Produkt został dodany do schowka.

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Bluetooth

Nie

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 874884

Kod produktu: 874884

Dostępne warianty:

Kolor: Czarny
Czarny

Czarny

Czarno-turkusowy

Czarno-turkusowy

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny

39499

39.50 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny

39499

39.50 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Pozwól

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny

Zamień pospolite dźwięki w wyjątkowe doznania

Pozwól się zainspirować eleganckim dizajnem i profesjonalnym wykonaniem słuchawek Bluetooth Elite E-1 od LAMAX Beat. Rozkoszuj się najwyższej klasy jakością dźwiękową, dotykiem wykwintnych materiałów i swobodą ruchów dzięki najnowszej technologii bezprzewodowej. Zamień pospolite dźwięki w wyjątkowe doznania z Elite E-1.
   


Niczym niezakłócone odtwarzanie nawet podczas ruchu


Idealnie realistyczny dźwięk słuchawek Elite E-1 oraz szczelna izolacja przed dźwiękami otoczenia nie pozwoli przeszkodzić Ci w żadnej czynności. Bluetooth 4.1 zapewnia niezawodne połączenie zarówno z telefonem, jak i notebookem, i to w odległości nawet 10 metrów. Za pomocą prawego nausznika słuchawek możesz bezproblemowo obsługiwać playlistę lub rozmowy handsfree. Już nic nie stanie na drodze Twojej aktywności przez cały dzień.
   


Długogrający kompan

Bez względu na to, czy właśnie chcesz w spokoju znaleźć inspirację czy przeciwnie, pobudzić się do nowych wyzwań, bezprzewodowe słuchawki Elite E-1 staną się Twoim długogrającym kompanem. Wydajna bateria wytrzyma po jednokrotnym naładowaniu nawet do 20 godzin. Jeżeli chcesz ograniczyć zużycie baterii, masz możliwość podłączenia słuchawek również przez kabel audio. Po złożeniu możesz je schować do wytrzymałego etui ochronnego.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Waga [g]

180

Techniczne

Średnica membrany [mm]

40

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

3.5 mm

Funkcje

Nie

Bluetooth

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Możliwość odbierania połączeń, Zasięg: 10 m

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Etui, Kabel audio, Kabel microUSB, Naklejki

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

LAMAX

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny
Opinie
5 / 5 11 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 11 opinii
11 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • bas

Ładnie grają, polecam

Jak na słuchawki z tej półki to niezły bas. Słuchawki też nie zamulają dźwiękowo, jest energicznie bez wypychania niczego do przodu ponad miarę.

Klient 2019-09-23 18:38:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Super słuchawki

Słuchawki są małe, szczególnie jak się je składa do etui, które jest załączone do słuchawek. Super się z nimi można przez to wybrać z domu.

Grzegorz 2019-10-23 17:37:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Świetne

Świetne słuchawki, szkoda że dość sporo kosztują bo bym kupił drugą parę mojej kobitce bo mi podkrada caly czas.

Klient 2017-11-25 19:41:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ładnie grają

Ładne i przede wszystkim wygodne, można długo w nich słuchać muzyki, jakość to też ich mocna strona.

Stanisław 2017-11-26 21:33:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

mega!

Za sprawą kolegi je sobie kupiłem, przypasowały mi ponieważ są naprawdę wygodne a dźwięk jest ok.

luxresh 2017-09-25 21:01:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Przyjemne i fajne

Słuchanie muzyki to teraz czysta przyjemność nawet po paru godzinach. Nic ściskają głowy.

Roman 2017-11-19 22:13:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

fajne

Słuchawki fajne, dobrze nadają się na podróż, małe, lekkie i mają ten futerał.

Grzesiek 2017-12-03 21:18:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

niezłe

No niezłe są te słuchaweczki w sam raz na miasto, nawet nieźle wytłumiają.

Jerzy K. 2018-02-23 16:06:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

supcio

Jedne z fajniejszych słuchawek mi przypasowały i to bardzo.

Klient 2018-02-25 22:28:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Opłacało się

Dobrze wydane pieniądze, świetnie się na nich słucha muzy.

FancyNazwaBqqB 2019-10-21 17:52:00
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

LAMAX Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny

Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny

39499

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny

Okres gwarancji:

24 miesiące

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

39499

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne LAMAX Elite E-1 Czarny
Słuchawki nauszne