ucha i mają bardzo dobrą jakość dźwięku.

Wiktoria 2019-04-23 19:27:59
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki robią robotę.

Kacper 2019-04-21 14:09:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Dźwięk bardzo dokładny, idealny. Bardzo dobra cena.

Ireneusz 2019-04-10 22:29:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Pozytyw, dobra jakość i dźwięk super

Słuchawki zgrabne i dobrze się trzymają, dźwięk bardzo czysty.

Katarzyna 2019-04-01 11:56:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Totalnie warto!

Jakość dźwięku jest, za tą cenę, rewelacyjna. Mają dobry, wyważony bass i całkiem dobrze wyciszają otoczenie. To, co zaskoczyło mnie najbardziej to to, jak dobrze leżą w uszach - nie wypadają i są przyjemne w użytkowaniu. Jeśli chodzi o materiały, z jakich zostały wykonane, to trochę wyższy standard. Na duży plus nieplączący się, płaski kabel. To chyba pierwsze słuchawki douszne, z których jestem tak bardzo zadowolona i nie żałuję wydanych pieniędzy! :)

Estera 2019-03-29 20:52:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Idelanie

Świetnie się dopasowują do ucha, dobra jakość odtwarzanego dźwięku.

Wioletta 2019-03-24 19:56:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny jak najbardziej spełniają wymagania, jakość wykonania jest dobra, materiał z którego zostały wykonane również jest ok. Jakość dźwięku: niskie tony 8/10, wysokie tony 9/10. Przewód można było by nieco zmodyfikować zwłaszcza końcówkę, nie mają innych mankamentów. Polecam!

Arkadiusz 2019-03-18 19:49:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Dobre słuchawki.

Dobra jakość dźwięku, fajnie wyglądają i nie wypadają z uszu.

Dominik 2019-03-18 16:00:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Bardzo dobre, polecam.

Andrzej 2019-03-16 11:11:47
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1297 - W zestawie taniej nawet do 70%

W zestawie taniej nawet do 70%!

Dodaj do koszyka minimum 2 różne promocyjne produkty. Użyj właściwego kodu rabatowego, odpowiedni rabat zostanie naliczony na najtańszy produkt. Dokończ zakup i ciesz się niższą ceną!

Sprawdź>>

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki douszne JBL T205 Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

7999

Dodaj do koszyka
Słuchawki douszne JBL T205 Czarny
Słuchawki douszne