Zestaw E5 do czyszczenia Itseptic RE02333 250 ml

(9)
Kod: 316768
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Rodzaj produktu Zestaw do czyszczenia
    • Przeznaczenie Czyszczenie obiektywów, Do powierzchni plastikowych i metalowych, Do sprzętu RTV, Do urządzeń biurowych
    • Pojemność [ml] 250
    • Liczba sztuk w opakowaniu 1
    Czyści i dezynfekuje
    Do wszystkich powierzchni
    Zobacz cały opis
    Zestaw E5 do czyszczenia  Itseptic RE02333 250 ml
    Zestaw E5 do czyszczenia Itseptic RE02333 250 ml
    Taniej o 11
    25 , 99
    14
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Zestaw E5 nie zawierający aldehydów biobójczy płyn dezynfekujący. Wykazuje działanie bakteriobójcze, bójcze wobec grzybów drożdżopodobnych. Przeznaczony do szybkiej dezynfekcji powierzchni, w szczególności wykonanych z wrażliwych na alkohol tworzyw sztucznych takich jak: ekrany LCD/ PLASMA/OLED w tym ekrany dotykowe oraz obudowy smartfonów, tabletów, notebooków. Przeznaczony także do dezynfekcji sprzętów i powierzchni w biurach, placówkach edukacyjnych i rekreacyjnych (kluby fitness, solaria).

     

    Produkt może być stosowany do dezynfekcji powierzchni mających kontakt z żywnością i środkami żywienia zwierząt oraz do dezynfekcji powierzchni w zakładach opieki zdrowotnej i innych placówkach związanych z ochroną zdrowia (z wyłączeniem dezynfekcji wyrobów medycznych).

    Dane techniczne

    Techniczne

  • Rodzaj produktu
    Zestaw do czyszczenia
  • Przeznaczenie
    Czyszczenie obiektywów, Do powierzchni plastikowych i metalowych, Do sprzętu RTV, Do urządzeń biurowych
  • Pojemność [ml]
    250
  • Liczba sztuk w opakowaniu
    1
  • Parametry

  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera E5
  • Opinie

    4.9/5
    9 opinii
    9 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Waldemar 20 maja 2021
    Zestaw czyszczący
    Bardzo dobry produkt, w 100% pozytywnie mnie zaskoczył swoim działaniem, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Stanisław 14 kwietnia 2021
    Bardzo dobry
    Wszystko spełnia moje oczekiwanie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mieczysław 14 stycznia 2021
    Polecam, jest ok
    Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego produktu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 14 lutego 2021
    Rewelacja
    Prostownica spełniła moje oczekiwania. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anita 8 grudnia 2020
    Polecam
    Płyn bardzo dobrze czyści rożnego rodzaju powierzchnie, przede wszystkim ekrany laptopów, tabletów oraz telewizorów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daria 8 października 2020
    Zestaw czyszczący
    Bardzo dobry środek do czyszczenia telewizora, telefonu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maryia 22 listopada 2020
    Polecam
    Dobrze czyści i ochrania powierzchnię sprzętu AGD
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Norbert 28 października 2020
    Fajne piłki
    Dobre zmiękczają i są fajne w dotyku, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Hanna 15 października 2020
    Pozytywny, polecam
    Czyści idealnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Zestaw E5 do czyszczenia  Itseptic RE02333 250 ml
    Zestaw E5 do czyszczenia Itseptic RE02333 250 ml
    Taniej o 11
    25 , 99
    14
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756