Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Słuchawki douszne APPLE AirPods III Biały

(14)
Kod: 449058

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Przeznaczenie: Do biegania, Do iPod/iPhone/iPad, Na rower, Na siłownię
Typ słuchawek: Douszne
Transmisja bezprzewodowa: Bluetooth
Aktywna redukcja szumów (ANC): Nie
Kolor: Biały
Adaptacyjna korekcja dźwięku
Intuicyjne sterowanie
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Aktywna redukcja szumów (ANC): Nie
Nie
Tak
Aktywna redukcja szumów (ANC): Nie
Słuchawki douszne APPLE AirPods III Biały
Słuchawki douszne APPLE AirPods III Biały
899
00
89,90 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Niesamowite pod każdym względem

Spełnią Twoje wymagania

Chcesz, aby Twoje nowe słuchawki były niezawodne? AirPods trzeciej generacji to bezprzewodowe słuchawki dokanałowe. Będą towarzyszyć Ci podczas Twoich zmagań z codziennością bez najmniejszych problemów! Ich waga to niewiele ponad 4 gramy tak więc sprawią, że poczujesz się komfortowo! Wykonane z najwyższą starannością słuchawki zamknięte w białej obudowie.

Słuchawki AIRPODS 3 APPLE obudowa waga staranność wykonanie

Mocne brzmienie

Lubisz słuchać muzyki, podcastów? Apple daje Ci możliwość spełniania swoich wymagań z AirPods 3 generacji! Dźwięk przestrzenny z dynamicznym śledzeniem ruchu głowy sprawi, że wszystkie dźwięki docierają do Ciebie bez problemu!

Słuchawki AIRPODS 3 APPLE dźwięk przestrzenny

Korekcja dźwięku

Dźwięki, które słyszysz w słuchawce, automatycznie dopasowują się do kształtu Twojego ucha. Mikrofon skierowany do wewnątrz wychwytuje dźwięk, a następnie dostosowuje niskie i średnie częstotliwości. To zawdzięczysz adaptacyjnej korekcji – EQ. Żaden szczegół Ci nie umknie!

Słuchawki AIRPODS 3 APPLE adaptacyjna korekcja EQ

Łącz się bezprzewodowo!

Wbudowana technologia Bluetooth 5.0 w AirPods 3 ma za zadanie ułatwić Ci codzienne funkcjonowanie. Wyjmij je z etui, sparuj z urządzeniem i ciesz się nieograniczonymi możliwościami! Łączność bezprzewodowa to brak plączących się kabli! Na pewno to docenisz podczas uprawiania sportu i nie tylko!

Słuchawki AIRPODS 3 APPLE bezprzewodowa łączność

Odporność na wodę i pot

Nie obawiaj się deszczu i intensywnego treningu. Klasa odporności IPX4 zapewnia pełen komfort Tobie! Boisz się o to, że pod wpływem kontaktu z wodą przestaną działać? Nie ma takiej możliwości! Etui ładujące MagSafe także posiada tę klasę odporności.

Słuchawki AIRPODS 3 APPLE odporność woda

Sterowanie pod kontrolą

Chcesz rozpocząć lub zatrzymać odtwarzanie muzyki, a może odebrać połączenie? Naciśnij jeden raz na słuchawkę i gotowe. Pominięcie utworu wymaga od Ciebie stuknięcia dwa razy, a jeżeli chcesz powrócić do poprzedniego utworu to trzy stuknięcia wystarczą. Sterowanie jest proste!

Słuchawki AIRPODS 3 APPLE sterowanie

Moc potrzebna do działania

Dzięki słuchawkom AirPods 3 możesz słuchać muzyki nawet do 6 godzin! Lubisz prowadzić rozmowy, ale także chcesz mieć wolne ręce? Teraz możesz cieszyć się rozmową z bliskimi przez około 4 godziny. Etui uzupełni energię w słuchawkach, ale nie tylko! Zapewni jeszcze im dodatkowe bezpieczeństwo podczas transportu.

Słuchawki AIRPODS 3 APPLE CZAS DZIAŁANIA CZAS PRACY BEZPIECZEŃSTWO

Co w pudełku?

Słuchawki AirPods 3, etui ładujące MagSafe, przewód lightning/ USB-C, dokumentacja.

Słuchawki AIRPODS 3 APPLE słuchawki zestaw

Dane techniczne

Funkcje

Fizyczne

Techniczne

Charakterystyka słuchawek

Charakterystyka mikrofonu

Parametry

Aktywna redukcja szumów (ANC) Nie
True Wireless Tak
Odtwarzacz MP3 Nie
Przewodnictwo kostne Nie
Typ słuchawek Douszne
Składane Nie
Waga [g] 37.9
Regulacja głośności Nie
Bezprzewodowe Tak
Wodoodporność Nie
Transmisja bezprzewodowa Bluetooth
Mikrofon Tak
Przeznaczenie Do biegania, Do iPod/iPhone/iPad, Na rower, Na siłownię
Kolor Biały
Wyposażenie Etui ładujące MagSafe, Kabel USB-C - Lightning
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 12 miesięcy

