Smak: | Jabłko |
---|---|
Pojemność [ml]: | 700 |
Zawartość zestawu: | 1 x pure do lemoniady MONIN Zielone jabłko 700 ml |
PURE by MONIN Zielone Jabłko to intensywny owocowy smak, doskonały do orzeźwiających napojów i herbat na gorąco. Stworzony na bazie soku z zielonego jabłka. Bez dodatku cukru, sztucznych słodzików i konserwantów. Jest idealnym wyborem dla osób dbających o zdrowie i smukłą sylwetkę, ponieważ ma 0 kalorii*. Delektuj się pełnią smaku!
Dzięki PURE by MONIN Zielone Jabłko możesz tworzyć orzeźwiające napoje, koktajle bezalkoholowe, aromatyczne mrożone herbaty, pyszne lemoniady i wyjątkowe bubble tea. Możesz także przygotować naturalną wodę owocową 0 kalorii, wystarczy, że dodasz 10 ml PURE na szklankę wody. Ten produkt doda wyjątkowego smaku i świeżości każdemu napojowi, czyniąc go idealnym na każdą okazję. Wyobraź sobie niezliczone możliwości kreacji napojów, które zachwycą Ciebie i Twoich gości.
PURE by MONIN Zielone Jabłko oferuje naturalny, autentyczny smak zielonego jabłka, bez sztucznych dodatków. Każdy łyk to esencja świeżości i najwyższej jakości, pozwalająca cieszyć się pełnią smaku z zachowaniem zdrowego stylu życia. Wybierając ten produkt, masz pewność, że dostajesz to, co najlepsze z natury.
Woda z dodatkiem smaku Zielone Jabłko
• 10 ml PURE MONIN Zielone Jabłko
• 250 ml wody (niegazowanej lub gazowanej)
Wszystkie składniki wlej do szklanki wypełnionej kostkami lodu. Dokładnie wymieszaj. Podaj.
Lemoniada Zielone Jabłko
• 10 ml PURE MONIN Zielone Jabłko
• 20 ml syropu MONIN Baza Lemoniady
• 250 ml wody gazowanej lub niegazowanej
• opcjonalnie do dekoracji cytryna
• lód
Do szklanki wypełnionej lodem dodaj wszystkie składniki i dokładnie wymieszaj. Dekoruj plastrami cytryny.
Syrop do lemoniady MONIN Zielone jabłko 700 ml.
Smak: | Jabłko |
---|---|
Pojemność [ml]: | 700 |
Z cukrem: | Tak |
Zestaw: | Nie |
Zawartość zestawu: | 1 x pure do lemoniady MONIN Zielone jabłko 700 ml |
Rodzaj: | Syrop do lemoniady |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.