Zyskaj nawet 6800 zł!

Smartfon HUAWEI P Smart 2021 4/128GB 6.67" Zielony 51096ABX

(29)
Kod: 345600

Zyskaj nawet 6800 zł!

Poczwórny aparat główny 48 MP
Przestrzenny ekran FHD+ 6,67"
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Zielony
Kolor: Zielony
Smartfon HUAWEI P Smart 2021 4/128GB 6.67" Zielony 51096ABX
Smartfon HUAWEI P Smart 2021 4/128GB 6.67" Zielony 51096ABX
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 50
649 , 99
599
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

USŁUGI MOBILNE HUAWEI

Smartfon posiada autorskie rozwiązanie Huawei Mobile Services, zastępujący Google Mobile Services.

Smartfon nie posiada fabrycznie instalowanych usług Google.

W ramach Huawei Mobile Services dostępny jest sklep AppGallery, będący oficjalnym źródłem aplikacji dla urządzeń Huawei z systemem operacyjnym Android. Usługa AppGallery umożliwia wyszukiwanie, pobieranie i udostępnianie aplikacji, a także zarządzanie nimi na urządzeniach HUAWEI. Znajdziesz tam zarówno rozrywkę, jak też tysiące narzędzi i aplikacji ułatwiających pracę i Twoje codzienne mobilne życie.


6 POWODÓW, BY WYBRAć HUAWEI P SMART 2021

- Stylowy design

- Ekran 6,67" FHD+

- Superszybkie ładowanie 22,5 W

- Pojemna bateria 5000 mAh

- Poczwórny aparat 48 MP

- Czytnik linii papilarnych

SMARTFON HUAWEI P Smart 2021 - lista zalety opłacalny warty dobry

najwyższa jakość w rozsądnej cenie

HUAWEI P smart 2021 to smartfon dostosowany do potrzeb wymagającej generacji Z. Został zaprojektowany z myślą o osobach, które cenią sobie najwyższą jakość w rozsądnej cenie. Dlatego też jest on wyposażony w poczwórny aparat AI o rozdzielczości 48 Mpix i obiektyw ultraszerokokątny, a także duży ekran Full HD+ 6,67”.

Pojemna bateria 5000 mAh zapewnia komfort długotrwałego użytkowania, a superszybkie ładowanie 22,5 W pozwala na sprawne przywrócenie smartfona do działania na najwyższych obrotach. Duża pamięć 128 GB natomiast sprawia, iż HUAWEI P smart 2021 może się stać miejscem przechowywania niezliczonych, cennych wspomnień.

SMARTFON HUAWEI P Smart 2021 - SMARTFON

Rób wyjątkowe zdjęcia poczwórnym aparatem 48 Mpix

HUAWEI P smart 2021 wyposażony jest w poczwórny aparat składający się z: aparatu głównego 48 Mpix, ultraszerokokątnego o rozdzielczości 8 Mpix, 2 Mpix aparatu głębi ostrości oraz 2 Mpix obiektywu makro. Aparat główny pozwala na wykonywanie niezwykle wyraźnych zdjęć zarówno w dzień, jak i w nocy. Obiektyw ultraszerokokątny 120° umożliwia ujęcie jeszcze szerszego kadru na fotografii - od naturalnych krajobrazów, gór, pól czy morza, aż po zdjęcia panoramiczne.

HUAWEI P smart 2021 posiada również tryb nocny ze stabilizacją obrazu wspieraną sztuczną inteligencją (AIS). Za pomocą czujnika wysokiej rozdzielczości, a także algorytmów AI, które służą do redukcji szumów na wielu klatkach, tryb nocny AIS może skutecznie stabilizować obraz, a także zwiększać jasność, wyostrzać szczegóły i poprawiać zakres dynamiczny zdjęć, wykonanych w warunkach słabego oświetlenia.

SMARTFON HUAWEI P Smart 2021 - aparat

Bateria, która pozwoli Ci na wiele

Wytrzymała bateria to cecha, na którą szczególnie zwracamy uwagę przy wyborze smartfona. Ta, o pojemności 5000 mAh, w którą wyposażony jest smartfon HUAWEI P smart 2021 ,pozwala na: do 38 godzin rozmów, do 23 godziny oglądania video oraz do 12 godzin przeglądania Internetu. Dodatkowo HUAWEI P smart 2021 obsługuje funkcję superszybkiego ładowania 22,5 W - 10 minut ładowania pozwala na korzystanie z urządzenia do 2h. Smartfon wspiera również inteligentne oszczędzanie energii oraz tryb ultraoszczędny.

