Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 3/64GB 6.53" Szary 27990

(12)
Kod: 205131

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Bateria 5020 mAh z szybkim ładowaniem 18W
Czterosensorowy aparat główny 48MP
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Szary
Pamięć: 64
64
128
Kolor: Szary
Pamięć: 64
Wybieram zabezpieczenie ekranu profesjonalną, wytrzymałą i idealnie dopasowaną folią ochronną – 89,99 zł: Nie
Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 3/64GB 6.53" Szary 27990
Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 3/64GB 6.53" Szary 27990

Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.07.2021 godz. 23:59

Cena z kodem
ME-2830-07
689
00

Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.07.2021 godz. 23:59

Cena regularna
899
00
Cena regularna: 899,00 zł
44.95 zł x 20 rat 0% RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Smartfon doskonały dla każdego

Redmi Note 9 to uniwersalny smartfon, stworzony dla tych, którzy szukają urządzenia robiącego oszałamiające zdjęcia. Jest zawsze gotowy na pracowity dzień z wydajnym procesorem MediaTek Helio G85. Ponadto wyposażony został w pojemną baterię o pojemności 5020mAh, funkcję szybkiego ładowania 18W oraz klasyczne wejście słuchawkowe Jack 3,5mm i wiele innych przydatnych funkcji.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 opis specyfikacja parametry

Zestaw fotograficzny

Smartfon Redmi Note 9 został wyposażony w poczwórny aparat z matrycą główną 48mp o rozmiarze ½”. Dodatkowo masz do dyspozycji obiektyw ultraszerokokątny 8mp o polu widzenia 118°, obiektyw makro 2mp z ostrzeniem już od 2cm, oraz obiektyw 2mp do pomiaru głębi.

Redmi Note 9 wyposażono w podręczny skaner dokumentów, dzięki któremu bez problemu zeskanujesz dokumenty, notatki, paragony i wiele więcej.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 aparat obiektyw rozdzielczość makro szeroki kąt portret

Bateria i ładowanie

Dzięki baterii o pojemności 5020mAh możesz grać, przeglądać Internet, dzwonić i pisać ze znajomymi bez konieczności martwienia się o poziom baterii.

Redmi Note 9 jest wyposażony w port ładujący USB-C i obsługuje szybkie ładowanie 18W, a w zestawie znajdziesz ładowarkę 22,5W.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 bateria akumulator pojemność ładowanie ładowarka

Wydajne podzespoły

Ośmiordzeniowy procesor Media Tek Helio G85, przy wsparciu GPU ARM Mali-G52 zapewnia sprawne działanie wielu aplikacji i gier, oraz płynny przesył filmów i muzyki. Redmi Note 9 posiada pojemną pamięć RAM i ROM w konfiguracji 3GB + 64GB lub 4GB + 128GB.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 procesor ram grafika pamięć

Wyświetlacz FHD+

Wyświetlacz DotDisplay FHD+, w który wyposażony jest Redmi Note 9, ma przekątną 6.53” zapewniającą maksymalnie wciągające wrażenia. Front smartfonu wykonany jest z odpornego na uszkodzenia szkła Corning® Gorilla® 5 oraz elegancki, symetryczny tył w nowych odsłonach kolorystycznych.

Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 ekran wyświetlacz rozdzielczość przekątna szkło

Dane techniczne

Aparat

  • Aparat fotograficzny tylny
    Tak
  • Aparat fotograficzny przedni
    Tak
  • Lampa LED
    Tak
  • Aparat tylny
    48 Mpx + 8 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx
  • Aparat przedni
    13 Mpx
  • Funkcje aparatu
    Czujnik głębiHDRMakroPanoramaTryb nocnyTryb portretowyZdjęcia seryjne
  • Rozdzielczość nagrywania wideo
    Full HD
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Tak
  • Dyktafon
    Tak
  • Kalendarz
    Tak
  • Kalkulator
    Tak
  • Tryb głośnomówiący
    Tak
  • Wibracje
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    AkcelerometrCzujnik światłaCzujnik zbliżeniowyCzytnik linii papilarnychKompasŻyroskop
  • Komunikacja

  • GPRS
    Tak
  • HSUPA
    Tak
  • Standard Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac
  • HSPA+
    Tak
  • MMS
    Tak
  • E-mail
    Tak
  • LTE
    Tak
  • SMS
    Tak
  • EDGE
    Tak
  • HSDPA
    Tak
  • Standard Bluetooth
    5.0
  • Multimedia

  • Odtwarzacz audio
    Tak
  • Odtwarzacz wideo
    Tak
  • Radio FM
    Nie
  • Nawigacja

