Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301S Srebrny

(36)
Kod: 877314
  • Przeznaczenie
    Uniwersalne
  • Typ słuchawek
    Dokanałowe
  • Transmisja bezprzewodowa
    Nie
  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    98
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • Kolor
    Srebrny
Przewód odporny na splątanie
Wbudowany mikrofon
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Srebrny
Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301S Srebrny
Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301S Srebrny
Taniej o 5
29 , 99
24
99
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane


Aluminiowe obudowy



Wbudowany mikrofon

Kabel odporny na splątanie

Czysty dźwięk

Wymienne nakładki silikonowe w dwóch rozmiarach

Eleganckie słuchawki douszne o solidnym, czystym brzmieniu. Podłącz je do smartfona i za pomocą wbudowanego mikrofonu rozmawiaj, z kim zechcesz. Dzięki aluminiowej obudowie i kablowi odpornemu na skręcanie słuchawki posłużą Ci dłużej, w zestawie znajdziesz wymienne nakładki silikonowe w dwóch rozmiarach.
DANE TECHNICZNE
DŁUGOŚĆ KABLA
1,2 m
ZŁĄCZE
MINI JACK 3,5 mm
MIKROFON
TAK
CZUŁOŚĆ
98 dB ± 3 dB
PASMO PRZENOSZENIA
20 Hz – 20 kHz
MAKSYMALNA MOC WYJŚCIOWA
30 mW
CZUŁOŚĆ MIKROFONU
-42 dB ± 3 dB
IMPEDANCJA
32 Ohm

CO W PUDEŁKU

1. SŁUCHAWKI 2. INSTRUKCJA OBSŁUGI Z WARUNKAMI GWARANCJI
XMUSIC – MARKA GODNA ZAUFANIA



Gwarancja satysfakcji.
14 dni lub zwrot pieniędzy.
Jakość potwierdzona certyfikatami oraz raportami z testów.
Wysoka jakość, trwałość i nowoczesne wzornictwo w dobrej cenie.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Dokanałowe
  • Składane
    Nie
  • Długość kabla [m]
    1.2
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Nie
  • Wodoodporność
    Nie
  • Złącze
    3.5 mm
  • Charakterystyka

  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    98
  • Impedancja [Ω]
    32
  • Funkcje

  • Transmisja bezprzewodowa
    Nie
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • True Wireless
    Nie
  • Mikrofon
    Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Możliwość odbierania połączeń
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Uniwersalne
  • Kolor
    Srebrny
  • Wyposażenie
    Silikonowe nakładki
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera XMUSIC
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.7/5
    36 opinii
    33 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Wygląd
    4.7 /5
    Różnorodność funkcji
    4.7 /5
    Komfort użytkowania
    4.7 /5
    Długość przewodu
    4.6 /5
    Jakość wykonania
    4.7 /5
    Zasięg
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maria 9 czerwca 2019
    Polecam
    W związku z tym, że słuchawki kupiłam dla męża miałam wobec nich określone oczekiwania. Z ogromną przyjemnością stwierdzam, że sprawiły miłą niespodziankę. Zarówno pod względem wizualnym jak i funkcjonalnym. Polecam kolejnym nabywcom.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 8 kwietnia 2021
    Jestem zaskoczony jakością wykonania
    Słuchawki tanie i solidnie wykonane, dobra jakość dźwięku, jak na taką moc dosyć niski i wyraźny bas, idealnie trzymają się w uchu. Kabelki są tak wykonane, że nie trzeba się martwić, że dojdzie do ich poplątania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Cecylia 12 czerwca 2019
    Polecam
    Pozwalają odkryć prawdziwy dźwięk wraz z pełnią emocji i energii oryginalnych nagrań, charakteryzują się doskonałą jakością i wydajnością, dzięki czemu słuchawki wyznaczają na nowo granicę czystości dźwięku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Hubert 9 listopada 2019
    Polecam
    Jakość dźwięku zdecydowanie lepsza niż w innych słuchawkach z tej samej półki cenowej. Wytrzymała obudowa i odpowiednia długość przewodu sprawia, że mogę polecić słuchawki wszystkim użytkownikom!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 12 stycznia 2019
    Naprawdę w porządku
    Pierwsze słuchawki od dawna, które nie wypadają mi z uszu przy najmniejszym ruchu. Poza tym super rozwiązanie problemu splątanego przewodu - naprawdę nie zwija się jak tradycyjny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 1 lipca 2019
    Świetne słuchawki, za niewielką cenę!
    Stosunek ceny do jakości bardzo wysoki - na plus dobra jakość dźwięku, nieplączący się kabel i estetyczne wykonanie :) po pierwszych godzinach użytkowania ode mnie 3 x TAK!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 2 lipca 2020
    Całkiem dobre
    Słuchawki, które kupiłem w Media Expercie są dobre w sensie wykonania, pasują idealnie do uszów i dają mocny i wyraźny dźwięk. Godne polecenia!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Szymon 19 marca 2020
    Polecam
    Słuchawki sprawdziły się rewelacyjnie. W codziennym korzystaniu nie mam żadnych zastrzeżeń. Z pewnością polecę ten produkt niejednej osobie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zuzanna 17 października 2020
    Pozytywna
    Jak do tej pory sprawują się całkiem ok, brzmią dobrze, wyraźnie, głośno. Kabel się nie plącze. Jak na taką jakość przyzwoita cena.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Urszula 21 lutego 2020
    Polecam
    Z słuchawek jestem zadowolona. Jakość dźwięku jak dla mnie super. Dobrze się trzymają w uchu. Jestem pozytywnie zaskoczona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Zasięg
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Instrukcje

    Instrukcja obsługi Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301S Srebrny

    Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301S Srebrny
    Słuchawki dokanałowe XMUSIC AEP301S Srebrny
    Taniej o 5
    29 , 99
    24
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 24,99 zł
    24
    99
    29 , 99
    Taniej o 5