SMARTFON HUAWEI P Smart 2021 - Wytrzymała bateria

Zobacz więcej na dużym ekranie

Mocną stroną smartfona HUAWEI P smart 2021 jest przestrzenny ekran Full HD+ o przekątnej 6,67” oraz 90,3% stosunku ekranu do całości urządzenia. Przejrzysty ekran i szeroka gama kolorów dostarczają niesamowitych doświadczeń użytkowych i podkreślają detale. Wyświetlacz posiada certyfikat TÜV Rheinland i zapewnia ochronę wzroku, filtrując światło.

HUAWEI P smart 2021 to nie tylko doskonałe urządzenie w rozsądnej cenie, ale także praktyczny i stylowy smartfon. Został on zaprojektowany w oparciu o inspirowane naturą odcienie kolorów: różowe złoto, zielony i czarny, które sprawiają, że może on uchodzić za modne akcesorium.

SMARTFON HUAWEI P Smart 2021 - Full HD+

Ciesz się dźwiękiem 3D z Histen 6.1

HUAWEI P smart 2021 jest doskonałym wyborem dla melomanów. Dzięki nowo opracowanej technologii audio Histen 6.1, użytkownik może cieszyć się wysoką jakością dźwięku przestrzennego, która jest bardziej naturalna, czysta i spójna. Smartfon ma również wbudowany algorytm regulacji głośności. To skutecznie rozwiązuje problem niepokojących zmian głośności, gdy użytkownik przełącza się między źródłami dźwięku.

SMARTFON HUAWEI P Smart 2021 - dźwięk Histen

Uwydatnij swoje naturalne piękno

HUAWEI P smart 2021 jest wyposażony w przedni aparat o rozdzielczości 8 Mpix, który umożliwia łatwe robienie idealnych zdjęć nawet w słabym oświetleniu. Aparat do selfie obsługuje funkcję piękna AI, która podkreśla naturalną urodę w zależności od wieku i płci fotografowanej osoby. Oferuje również poprawę wyglądu skóry, cery, konturowania, modelowania twarzy i usuwa cienie. Ta funkcja pozwala cieszyć się idealną cerą, zachowując przy tym autentyczne cechy.

Podczas robienia zdjęć za pomocą przedniego aparatu, przy słabym oświetleniu, funkcja Circular Flash zostanie automatycznie włączona, zapewniając lepsze oświetlenie do selfie. Wbudowany czytnik linii papilarnych umożliwia błyskawiczne włączenie lub odblokowanie telefonu. HUAWEI P smart 2021 jest wyposażony w 4 GB pamięci RAM oraz 128 GB pamięci ROM z możliwością rozszerzenia do 512 GB za pomocą karty SD.

SMARTFON HUAWEI P Smart 2021 - Circular Flash



Filmy:



Dane techniczne

Aparat

  • Aparat fotograficzny tylny
    Tak
  • Aparat fotograficzny przedni
    Tak
  • Lampa LED
    Tak
  • Aparat tylny
    48 Mpx + 8 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx
  • Aparat przedni
    8 Mpx
  • Funkcje aparatu
    Czujnik głębi, Makro, Panorama
  • Rozdzielczość nagrywania wideo
    Full HD
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Tak
  • Dyktafon
    Tak
  • Kalendarz
    Tak
  • Kalkulator
    Tak
  • Tryb głośnomówiący
    Tak
  • Wibracje
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Czujnik grawitacyjny, Czujnik światła, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych
  • Komunikacja

  • GPRS
    Tak
  • HSUPA
    Tak
  • Standard Wi-Fi
    802.11 b/g/n
  • Tak
  • HSPA+
    Tak
  • MMS
    Tak
  • E-mail
    Tak
  • Tak
  • LTE
    Tak
  • SMS
    Tak
  • EDGE
    Tak
  • HSDPA
    Tak
  • Standard Bluetooth
    5.1
  • Nie
  • Multimedia

  • Odtwarzacz audio
    Tak
  • Odtwarzacz wideo
    Tak
  • Radio FM
    Tak
  • Nawigacja

  • Odbiornik GPS
    Tak
  • System nawigacyjny
    A-GPS, BEIDOU, GLONASS, GPS
  • Oprogramowanie

  • Android
  • Wersja systemu
    Android 10
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Zielony
  • Słuchawki w zestawie
    Nie
  • Ładowarka w zestawie
    Tak
  • Etui w zestawie
    Nie
  • Pozostałe wyposażenie
    Igła do tacki SIM, Kabel USB
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Seria smartfona
    Huawei P Smart
  • Model smartfona
    P Smart 2021
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Rodzaj
    Smartfon
  • Techniczne