  • Odbiornik GPS
    Tak
  • System nawigacyjny
    A-GPSBEIDOUGalileoGLONASSGPS
  • Oprogramowanie

  • Wersja systemu
    Android 10
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Szary
  • Słuchawki w zestawie
    Nie
  • Ładowarka w zestawie
    Tak
  • Pozostałe wyposażenie
    EtuiIgła do tacki SIMKabel USB
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Popularne serie
    Xiaomi Redmi Note
  • Wyświetlacz

  • Ochrona wyświetlacza
    Corning Gorilla Glass 5
  • Odświeżanie ekranu [Hz]
    60
  • Składany ekran
    Nie
  • Zasilanie

  • Rodzaj akumulatora
    Litowo - polimerowy
  • Maksymalny czas rozmów [h]
    33
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    5020
  • Zintegrowany akumulator
    Tak
  • Ładowanie bezprzewodowe
    Nie
  • Fizyczne

  • Grubość [mm]
    8.9
  • Szerokość [mm]
    77.2
  • Wysokość [mm]
    162.3
  • Waga [g]
    199
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera XIAOMI
  • Opinie

    4.5/5
    12 opinii
    11 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.7 /5
    Czas pracy na baterii
    4.5 /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    4.4 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    4.6 /5
    Aparat i jego funkcje
    4.4 /5
    Design i jakość wykonania
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 16 lipca 2021
    Telefon Xiaomi
    Bardzo dobra jakość telefonu w dobrej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sławomir 24 kwietnia 2021
    PEŁNA SATYSFAKCJA
    WYGLĄD, WYKONANIE, FUNKCJONALNOŚĆ NA WYSOKIM POZIOMIE, A JEDNOCZEŚNIE ŁATWOŚĆ OBSŁUGI. KONFIGURACJA, PRZENOSZENIE KONTAKTÓW I APLIKACJI ODBYWA SIĘ WŁAŚCIWIE SAMO, MIŁE ZASKOCZENIE DLA KOGOŚ MNIEJ BIEGŁEGO W TYCH SPRAWACH. TO BYŁ UDANY ZAKUP, POLECAM SZCZERZE TEN PRODUKT.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 26 kwietnia 2021
    Telefon mamy
    Telefon zakupiony dla mamy, która jest za, bardzo lubi zmieniać telefony, szczególnie na inną markę, ale Xiaomi jest tak intuicyjny i prosty w obsłudze, że polubili się od pierwszego "kliknięcia".
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Włodzimierz 4 marca 2021
    Super smartfon XIAOMI REDMI
    Wszystko działa jak należy za te pieniądze. Bardzo dobra kamera na codzienne użytkowanie. Bardzo długo pracuje na jednym naładowaniu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 6 marca 2021
    Super
    Telefon użytkowany niedługo, ale w pełni spełniający oczekiwania. Bardzo dobre zdjęcia. Idealny dla moich potrzeb.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 9 lutego 2021
    Redmi Note 9
    Telefon bardzo fajny do nauki zdalnej, nie tnie się i jest szybki. Polecam w 100%.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Dom 13 lutego 2021
    Polecam!
    Bardzo dobrze się sprawdza jak za taką cenę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Pavlo 17 stycznia 2021
    Polecam
    Telefon posiada bardzo dobre parametry.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wioletta 3 grudnia 2020
    Pozytywna
    Jestem bardzo zadowolona z zakupu, smartfon spełnia moje oczekiwania. Ma duży wyświetlacz co ułatwia pracę na smartfonie, dobry aparat z wieloma funkcjami i nowoczesny design.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 20 grudnia 2020
    Polecam za tą cenę!
    Za tą cenę nie kupi się nic lepszego!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    /5
    Aparat i jego funkcje
    /5
    Design i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa potrwa dłużej niż 15 dni
    Nie ponosisz kosztów, nawet gdy uszkodzenie powstało z Twojej winy
    Serwis zajmie się odbiorem uszkodzonego urządzenia i zwrotem po naprawie
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 3/64GB 6.53" Szary 27990
      Smartfon XIAOMI Redmi Note 9 3/64GB 6.53" Szary 27990

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.07.2021 godz. 23:59

      Cena z kodem
      ME-2830-07
      689
      00

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.07.2021 godz. 23:59

      Cena regularna
      899
      00
      Cena regularna: 899,00 zł
      44.95 zł x 20 rat 0% RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 30.07.2021 godz. 23:59

      Cena z kodem
      ME-2830-07
      689
      00