Słuchawki dokanałowe XMUSIC BTE601B Niebieski

(25)
Kod: 890265
  • Przeznaczenie
    Uniwersalne
  • Typ słuchawek
    Dokanałowe
  • Transmisja bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    95
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • Kolor
    Niebieski
Bezprzewodowa transmisja Bluetooth
Etui w zestawie
Zobacz cały opis
Słuchawki dokanałowe XMUSIC BTE601B Niebieski
Słuchawki dokanałowe XMUSIC BTE601B Niebieski
Taniej o 20
99 , 99
79
99
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

SŁUCHAWKI
BLUETOOTH
BHE601

Zabierz muzykę ze sobą!

Bezprzewodowe słuchawki douszne otoczą Cię dźwiękiem, gdziekolwiek jesteś. Dzięki wbudowanemu mikrofonowi możesz porozmawiać przez telefon, a gdy już skończysz rozmowę – możesz spiąć słuchawki za pomocą wbudowanych magnesów i schować w poręcznym etui.

Dostępne w kilku kolorach:

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Dokanałowe
  • Składane
    Nie
  • Długość kabla [m]
    Nie dotyczy
  • Waga [g]
    Brak danych
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Tak
  • Wodoodporność
    Nie
  • Typ membrany
    Neodymowe
  • Średnica membrany [mm]
    10
  • Złącze
    microUSB
  • Charakterystyka

  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    95
  • Impedancja [Ω]
    32
  • Funkcje

  • Transmisja bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • True Wireless
    Nie
  • Mikrofon
    Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Regulacja głośności
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Możliwość odbierania połączeńPrzełączanie między utworami
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Uniwersalne
  • Kolor
    Niebieski
  • Wyposażenie
    Etui
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera XMUSIC
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    25 opinii
    25 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.5 /5
    Wygląd
    5 /5
    Różnorodność funkcji
    5 /5
    Komfort użytkowania
    5 /5
    Długość przewodu
    4.5 /5
    Jakość wykonania
    5 /5
    Zasięg
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Łukasz 10 września 2019
    Polecam
    Słuchawki wykonane solidnie, dźwięki wydawane przez słuchawki tej klasy naprawdę solidne, wielkim plusem są wymienne nakładki do słuchawek, wygodne etui, za tą cenę słuchawki godne polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Justyna 11 września 2019
    Polecam
    Słuchawki kupione specjalnie do biegania, idealnie się sprawdzają. Nie wypadają, nie przeszkadzają, piękny niebieski kolor oraz bardzo dobry dźwięk. Polecam serdecznie wszystkim biegaczom.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    igor 28 lipca 2020
    Lekki mankament
    Cena z produkt jest super. Ogólnie miłe zaskoczenie lecz przy słuchaniu muzyki słychać lekkie przestery. Mam nadzieje że przy dalszym używaniu przestanie je słychać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Ewelina 4 stycznia 2020
    Polecam gorąco
    Bardzo pozytywne zaskoczenie. Cena niska, bardzo dobra jakość dźwięku. Polecam wszystkim. Nie ma co inwestować w droższe jeżeli ktoś nie jest wymagający.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Ewelina 4 stycznia 2020
    Polecam gorąco
    Bardzo pozytywne zaskoczenie. Cena niska, bardzo dobra jakość dźwięku. Polecam wszystkim. Nie ma co inwestować w droższe jeżeli ktoś nie jest wymagający
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 5 czerwca 2019
    Fajne słuchawki, godne polecenia
    Jakość dźwięku nie jest rewelacyjna, ale jest ok. Kabel jest ciut za długi, mógłby mieć jakąś regulację, byłoby wygodniej. Całokształt oceniam na plus.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    JoaknaJ 12 stycznia 2020
    Pozytywna
    Moim zdaniem, to jedne z najlepszych słuchawek jakie miałam. Są solidnie zrobione i wygodne w użytkowaniu. Będę polecać je niejednemu znajomemu :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 11 listopada 2019
    Super!
    Moje pierwsze słuchawki, jestem zadowolona z wyboru, ładnie wyglądają, możliwość doboru odpowiednich nakładek zdecydowanie na plus, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Paulina 1 czerwca 2020
    Paulina
    Słuchawki mają bardzo dobry dźwięk czysty i są bardzo dobrze wykonane i maja bardzo przydatne etui. Słuchawki godne polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Mariusz 9 maja 2019
    Serdecznie Polecam wszystkim
    Serdecznie polecam wszystkim lubiącym słuchać muzyki i tym którzy nie lubią męczyć się ze stale plątającym się kablem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Zasięg
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Instrukcje

    Instrukcja obsługi Słuchawki dokanałowe XMUSIC BTE601B Niebieski

    Słuchawki dokanałowe XMUSIC BTE601B Niebieski
    Słuchawki dokanałowe XMUSIC BTE601B Niebieski
    Taniej o 20
    99 , 99
    79
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 79,99 zł
    79
    99
    99 , 99
    Taniej o 20