  • 4 GB
  • Ośmiordzeniowy
  • Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]
    512
  • Nie
  • Nie
  • Nie
  • Pyłoszczelność
    Nie
  • 128
  • Hisilicon Kirin 710A
  • Tak
  • Częstotliwość taktowania procesora [GHz]
    4 x 2.0 + 4 x 1.7
  • Tak
  • Nano SIM
  • Nie
  • USB typ C
  • Tak
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Rodzaj
    Smartfon
  • Wyświetlacz

  • 6.67
  • Liczba kolorów ekranu
    16.7 mln
  • 2400 x 1080
  • Ochrona wyświetlacza
    Nie
  • IPS, LCD
  • Odświeżanie ekranu [Hz]
    60
  • Składany ekran
    Nie
  • Zasilanie

  • Rodzaj akumulatora
    Litowo - polimerowy
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    5000
  • Zintegrowany akumulator
    Tak
  • Ładowanie bezprzewodowe
    Nie
  • Fizyczne

  • Grubość [mm]
    9.26
  • Szerokość [mm]
    76.88
  • Wysokość [mm]
    165.65
  • Waga [g]
    206
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera HUAWEI
  • Opinie

    5/5
    29 opinii
    29 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Czas pracy na baterii
    5 /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    5 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    5 /5
    Aparat i jego funkcje
    5 /5
    Design i jakość wykonania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 10 marca 2021
    Aparat i jego funkcje
    Telefon jest dobry. Szczególnie podobały mi się zdjęcia, tutaj jest 48MP i robi zdjęcia doskonale.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Grzesiek 4 stycznia 2021
    Jest ok
    Jak komuś nie przeszkadza brak Googla, to najlepszy telefon w swojej cenie. Aparat sztos.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Aleksander 15 grudnia 2020
    Rewelacyjny
    Użytkuję od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolony. Działa szybko i sprawnie, kamera robi bardzo dobrej jakości zdjęcia i ta bateria… Bez problemu dwa dni na jednym ładowaniu. Teraz jeszcze w niższej cenie – trochę żałuję, że się pospieszyłem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Samanta 17 listopada 2020
    Bajka
    Dla starszej osoby albo dziecka telefon jak znalazł. Nie trzeba go strasznie często ładować, a z popularnymi aplikacjami też nie ma problemu. Huawei oferuje wygodne narzędzia, by móc się w pełni cieszyć nowym telefonem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Edzio 27 listopada 2020
    Rewelacyjny
    Świetny telefon dla dziecka. Bateria długo trzyma, brak problemów z zasięgiem, jak u konkurencji. Syn zaczął robić dużo zdjęć dzięki poczwórnemu aparatowi. Kto wie, może nowe hobby.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    TOMASZ 11 listopada 2020
    Piękny w swoim jedynym wykonaniu
    Mega poprawny i 4k, dające bardzo unikatowe odczucia i rozkosz dla oka podczas oglądania, np. Dzika Sawanna w 4k, polecam i nie przesadzam w swojej ocenie, naprawdę warto.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Oli 25 listopada 2020
    Niezły
    Super smartfon! Duży wyświetlacz i pojemna bateria oraz mega wydajny procesor robią z tego urządzenia prawdziwy multimedialny kombajn. Polecam serdecznie!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Zygfryd 15 listopada 2020
    Polecam serdecznie!
    Super smartfon! Duży wyświetlacz i pojemna bateria oraz mega wydajny procesor robią z tego urządzenia prawdziwy multimedialny kombajn. Polecam serdecznie!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Lela 20 listopada 2020
    Oki
    Świetnie sprawdza się jako telefon dla dziecka. Nie za drogi, gry działają płynnie i brak usług Google jest łatwy do obejścia dla dzieci w tym wieku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Wojtek 17 listopada 2020
    Dobry dla dzieci
    Świetnie sprawdza się jako telefon dla dziecka. Nie za drogi, gry działają płynnie i brak usług Google jest łatwy do obejścia dla dzieci w tym wieku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    /5
    Aparat i jego funkcje
    /5
    Design i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa potrwa dłużej niż 15 dni
    Nie ponosisz kosztów, nawet gdy uszkodzenie powstało z Twojej winy
    Serwis zajmie się odbiorem uszkodzonego urządzenia i zwrotem po naprawie
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Smartfon HUAWEI P Smart 2021 4/128GB 6.67" Zielony 51096ABX
      Smartfon HUAWEI P Smart 2021 4/128GB 6.67" Zielony 51096ABX
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 50
      649 , 99
      599
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756