Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN Silver Line QIWC10W-K Czarny

(11)
Kod: 896449
  • Moc [W] 10
  • Szybkie ładowanie Nie
  • Rodzaj zasilania Micro USB
  • Zasilacz w zestawie Nie
  • Kabel na wyposażeniu Nie
Obsługuje ładowanie indukcyjne
Klasyczny, elegancki design
Zobacz cały opis
Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN Silver Line QIWC10W-K Czarny
Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN Silver Line QIWC10W-K Czarny
Taniej o 20
69 , 99
49
99
U Ciebie
Odbierz
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Bez plątaniny przewodów

Większość z nas nie przepada za plątaniną kabli. Możemy jej uniknąć, wybierając opcje bezprzewodowe.

Teraz możesz mieć bezprzewodową ładowarkę do smartfona, której klasyczny, elegancki design świetnie wpasuje się w każdy wystrój wnętrza.

Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN QIWC10W-K Silver Line Czarny widok 1 front

Oszczędność i wygoda

Automatyczne ładowanie to duża wygoda. Wystarczy, że odłożysz telefon na ładowarkę i ładowanie rozpocznie się automatycznie.

Dodatkowy atut to fakt, że używając tej ładowarki oszczędzasz baterię smartfona. Proces ładowania jest odpowiednio zoptymalizowany, dzięki czemu wydłuża się żywotność baterii, a Ty oszczędzasz pieniądze.

Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN QIWC10W-K Silver Line Czarny widok 2 ogólny przód

Kompatybilność

Moc ładowarki to max. 10 W. Integralną częścią zestawu jest przewód micro USB załączony jako odrębne akcesorium.

Pamiętaj, żeby przed zakupem sprawdzić, czy Twój smartfon obsługuje ładowanie indukcyjne.

Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN QIWC10W-K Silver Line Czarny widok 3 micro USB

Co w pudełku?

W zestawie oprócz ładowarki indukcyjnej GÖTZE & JENSEN Silver Line QIWC10W-K znajdziesz również instrukcję obsługi i kartę gwarancyjną.

Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN QIWC10W-K Silver Line czarny zestaw

Dane techniczne

Techniczne

  • Moc [W]
    10
  • Prąd wyjściowy [A]
    1.0, 1.1
  • Dedykowany model
    Urządzenia zgodne ze standardem Qi
  • Napięcie wyjściowe [V]
    5, 9
  • Szybkie ładowanie
    Nie
  • Napięcie wyjściowe [V]
    5, 9
  • Parametry

  • Rodzaj
    Ładowarka indukcyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Kabel na wyposażeniu
    Nie
  • Rodzaj zasilania
    Micro USB
  • Zasilacz w zestawie
    Nie
  • Fizyczne

  • Wysokość [mm]
    120
  • Szerokość [mm]
    120
  • Grubość [mm]
    10
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ART-DOM Sp. z o.o.
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    11 opinii
    11 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wiktoria 6 maja 2021
    Pozytywna
    Marzyłam o takiej od kilku miesięcy, jestem z niej bardzo zadowolona, szybko ładuje, mało miejsca, ogólnie bardzo git. Bardzo miła obsługa, polecam!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 5 lutego 2021
    Ładowarka indukcyjna
    Ładny design, dobra cena, działa bezproblemowo.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Henryk 22 listopada 2020
    Pozytywne zaskoczenie
    Ładowarka jest szybka a zarazem wpasowuje się w każde wnętrze. Jedynym minusem jest brak kabla ,ale samo urządzenie doskonale spełnia swoją funkcję i jego cena jest przystępna. Bardzo polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ROBERT 27 listopada 2020
    Pozytywna, polecam, prościej się nie da
    Nie potrzeba używać przewodu, którym można uszkodzić gniazdo do ładowania. Po prostu kładziesz telefon na ładowarce i tyle wysiłku Cię to kosztuje, nawet po ciemku trafisz na podstawkę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 27 grudnia 2020
    Pozytywna, wszystko ok.
    Ładowarka działa z Huawei P30 PRO, szybko ładuje, wszystko OK.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 2 września 2020
    Polecam ładowarkę
    Ładowarka indukcyjna sprawdza się świetnie. Odkładam telefon i już! Bez kabli, bez problemu... Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 2 sierpnia 2020
    Super
    Bardzo fajna ładowarka, ładny design, płaska.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 22 września 2020
    Polecam
    Działa idealnie przez pokrowiec.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adrian 31 sierpnia 2020
    Ładowarka indukcyjna
    Lekka, tania i przydatna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 13 czerwca 2020
    Pozytywna
    Wygodna w obsłudze z szybkim ładowaniem, spełnia swoje funkcje, jestem bardzo zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Instrukcje

    Instrukcja obsługi Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN Silver Line QIWC10W-K Czarny
    Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN Silver Line QIWC10W-K Czarny
    Ładowarka indukcyjna GÖTZE & JENSEN Silver Line QIWC10W-K Czarny
    Taniej o 20
    69 , 99
    49
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756