Producent

  • Nazwa producenta/importera APPLE
  • Opinie

    5/5
    14 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.9 /5
    Wygląd
    5 /5
    Różnorodność funkcji
    5 /5
    Komfort użytkowania
    4.9 /5
    Długość przewodu
    5 /5
    Jakość wykonania
    5 /5
    Zasięg
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kajetan 24 stycznia 2022
    Bardzo dobre i praktyczne słuchawki
    Jakość dźwięku jest jedną z najlepszych z dostępnych słuchawek bezprzewodowych w tym przedziale cenowym. Słuchawki bardzo łatwo można połączyć z każdym urządzeniem. Bezprzewodowe etui ładujące jest w standardzie i nie należy do niego dopłacać jak w przypadku drugiej generacji co jest dużym atutem, a jego bateria starcza na bardzo długo. Etui samo w sobie jest też bardzo estetyczne i dobrze wykonane. Słuchawki dokanałowe często wypadały mi z uszu, dlatego w przypadku słuchawek bezprzewodowych wybrałem wersję, która trzyma się w nich bardzo dobrze. Polecam ten produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    jakub 12 stycznia 2022
    Najlepsze słuchawki jakie do tej pory miałem
    Polecam wszystkim, którzy cenią sobie wygodę i komfort użytkowania. Dźwięk jest na wysokim poziomie, łatwość łączenia z urządzeniami to bardzo duży atut. Polecam każdemu kto słucha muzyki na laptopie, telefonie itp., a polecam już na pewno użytkownikom iPhone.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Emil 22 stycznia 2022
    Udany prezent
    Kupiłem je na prezent, jak na razie widzę tylko samo zadowolenie podczas korzystania :D Brak jakichkolwiek uwag.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kinga 11 stycznia 2022
    Bardzo dobre słuchawki
    Słuchawki bardzo wygodne, dobrze wyciszają, bardzo dobra jakość dźwięku, polecam dobry zakup!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zuzanna 15 stycznia 2022
    Opinia AIRPods III
    Słuchawki bardzo lekkie, idealnie dopasowują się do uszu. Jakość dźwięku adekwatna do ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Tomasz 8 grudnia 2021
    Słuchawki genialne, ale... (porównanie pro z 3gen)
    Na wstępie recenzji napiszę, że pierwotnie sugerując się recenzjami na YT kupiłem AirPods Pro z ANC. Po tygodniu użytkowania (głównie na siłowni biegając na bieżni) skorzystałem z możliwości zwrotu do sklepu, ponieważ jak dla mnie nie nadawały się one do moich uszu, do moich zastosowań. Kupiłem AirPods 3 i jest o niebo lepiej. Słuchawek używam głównie wieczorami w domu słuchając muzyki oraz podcastów, dużo biegam na zewnątrz oraz trochę cardio na siłowni. Przy 3 gen w końcu pokazał się uśmiech na twarzy i zadowolenie z dźwięku bez dyskomfortu związanego z komfortem użytkowania. Wersja 3 i pro są niemal identyczne w aspekcie: * kompatybilności i współpracy w ekosystemie Apple. * jakości dźwięku - mam wrażenie, że w 3 słychać więcej szczegółów i jest ciut głośniej. W Pro za to chyba delikatnie więcej basu. Mam wrażenie, że samo ANC psuje trochę jakość dźwięku. Różnice są jednak wg mojej opinii nieznaczące * etui, ładowanie indukcyjne - obie wersje miałem z magsafe * cena * bałem się trochę nowej wielkości słuchawki 3 gen, ale jest OK - pasowały 2 i pasują 3. Żeby wypadły, trzeba się postarać, ale to u mnie podobnie z Pro jak i 3 gem. Mi się to nigdy nie zdarzyło. Na plus dla PRO: * ANC, aczkolwiek dla siebie nie widzę jego zastosowania. * same gumki dają pasywną redukcję hałasu oraz nikt obok nas nie słyszy naszej muzyki Na plus dla 3gen (w skrócie wszystko inne...
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 2 grudnia 2021
    Słuchawki
    Są to moje drugie słuchawki bezprzewodowe Apple. Wcześniej miałem wersję pro, ale po 2 latach pojawiły się trzaski w jednej ze słuchawek i postanowiłem kupić nowe. Cena pro i wersji 3 była prawie taka sama (różnica 20 pln), więc skupiłem się na cechach produktów. Wg mnie jakość dźwięku jest zbliżona, jednak długość działania na baterii (4,5h vs 6h) jest odczuwalna i to głównie dlatego kupiłem airpods 3. Jestem bardzo zadowolony i gdybym jeszcze raz miał kupować to kupiłbym ten sam model.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adrian 25 listopada 2021
    Lepsze od air pods 2
    Jestem bardzo zadowolony z zakupu, bateria trzyma bardzo długo, jakość dźwięku na wysokim poziomie, co do wygody potrzeba się do nich przyzwyczaić, bo mają jednak dość specyficzny kształt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Czesnowski 27 grudnia 2021
    Cudowne
    Wahałem się przy zakupie. Lecz jakość dźwięku, jaką zostałem otoczony. Jest nie do opisania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    JAN 25 grudnia 2021
    Polecam
    Słuchawki dobrze dopasowane do ucha, dźwięk b. dobry, komfort użytkowania - brak kabli :)
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Słuchawki douszne APPLE AirPods III Biały
      Słuchawki douszne APPLE AirPods III Biały
      899
      00
      89,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756