Radio ELTRA Mewa Retro Jasne drewno

(35)
Kod: 139076
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Radio
      Analogowe
    • Zakresy fal radiowych
      FMLW
    • Dźwięk
      Mono
    • Zasilanie
      Sieciowe
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Kolor: Srebrno-drewniany
    Radio ELTRA Mewa Jasne drewno
    Radio ELTRA Mewa Jasne drewno
    Taniej o 19 , 80
    119 , 00
    99
    20
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Radio ELTRA Mewa Jasne drewno



    Czytelna, podświetlana skala

    Analogowa skala dla zakresów FM (Ultrakrótkie) i LW (Długie). Ustawioną częstotliwość pokazuje biała wskazówka na białym podświetleniu.

    Zasilanie z sieci 230V

    Radio sprawdzi się w kuchni, sypialni, pokoju, łazience, w pracy, w garażu...


    Dynamiczny dźwięk

    2,5W mocy z głośnika o podwyższonej dynamice i tunelu bass reflex.
     
    Antena teleskopowa do odbioru na zakresie FM (UKF) obrotowa

    Łatwiejszy odbiór stacji radiowych o słabym zasięgu. Rozciągnij i obróć antenę.

    Dane techniczne

    Fizyczne

  • Waga [g]
    1600
  • Wymiary (szer. x wys. x głęb.)
    235 x 163 x 125 mm
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Nie
  • Regulacja barwy dźwięku
    Nie
  • Wbudowany zegar
    Nie
  • Wyłącznik czasowy (sleep timer)
    Nie
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Srebrno-drewniany
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Radio

  • Częstotliwości fal radiowych AM LW
    148 - 285 kHz
  • Częstotliwości fal radiowych FM
    88 - 108 MHz
  • Radio
    Analogowe
  • Zakresy fal radiowych
    FMLW
  • Rodzaj
    Stacjonarne
  • Techniczne

  • Dźwięk
    Mono
  • Wyjście słuchawkowe
    Nie
  • Wyświetlacz
    Nie
  • Zasilanie
    Sieciowe
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera ELTRA
  • Opinie

    4.7/5
    35 opinii
    33 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.7 /5
    Różnorodność funkcji
    4.5 /5
    Łatwość w obsłudze
    4.9 /5
    Design
    4.9 /5
    Precyzja pokręteł
    4.7 /5
    Precyzja regulacji
    4.7 /5
    Jakość sygnału
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    3.9/5
    Jan 15 maja 2021
    Radio Mewa 3388
    Ładnie wygląda. Podoba mi się. Na co dzień może być.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    marta 2 października 2020
    Radio Eltra Mewa
    Super radyjko, małe i zgrabne. Wszystko działa tak jak trzeba i głośność i wyszukiwanie stacji. Bardzo fajny wygląd. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 2 listopada 2020
    Polski Producent
    Polski producent. Bardzo dobre radio. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Violetta 21 maja 2019
    Pozytywna
    Zgrabne, male, wszystko ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    2.8/5
    Rrrr 13 marca 2019
    Radio
    Jedyna zaleta to wygląd tego radia. U mnie radio ma problem z zasięgiem kiedy inne radia nie mają. Pokrętła są strasznie nieprecyzyjne. Największe pokrętło powinno być zmianą głośności a nie zmianą częstotliwości fal. Nie mogę ustawić takiej głośności jakiej chce bo radio się przycisza (coś z pokrętłem). Trzeba walnąć. Prawdopodobnie mam jakiś trefny egzemplarz. W tej cenie dużo lepiej kupić coś z zapisem stacji fm ewentualnie jeżeli ktoś trzyma się tylko jednej stacji i ceni wygląd. Nie warte 100 zł.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Ania 23 września 2018
    Polecam
    Radio wygląda bardzo ładnie, mega proste w obsłudze, dźwięk rewelacja. Jeśli ktoś szuka zwykłego, nieskomplikowanego radia jest idealne i pięknie się komponuje na meblach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wiktor S 9 marca 2018
    pozytywna
    Radio ładnie się prezentuje. Jakość wykonania na dobrym poziomie. Polecam produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    MAJA G 28 marca 2018
    Polecam
    Pięknie wkomponowuje się w meble.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Rafał Ś. 20 marca 2017
    Pozytywna
    Radio godnie zastąpiło swojego poprzednika. Przyjemny wygląd urządzenia sprawia, że obecność w kuchni podczas słuchania radia upłynęła milej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tobiasz R 2 marca 2017
    Pozytywna
    Funkcjonalne radio w retro stylu. Idealne na prezent.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Łatwość w obsłudze
    /5
    Design
    /5
    Precyzja pokręteł
    /5
    Precyzja regulacji
    /5
    Jakość sygnału
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
    Radio ELTRA Mewa Jasne drewno
    Radio ELTRA Mewa Jasne drewno
    Taniej o 19 , 80
    119 , 00
    99
    20
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 99,20 zł
    99
    20
    119 , 00
    Taniej o 19 , 80