JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Smartfony i telefony   SMARTFONY   HUAWEI   Smartfon HUAWEI P30 Pro 6/128GB Aurora niebieski

Smartfon HUAWEI P30 Pro 6/128GB Aurora niebieski

6.5

Huawei Krin 980

Ośmiordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 9.0 Pie

6 GB

128

8,

20,

40

Tak

Dominujący kolor:

Niebieski

Kod produktu: 895715

Kod produktu: 895715

Warianty:

128

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

379900

cena online

319900

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Opis i dane

Smartfon HUAWEI P30 Pro 6/128GB Aurora niebieski

Fantastyczne kolory

UAWEI P30 Pro, w kolorystyce wzorowanej na błękicie nieba, odzwierciedlającej urzekający kolor światła i przestrzeni. Zachwyć się pięknem rosy o zmierzchu, niebem w samo południe, tajemniczą zorzą i ciemnością nocy.

Pionier fotografii

Zrób furorę. System poczwórnego aparatu Leica pozwala zachować na zdjęciu świat w całej okazałości. Niezrównany system aparatów składa się z obiektywu SuperZoom, bardzo czułego aparatu 40 MP, obiektywu szerokokątnego 20 MP oraz aparatu TOF HUAWEI, dzięki którym z łatwością uchwycisz każdy moment wspomnień.

Bliżej tego, co kochasz

Nowy, peryskopowy obiektyw telefotograficzny zapewnia lepszy zoom optyczny, bez zwiększania rozmiaru urządzenia i utraty jakości obrazu. Obiektyw SuperZoom jest wspomagany doskonałym nasyceniem kolorów zapewnianym przez aparat główny 40 MP, który posiada hybrydowy zoom 10x1. W połączeniu ze stabilizacją obrazu w technologii OIS i AIS, pozwala dostrzec to, co do tej pory było niewidoczne. Dzięki zoomowi 50x możesz obejrzeć księżyc z bliska.

Ewolucja światła

HUAWEI zmienił technikę wyczuwania kolorów z RGB (red, green, blue) na RYB (red, yellow, blue), aby zapewnić więcej światła na zdjęciach. Współpraca między sensorem HUAWEI SuperSpectrum, jednostką przetwarzania obrazu procesorem Kirin 980 i specjalnie zaprojektowanym algorytmem zapewnia o 40% więcej światła.2 Dzięki temu możesz zachować wyraźnie wspomnienia zarówno w nocy, jak i w dzień.

Zobacz to, co
niewidoczne w ciemności

Zobacz ukryte piękno nocy dzięki wartości
ISO 409,600 w HUAWEI P30 Pro. Wykonasz
doskonałe ujęcia podczas romantycznego
wieczoru przy świecach, a ciemność nie
będzie dla Ciebie przeszkodą.

Piękno w każdej warstwie

Dzięki technologii długiego czasu naświetlania HUAWEI AIS i aparatowi TOF, który dokładnie mierzy głębię położenia przedmiotów, Twój portret będzie wyróżniał się doskonałą ostrością i wyrazistością. Tło będzie stopniowo rozmyte przy użyciu poszczególnych efektów, co nada fotografii charakterystyczny styl bokeh.

Wyzwanie dla podświetlenia

Sztuczna inteligencja HDR+ przeanalizowała tysiące zdjęć z podświetleniem tylnym i wykonanych w słabym oświetleniu. Dzięki temu, za pomocą ewaluacji kilku klatek i segmentacji różnych części zdjęcia, wybierane zostają najlepsze elementy zapewniające doskonale wyraźne ujęcia. Balans światła i koloru na różnych warstwach pozwala na wyostrzenie twarzy.

Zamień wodę w sztukę

Technologia wykonywania zdjęć z długim czasem naświetlania HUAWEI AIS idealnie sprawdza się podczas fotografowania przyrody. Zrób mistrzowskie zdjęcie rwącego potoku albo spokojnych fal morza.

Nowa perspektywa

Bardzo szeroki obiektyw pozwala uchwycić piękno bezkresu morza, głębie nieba czy wyjątkowość miejskiego pejzażu. Odkryj magię przyrody w szerszej perspektywie.

Niezwykły świat w skali makro

Odkrywaj świat z odległości 2.5 cm. Dostrzeż nawet najdrobniejsze szczegóły dzięki prawdziwemu obiektywowi makro. Odkryj niezwykłą konstrukcję i mechanizmu zegarka albo połyskujących kropli rosy na płatkach kwiatów.

