Etui CELLY GELSKIN577 do LG K8 Przezroczysty

(8)
Kod: 859609
CELLY
  • Dominujący kolor Przezroczysty
  • Typ Etui nakładka
  • Materiał TPU
  • Marka telefonu LG
  • Seria telefonu K
  • Model telefonu K8
Zobacz cały opis
Etui CELLY GELSKIN577 do LG K8 Przezroczysty
Etui CELLY GELSKIN577 do LG K8 Przezroczysty
Produkt dostępny w wybranych sklepach
10
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Etui CELLY GELSKIN577 do LG K8 Przezroczysty

 

Etui nakładane na tył telefonu stanowi idealne zabezpieczenie przed uszkodzeniami, zarysowaniami oraz kurzem. Posiada otwory umożliwiające swobodny dostęp do wszystkich złączy i elementów obsługi zapewniając przy tym wygodę użytkowania.

Dane techniczne

Dedykowany model

  • Marka telefonu
    LG
  • Seria telefonu
    K
  • Model telefonu
    K8
  • Konstrukcja

  • Materiał
    TPU
  • Parametry

  • Dominujący kolor
    Przezroczysty
  • Typ
    Etui nakładka
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Etui wodoszczelne
    Nie
  • Etui z powerbankiem
    Nie
  • Wymiary zewnętrzne

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CELLY
  • Opinie

    5/5
    8 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek d. 27 lutego 2018
    Pokrowiec
    Bardzo fajne. Polecam innym użytkownikom.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna S. 11 lipca 2017
    Najlepsze etui do telefonu
    Firma Celly moim zdaniem produkuje najlepsze etui do telefonów. Są grube, ale idealnie leżą w dłoni, wykonane z dobrego jakościowo materiału, nie śmierdzą i przede wszystkim dobrze ochraniają telefon przed zniszczeniem. W porównaniu do etui innych marek, case od Celly prezentuje się nienagannie i ma przystępną cenę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystian P 1 sierpnia 2017
    Pozytywna
    Etui jest świetne, nie wyślizguje się z dłoni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert K 5 kwietnia 2017
    Polecam
    Nie rzuca się w oczy, a spełnia swoje zadanie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 14 lutego 2017
    Polecam!
    Moje nowe etui idealnie pasuje do mojego telefonu. Jest przeźroczyste, więc widać ładną obudowę telefonu. Dodatkowo jest antypoślizgowe i świetnie dopasowane do LG-ka. Jestem bardzo zadowolona. :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 23 grudnia 2016
    Solidne i ładne zabezpieczenie telefonu
    Solidny wyrób, a ponieważ jest przezroczysty, nie psuje widoku ładnego smartfona jak inne pokrowce czy etui. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bożena 30 grudnia 2016
    Polecam
    Etui bardzo fajnie i nowocześnie się prezentuje. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kinga 18 grudnia 2016
    Pozytywna, polecam
    Rewelacja, idealnie pasujące żelowe etui do modelu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Etui CELLY GELSKIN577 do LG K8 Przezroczysty
    Etui CELLY GELSKIN577 do LG K8 Przezroczysty
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    10
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756