Produkt został dodany do schowka.

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Bluetooth

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

Kolor:

Czarny

Kod produktu: 896246

Kod produktu: 896246

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny

15999

16.00 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny

15999

16.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Słuchawki

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny


Akumulator o dużej pojemności

Wolne od kłopotów z kablami słuchawki HF410B oferują bezprzewodową łączność Bluetooth, dzięki czemu komfort słuchania jest bardziej komfortowy. Mobilne korzystanie z zestawu głośnomówiącego jest również dostępne z wbudowanym mikrofonem. Akumulator zapewnia około 150 minut odtwarzania muzyki w 15-minutowym szybkim ładowaniu i do 24 godzin ciągłego odtwarzania przy pełnym naładowaniu.



Extra Bass System (XBS) z oryginalną strukturą akustyczną i układem obwodów

Doświadcz potężnego dźwięku dzięki obudowie akustycznej. Słuchawki HF410B mają wbudowany 30 mm przetwornik i magnes neodymowy. Nasz system dodatkowego basu (XBS) łączy akustyczną regulację basu, która optymalizuje przepływ powietrza przez filtr z akustycznym układem strojenia, aby poprawić reprodukcję w niskim zakresie - zapewniając wyraźny, solidny bas przy zmniejszonych zniekształceniach.


Smukła konstrukcja, głębokie odcienie kolorów

Smukła konstrukcja i głęboki ton różnych kolorów sprawiają, że HF410B są idealnym dodatkiem do indywidualnego stylu.

Lekkość i łatwość przenoszenia

Słuchawki HF410B są ważą zaledwie 130 g. Ciśnienie boczne podczas noszenia jest optymalnie zaprojektowane, aby zapewnić wygodne dopasowanie nawet podczas dłuższego słuchania dźwięku.


Inteligentne sterowanie głosem

Możesz uruchomić funkcję głosową smartfona, taką jak Siri, za pomocą przycisku wielofunkcyjnego. Umożliwia to wybór muzyki, regulację głośności i wykonywanie połączeń telefonicznych, bez konieczności wyciągania smartfona.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Waga [g]

130

Techniczne

Typ membrany

Neodymowe

Średnica membrany [mm]

30

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

MicroUSB

Funkcje

Bluetooth

Nie

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Odbieranie połączeń

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

Impedancja [Ω]

32

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel USB

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

PANASONIC

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny
Opinie
5 / 5 6 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 6 opinii
6 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Dźwięk
  • Bateria
  • Komfort noszenia
  • Cena jak na taką jakość
  • Możliwość złożenia

Bez zarzutu

Kupiłem je ze względu na mojego pecha do urywania kabli w zwykłych słuchawkach. Po użytkowaniu ich przez te trzy miesiące jestem bardzo zadowolony, dźwięk jest czysty i miły dla ucha, basy też ma dobre, nie wycisza się przy bardzo cichych dźwiękach jak niektóre. Świetnie leżą na głowie i dopasowują się do uszu, gąbki są dobrej jakości, więc uszy się nie pocą pod nimi. Bateria mi wytrzymuje 2 dni spokojnie na częstym używaniu. Konstrukcja jest dobrze zrobiona, jedyne do czego mógłbym się doczepić to regulacja pałąku jest trochę zbyt luźna jak dla mnie, składanie się ich pomaga w transporcie, na plastiku nie zostają smugi.

Marcin W 2019-09-19 09:57:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • świetnie grają
  • Bardziej naciskają niż 400

400 nieco lepsze

Grają tak samo jak 400, ale bardziej naciskają na uszy, ale to już moje "widzimisię". Jak ktoś miał 400 i spodziewa się, że będzie tak samo leżało na uszach to niech lepiej przymierzy w jakimś sklepie przed zakupem.

Michał K 2019-07-11 17:59:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Ładne brzmienie
  • Dobrze wykonane
  • Nie bolą uszy przy dłuższym używaniu
  • Bateria długo trzyma
  • Lekkie
  • Nie można używać ich jako słuchawek przewodowych

Zadowolony z zakupu

Nie zawiodłem się. Bez problemu działają z laptopem (w10), tabletem i telefonem (android). Niskie i wysokie tony jak dla mnie w sam raz, czysty dźwięk.

Stiff 2019-04-14 11:02:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Słuchawki brzmią bardzo dobrze, mają fajny bass, wyglądają bardzo ładnie i za taką cenę nie znajdziesz lepszych . Polecam

Jan 2019-11-09 08:42:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Ok

Wreszcie koniec z kablem, jakość dźwięku nie jest gorsza niż z kablem. Ładnie wykonane, bateria długo działa. Polecam.

Jan 2019-06-25 21:20:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Doskonałe słuchawki do telewizora i tabletu

Kupiłem słuchawki do telewizora QLED . Działają prawidłowo.

Mariusz 2019-11-01 16:23:23
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

PANASONIC Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny

Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny

15999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

15999

Dodaj do koszyka
Słuchawki nauszne PANASONIC RP-HF410BE-K Czarny
Słuchawki nauszne