Uwolnij swoją naturę

Przedni aparat 32 MP w smartfonie HUAWEI P30 Pro rozpozna Twoją twarz i stworzy doskonałe selfie, dobierając idealną jasność i ostrość. Twoje selfie będą wyróżniać się wyjątkową dokładnością, nawet gdy wykonasz je pod światło lub w niedoświetlonych warunkach.

Poznaj historię
z dwóch
perspektyw

Dwa aparaty tylne pracują jednocześnie, zapewniając pełny obraz meczu, umożliwiając wykonywanie
zbliżeń na zawodników w tym samym czasie.
Napawaj się chwilą oglądaną z różnej perspektywy
dzięki funkcji HUAWEI Dual-View Video.

Prosty edytor
wideo ze sztuczną
inteligencją

Ulepszone funkcje i efekty edytora wideo ze sztuczną inteligencją w telefonie HUAWEI P30 Pro ułatwiają edycję materiału. Za dotknięciem palca stworzysz własne dzieło sztuki filmowej. Wystarczy wskazać filmy, aby automatycznie poddać je obróbce za pomocą niezwykłych filtrów, zmienić prędkość odtwarzania oraz dodać muzykę w tle. Ponadto można dodać tekst, aby opisać niezapomniane wrażenia.

Dostojna elegancja

Wyjątkowa elegancja z podwójną zaokrągloną szybką ze szkła 3D czyni model HUAWEI P30 Pro dziełem sztuki. Wyświetlacz OLED 6.477 zapewnia fantastyczne kolory i doskonałą widoczność.

Inteligentny dotyk,
absolutny komfort

Weź telefon HUAWEI P30 Pro do ręki, a zaawansowany czujnik odcisku palca w ekranie natychmiast go odblokuje.

Usłysz nową technologię

Zamiast tradycyjnego głośnika z przodu u góry w modelu HUAWEI P30 Pro zastosowano technologię HUAWEI Acoustic Display Technology, która zapewnia większy wyświetlacz i obszar odsłuchu. Fale dźwiękowe przekazują dźwięk z wibracji bezpośrednio z wyświetlacza do ucha.

Gotowy na przygodę

Miłośnicy przygód ucieszą się, że HUAWEI P30 Pro ma stopień ochrony IP68 przed wodą i kurzem.
Zachlapanie wodą nie wyrządzi żadnych szkód.

Wykonaj skok w przyszłość

Kirin 980 to pierwszy na świecie procesor mobilny wykonany w technologii 7 nm. Odznacza się większą wydajnością i zmniejszonym zużyciem energii. Ten nowoczesny układ w połączeniu z 8 GB pamięci RAM i 256 GB pamięci do przechowywania danych zapewnia HUAWEI P30 Pro doskonałą wydajność.

Błyskawiczne ładowanie

Ładowanie przestało być uciążliwe. Aby naładować akumulator przed wyjściem z domu albo podczas przerwy na kawę do 70% wystarczy 30 min.

Odłóż i naładuj

Odłóż telefon HUAWEI P30 Pro i zaczekaj, aż zostanie naładowany za pomocą posiadającej certyfikat bezpieczeństwa TÜV ładowarki bezprzewodowej o mocy 15 W. Kiedy postanowisz wyjść, po prostu zabierz telefon ze sobą.

Podziel się z innymi

Funkcja odwróconego ładowania telefonu HUAWEI P30 Pro pozwala naładować słuchawki, szczoteczkę lub telefon znajomego. Od tej pory ładowanie to też forma dzielenia się z innymi.

Graj w ruchu

Przenieś widok z telefonu HUAWEI P30 Pro na większy ekran i nakieruj tylną kamerę TOF na swoją twarz, aby telefon zaczął rozpoznawać Twój ruch. Od razu możesz zacząć grać w Fancy Skiing lub Fancy Dart.

Udostępniaj
za pomocą OneHop

Aby w parę sekund przesłać zdjęcia, filmy i dokumenty do komputera MateBook, wystarczy jeden ruch palcem. A jeśli potrząśniesz telefonem i dotkniesz nim komputera MateBook, możesz nagrać 60-sekundowy film z tego, co widać na ekranie laptopa i zapisać go w swoim telefonie. Ponadto możesz w prosty sposób kopiować tekst między urządzeniami.

