- Strona główna ›
- AGD małe ›
- Akcesoria kuchenne ›
- Tarki ›
- Tarka elektryczna G3FERRARI Parmino G20065
Tarka elektryczna G3FERRARI Parmino G20065
Typ: | Elektryczna |
---|---|
Materiał: | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Pojemnik: | Nie |
Rączka: | Nie |
Możliwość mycia w zmywarce: | Nie |
Odkryj odrobinę luksusu w Twojej kuchni

Łatwo, szybko i skutecznie!
Wyrafinowana i elegancka tarka do sera z możliwością ładowania z ergonomicznym uchwytem, oryginalna Parmino marki G3FERRARI to ekskluzywne urządzenie ze względu na swoją nowoczesną estetykę i funkcje. Dzięki dwóm wymiennym rolkom ze stali nierdzewnej można trzeć różne sery, orzechy czy czekoladę.

Doskonała wydajność
Moc przekazywana do wałka zapewnia doskonałą wydajność nawet na suchym pieczywie i suszonych owocach, a także na dojrzałym serze.

Zawartość zestawu
W zestawie znajduje się:
- Instrukcja obsługi w języku polskim,
- Karta gwarancyjna.
Dane techniczne
Typ: | Elektryczna |
---|---|
Pojemnik: | Nie |
Rączka: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Kolor: | Biało-żółty |
Gwarancja: | 24 miesiące |
Przeznaczenie: | Do czekolady, Do orzechów, Do sera |
Liczba sztuk w opakowaniu: | 1 |
Rodzaj: | Tarka |
Możliwość mycia w zmywarce: | Nie |
Nazwa: | COMTEL GROUP spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. |
Ulica i numer budynku: | Wola Dębińska 572 |
Kod pocztowy: | 32-852 |
Miasto: | Dębno |
Adres elektroniczny: | www.biuro@comtelgroup.pl |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Brak podobnych produktów
Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu
Inne produkty w kategorii:
Tarka GEFU G-10750
118 00 zł
149,99 zł
Cena przed obniżką
148,00 zł
Najniższa cena
Tarka GEFU Spirelli 2.0 G-13780
127 20 zł
149,99 zł
Cena przed obniżką
149,99 zł
Najniższa cena
Tarka OXO Good Grips 3w1
84 24 zł
89,13 zł
Cena przed obniżką
89,13 zł
Najniższa cena
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.