Radio BLAUPUNKT PR8BK Czarny

(9)
Kod: 348376
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Radio
      Analogowe
    • Zakresy fal radiowych
      FM
    • Dźwięk
      Mono
    • Zasilanie
      Bateryjno-sieciowe
    Zobacz cały opis
    Radio BLAUPUNKT PR8BK Czarny
    Radio BLAUPUNKT PR8BK Czarny
    129
    00
    12.90 zł x 11 rat RRSO
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Model PR8BK to bardzo proste i niezwykle łatwe w obsłudze przenośne radio z tunerem analogowym. Cechuje go klasyczne wzornictwo i niezwykła ergonomia. Odbiornik ten daje możliwość słuchania swojej ulubionej audycji radiowej zarówno w domowym zaciszu, jak i w plenerze. Radioodbiornik posiada dwa źródła zasilania. Jedno tradycyjne - sieciowe, po podłączeniu do gniazdka elektrycznego. Drugie - bateryjne, po zainstalowaniu dwóch baterii typu R20.

     

    W celu uzyskania jak najlepszego odbioru stacji radiowych, urządzenie zostało wyposażone w obrotową, rozkładaną antenę teleskopową. Precyzyjne strojenie zapewnia wygodne i duże pokrętło, które ułatwia przeszukiwanie i wybór żądanej częstotliwości, a czytelna skala, z nadrukowanymi fluorescencyjną farbą dużymi cyframi, ułatwia odczyt nawet w ciemnym pomieszczeniu.

     

    Wbudowany głośnik w połączeniu ze wzmacniaczem generującym 0,8 W mocy zapewnia czysty i klarowny dźwięk. Dodatkowo urządzenie posiada wyjście słuchawkowe w celu uzyskania dyskretnego odsłuchu. Wygodna rączka do przenoszenia urządzenia gwarantuje komfort obsługi, zwłaszcza gdy radioodbiornik używany jest na zewnątrz.

    Dane techniczne

    Fizyczne

  • Waga [g]
    850
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Uchwyt do przenoszenia Wysuwana antena
  • Regulacja barwy dźwięku
    Nie
  • Wbudowany zegar
    Nie
  • Wyłącznik czasowy (sleep timer)
    Nie
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Kabel sieciowy
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Radio

  • Częstotliwości fal radiowych FM
    87 - 108 MHz
  • Radio
    Analogowe
  • Zakresy fal radiowych
    FM
  • Rodzaj
    Przenośne
  • Techniczne

  • Dźwięk
    Mono
  • Wyjście słuchawkowe
    Tak
  • Wyświetlacz
    Nie
  • Zasilanie
    Bateryjno-sieciowe
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BLAUPUNKT
  • Opinie

    4.7/5
    9 opinii
    9 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    5 /5
    Różnorodność funkcji
    4.1 /5
    Łatwość w obsłudze
    5 /5
    Design
    4.1 /5
    Precyzja pokręteł
    5 /5
    Precyzja regulacji
    4.6 /5
    Jakość sygnału
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 8 lipca 2021
    Oldschool
    Radioodbiornik z nietuzinkowym designem. Ogromny plus za jakość obudowy oraz czystość odbioru. Ponadczasowy wygląd. Jeszcze większy plus za możliwość zasilania z sieci jak i baterii.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 28 kwietnia 2021
    Radio
    Proste w obsłudze radio.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 16 kwietnia 2021
    Ok
    Jest ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 25 stycznia 2021
    POLECAM
    RADIOODBIORNIK BLAUPUNKT PR8BK jest bardzo dobrym sprzętem, wszystko w porządku, jakość dźwięku super, prostota obsługi, sygnał łapie idealnie i super wygląd.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    irena 10 lutego 2021
    Ocena zakupu radia
    Bardzo dobra jakość dźwięku, łatwość w obsłudze, estetyczny wygląd, jestem bardzo zadowolona i polecam zakup.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Alicja 4 grudnia 2020
    Polecam, ponieważ
    Zakupiłam to radio dla mojej babci i nie ma nic lepszego dla starszych osób. Bardzo prosty w obsłudze, super dźwięk i bardzo dobrze odbiera. Polecam w 100%.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 30 grudnia 2020
    Polecam
    Radyjko niewielkie, ale o dużej mocy. Piękny i czysty odbiór nawet bez ustawionej anteny. Zaskakująca moc głośników. Blaupunkt i tym razem nie zawiódł.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ania 16 grudnia 2020
    Polecam
    Kupiłam dla mojej mamy, starszej już osoby. Radio proste w obsłudze, super odbiera. 100% zadowolenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    MAGDALENA 11 października 2020
    CENA OK I JAKOŚĆ OK
    CENA OK I JAKOŚĆ OK
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Łatwość w obsłudze
    /5
    Design
    /5
    Precyzja pokręteł
    /5
    Precyzja regulacji
    /5
    Jakość sygnału
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Radio BLAUPUNKT PR8BK Czarny
      Radio BLAUPUNKT PR8BK Czarny
      129
      00
      12.90 zł x 11 rat RRSO
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 129,00 zł
      129
      00