Zastosowane technologie

DLNA

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon HUAWEI P30 Pro 6/128GB Aurora niebieski

Parametry

Seria

P

Dominujący kolor

Niebieski

Wyposażenie

Ładowarka, Słuchawki, Kabel USB Typ-C

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi

Techniczne

IP68
Nano SIM
Huawei Krin 980
Ośmiordzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

2 x 2.6 + 2 x 1.92 + 4 x 1.8
6 GB
128
Tak

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

Nie dotyczy
Tak
Tak
Tak
Tak
Tak
Nie
USB typ C
Tak

Pyłoszczelność

Tak
Tak

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16.7 mln
6.5
2340 x 1080
OLED

Fizyczne

Wysokość [mm]

158

Szerokość [mm]

73.4

Grubość [mm]

8.4

Waga [g]

192

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 9.0 Pie

Multimedia

Radio FM

Nie

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac
Tak

Standard Bluetooth

5.0

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

A-GPS, GLONASS, Galileo

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Rozpoznawanie twarzy, Barometr, Żyroskop, Akcelerometr, Kompas, Czytnik linii papilarnych, Czujnik Halla, Czujnik grawitacyjny

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

32

Aparat fotograficzny tylny

Tak
8, 20, 40

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Panorama, Optyczna stabilizacja obrazu, Laserowy Autofokus, HDR, Szerokokątny obiektyw

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - polimerowy

Pojemność akumulatora [mAh]

4200

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

Huawei Polska Sp. z o.o.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon HUAWEI P30 Pro 6/128GB Aurora niebieski
Opinie
5 / 5 12 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 12 opinii
12 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Smartfon jest bardzo wygodny w użyciu, ma fantastyczny aparat, super wygląd. Jest poprostu super. Serdecznie polwcam

Małgorzata 2019-07-07 16:10:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam super smartfon najlepszy i najładnieiszy.

Czytelny wyświetlacz, szybkie ładowanie, wodoszczelny, najlepszy aparat do zdjęć, rewelacja.

ANDRZEJ 2019-07-07 15:39:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam !! !

Huawei P30 Pro swoim nietuzinkowym designem przykuwa wzrok ludzi za każdym razem kiedy wyciągam go z kieszeni, telefon pracuje płynnie. Aparat fotograficzny wg. mnie najlepszy na rynku.

Łukasz 2019-07-07 14:50:35
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 1 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon robi piękne zdjęcia, działa szybko. Rewelacyjny produkt. Polecam.

Joanna 2019-07-03 08:51:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Petarda!

Najlepszy fon jaki miałem w ręku, no i piękny design! Wszystko w nim gra jak trzeba! Nie dziwię się, że USA się boi technologii dalekiego wschodu.

Michał 2019-06-12 13:41:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam!

Decyzja o zakupie tego cuda była podyktowana chęcią, ale i potrzebą, posiadania małego mobilnego aparatu z mega potencjałem. Jakość zdjęć fenomenalna! Naprawdę polecam :-) System działa płynnie, dzięki czemu i relaks i praca jest po prostu czystą przyjemnością. Bateria bez zarzutów - czas pracy (intensywnej pracy) to około 2 dni na jednym ładowaniu..

Agnieszka 2019-05-20 11:31:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna, polecam

Telefon dopiero mam od jednego dnia, ale mogę powiedzieć, że aparat robi mega wrażenie. Z powodzeniem może zastąpić standardowy aparat fotograficzny. Dla miłośników mobilnej fotografii nie ma lepszego telefonu. Polecam.

Michał 2019-05-12 09:56:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytyw

Telefon super, wizualnie i technicznie. W 100% spełnia moje oczekiwania. Polecam wszystkim.

Weronika 2019-04-22 18:43:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywny, polecam

Bardzo wydajny telefon, tak wizualny jak i techniczny. Szybko przetwarza dane. Telefon jest warty uwagi i swojej ceny. Za taką cenę a technikę wyprodukowania tego telefonu, jest naprawdę opłacalny. Ten telefon jest naprawdę PROOO!!!

Bożena 2019-04-18 16:34:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Super telefon, aparat mega. Łatwy w obsłudze. Polecam.

Agnieszka 2019-04-18 14:57:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

POZYTYWNA

Telefon super się prezentuje. Wszystko działa.

Katarzyna 2019-04-10 23:28:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Najlepszy

Najlepszy wybór dla osób chcących robić genialne zdjęcia. Telefon działa bardzo szybko i nie muli a w dodatku jest po prostu świetny.

Marek 2019-04-06 12:35:54
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1320 - Smartfon z rabatem na wybrane akcesoria do 150zł!

Nawet 150 zł na akcesoria przy zakupie smartfona!

Nawet 150 zł rabatu na wybrane akcesoria przy zakupie promocyjnego smartfona!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon HUAWEI P30 Pro 6/128GB Aurora niebieski

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99
Smartfon HUAWEI P30 Pro 6/128GB Aurora niebieski
SMARTFONY