Głośnik mobilny BLAUPUNKT BT01BL Niebieski

(18)
Kod: 874720
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Moc [W] 2
    • Czas pracy na akumulatorze [h] 4
    • Odporność na zachlapanie Nie
    • Zgodność z urządzeniami Urządzenia z Bluetooth
    • Funkcje Radio FM
    • Zasilanie Bateryjne
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Kolor: Niebieski
    Kolor: Niebieski
    Głośnik mobilny BLAUPUNKT BT01BL Niebieski
    Głośnik mobilny BLAUPUNKT BT01BL Niebieski
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 10
    44 , 99
    34
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Głośnik mobilny BLAUPUNKT BT01BL Niebieski

    BT01OR to urządzenie z serii niewielkich, przenośnych głośników z wbudowanym modułem Bluetooth, który zapewnia przesyłanie plików muzycznych za pomocą profilu A2DP z wielu różnych urządzeń mobilnych takich jak smartfony, tablety czy laptopy, dzięki czemu możemy odtwarzać ulubione utwory z własnej biblioteki muzycznej.

    Głośnik posiada również wbudowany tuner radiowy z możliwością wprowadzenia do pamięci 20 ulubionych stacji FM, tak więc nie ma konieczności przeszukiwania całego zakresu częstotliwości w celu znalezienia ulubionej rozgłośni. W obudowie urządzenia znalazł się port do odczytu plików dźwiękowych zapisanych na kartach microSD.



    BT01OR obsługuje nośniki o maksymalnej pojemności 32GB. Dzięki złączu AUX możliwe jest podłączenie wszelkich innych urządzeń odtwarzających ulubioną muzykę. Moc wyjściowa wbudowanego wzmacniacza wynosi 3Watt. Głośnik zasilany jest wbudowanym akumulatorem o pojemności 400mAh, który może być ładowany za pomocą złącza micro USB przy pomocy dostarczonego przewodu.

    Czas pracy baterii wynosi około 3-4 godzin w zależności od poziomu głośności i wybranego źródła dźwięku. Ze względu na swoje niewielkie gabaryty BT01OR będzie idealnym dopełnieniem każdego tabletu czy komputera przenośnego.

    Dane techniczne

    Dźwięk

  • Radio FM
    Tak
  • System dźwięku
    Monofoniczny
  • Fizyczne

  • Głębokość [mm]
    70
  • Szerokość [mm]
    70
  • Waga [g]
    200
  • Wysokość [mm]
    64
  • Komunikacja

  • Tak
  • Złącza
    AUX, Czytnik kart pamięci, USB
  • Google Assistant
    Nie
  • Parametry

  • Kolor
    Niebieski
  • Wyposażenie
    Przewód audio
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Czas ładowania [h]
    7
  • Czas pracy na akumulatorze [h]
    4
  • Informacje dodatkowe
    Funkcja głośnomówiąca
  • Moc [W]
    2
  • Odporność na zachlapanie
    Nie
  • Zasilanie
    Bateryjne
  • Zgodność z urządzeniami
    Urządzenia z Bluetooth
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera BLAUPUNKT
  • Opinie

    4.4/5
    18 opinii
    17 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Różnorodność funkcji
    4.1 /5
    Design
    4.4 /5
    Moc
    4.1 /5
    Solidność wykonania
    4.6 /5
    Maksymalny czas pracy na baterii
    4 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    3.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 20 kwietnia 2019
    Zacny
    Niezła jakość dźwięku, fajna gumowa obudowa chroniąca głośnik, szybko paruje z telefonem, radio działa bez zarzutu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 9 czerwca 2019
    Polecam
    Jak na taki mały głośnik to gra dobrze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Henryk 17 stycznia 2019
    Głośnik
    Głośnik lepszy niż się spodziewałem, z zestawem głośnomówiącym. Głośnik działa bez zarzutu, także z telefonem. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Artur 4 marca 2019
    Polecam
    Polecam, fajny sprzęt za niewielkie pieniądze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Justyna O-J 12 grudnia 2018
    Polecam
    Głośnik mimo swoich niewielkich rozmiarów doskonale sobie radzi, jest w stanie zagłuszyć oglądane przez męża programy motoryzacyjne. Poziom głośności więcej niż zadowalający, wydaje czyste dźwięki, co wpływa na mój dobry nastrój i brak bólu głowy. Dzięki miękkiej obudowie ma amortyzację na wypadek wstrząsów i upadku. Mogę zatem używać go wszędzie i nie chować przed dzieckiem. Kolor wywołuje przyjemne wspomnienia z dzieciństwa-przypomina mi smerfy, których od zawsze jestem fanką.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kinga S 27 listopada 2018
    Pozytywna
    Głośnik jak najbardziej godny polecenia, ma wygodny i nowoczesny kształt a dźwięk jest bardzo czysty i wyraźny. Maksymalny poziom dźwięku również zadowala.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Emilia G. 15 grudnia 2018
    Świetny prezent
    Idealny prezent na święta. Produkt zgodny z opisem i do tego bardzo wytrzymały, a dzięki swojej gumowej obudowie nie ślizga mi się w aucie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna P 22 listopada 2018
    Polecam
    Fajny, głośny i funkcjonalny sprzęt za małą kasę, godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Radosław K 19 grudnia 2018
    Super
    Głośnik Super, jak za tą cenę. Bateria bardzo długo trzyma.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał W. 13 kwietnia 2018
    SERDECZNIE POLECAM
    Głośniczek za przystępną cenę , z łączem bezprzewodowym jak i przewodowym , co jest spora zaletą produktu. Prosty w obsłudze , ładny z wyglądu , dobra jakość dźwięku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Design
    /5
    Moc
    /5
    Solidność wykonania
    /5
    Maksymalny czas pracy na baterii
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Głośnik mobilny BLAUPUNKT BT01BL Niebieski
    Głośnik mobilny BLAUPUNKT BT01BL Niebieski
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 10
    44 , 99
    34
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756