Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Czajnik TEFAL KO851 Czarny

(9)
Kod: 551821

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Pojemność [l]: 1.7
Moc grzałki [W]: 1800
Element grzejny: Płaska grzałka płytkowa
Wykonanie: Tworzywo sztuczne
Funkcje: Regulacja temperatury, Obrotowa podstawa, Sygnał dźwiękowy
Wyświetlacz zintegrowany w obudowie
5 ustawień temperatury
Zobacz cały opis
Czajnik TEFAL KO851 Czarny
Czajnik TEFAL KO851 Czarny
329
00
32,90 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
U Ciebie
W sklepie jutro
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Tefal
Pro Express Ultimate
Łamie zasady sprzątania

Jedno dotknięcie, wiele możliwości

Zaprojektowany ze smakiem

Czajnik Tefal Display wyróżnia się swoją elegancją i funkcjonalnością. Cyfrowy wyświetlacz w obudowie czajnika, pozwala odczytać realną temperaturę wody, również w trakcie gotowania.

5 ustawień temperatury

Dzięki intuicyjnym ustawieniom temperatury, możesz cieszyć się smakiem idealnie zaparzonych napojów. Dostosuj ustawienia do własnych preferencji wybierając spośród 5 opcji: 40°C/70°C/80°C/90°C/100°C.

Gorące napoje za 1 dotknięciem

Sterowanie temperaturą w rączce czajnika jest niezwykle wygodne. Możesz zagotować wodę do temperatury 100°C za pomocą jednego dotknięcia.

Bezpieczeństwo użytkowania

Urządzenie posiada powłokę, która blokuje wydostawanie się ciepła i zapobiega nagrzewaniu się zewnętrznej obudowy czajnika. Nawet kiedy woda wrze, obudowa pozostaje chłodna.

Gorące napoje za 1 dotknięciem

Z wyjmowalnym filtrem antykamiennym możesz z łatwością zadbać o czystość czajnika oraz wody. Teraz możesz cieszyć się doskonałym smakiem ulubionych napojów.

Funkcja utrzymania temperatury

Utrzymuje podwyższoną temperaturę wody przez 30 minut, dzięki czemu możesz skorzystać z ciepłej wody bez potrzeby jej ponownego podgrzewania.

1.

Nowoczesny design

2.

Cyfrowy wyświetlacz w obudowie
pozwalający na stałą kontrolę temperatury

3.

5 ustawień temperatury wody

4.

Funkcja utrzymywania temperatury przez 30 min

5.

Nienagrzewająca się obudowa

Uznana i potwierdzona niezawodność

TEFAL zobowiązuje się utrzymywać wszystkie części zapasowe
do prawie wszystkich produktów średnio przez 10 lat po zakupie.

Dane techniczne

Fizyczne

Techniczne

Parametry

Element grzejny Płaska grzałka płytkowa
Filtr Antywapienny
Obrotowa podstawa Tak
Otwieranie pokrywy Przycisk
Pojemność [l] 1.7
Wskaźnik poziomu wody Tak
Wykonanie Tworzywo sztuczne
Sterowanie smartfonem Nie
Moc grzałki [W] 1800
Sygnał dźwiękowy Tak
Bezpieczny w dotyku Nie
Regulacja temperatury Tak
Zaparzarka do herbaty Nie
Funkcje dodatkowe Keep Warm - podtrzymywanie ciepła, Lampka kontrolna
Zabezpieczenia Automatyczne wyłączenie, Zabezpieczenie przed przegrzaniem
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Kolor Czarny
Gwarancja 24 miesiące
Czajnik turystyczny Nie
Retro Nie

Dokumenty do pobrania

Producent

  • Nazwa producenta/importera Groupe SEB Polska Sp. z o.o.
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    4.9/5
    9 opinii
    9 użytkowników poleca ten produkt
    Moc
    4.9 /5
    Jakość wykonania
    5 /5
    Poziom hałasu
    4.6 /5
    Szybkość gotowania
    4.9 /5
    Pojemność
    5 /5
    Wygoda uchwytu
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 4 listopada 2021
    Bardzo fajny
    Dla mnie super. Cichy, długo trzyma temperaturę, elegancki. Dwie rzeczy, ktore są na minus to żeby sprawdzić ile jest wody trzeba otworzyć czajnik - nie ma okienka z miarka. Druga to wyświetlanie temperatury. Nie widać dokładnie, bo na obudowie jest nadruk, zupełnie niepotrzebnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marta 8 grudnia 2021
    CZAJNIK
    Bardzo solidny i estetyczny. Cięższy od tych starych plastikowych. Cichy i łatwy w obsłudze :) Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 20 sierpnia 2021
    Świetny sprzęt!
    Kiedy zepsuł się mój dotychczasowy czajnik elektryczny, od razu zaczęłam szukać czegoś nowego w Media Expert. Moją uwagę przykuł początkowo design modelu KO851 i faktycznie, prezentuje się w kuchni bardzo elegancko i nowocześnie. Jestem zachwycona funkcją sensora temperaturowego. Dla maniaczki wszelakich herbat ta opcja jest idealna, mogę dostosować odpowiednią temperaturę do białych czy zielonych naparów, w dodatku na wyświetlaczu cały czas widzę aktualny pomiar. Czajnik jest bardzo cichy, pojemny i bezpieczny – obudowa się nie nagrzewa. Podoba mi się również sygnał dźwiękowy informujący o zakończeniu programu oraz szybkość gotowania. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, taka mała rzecz, a cieszy i sprawdza się rewelacyjnie!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariusz 12 września 2021
    Polecam
    Doskonały wybór, funkcja możliwości wyboru temperatury okazała się bardzo przydatna. Dodatkowym atutem czajnika jest funkcja podtrzymywania temperatury.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    On_ 11 czerwca 2021
    W sumie ok
    Jak na tą pojemność mocy mogło by być więcej. Pokrywka nie zawsze otwiera się za pierwszym wciśnięciem przycisku. Tak poza tym wszystko w porządku. Jest w miarę cichy, woda dla dwóch osób gotuje się szybciutko i z zewnątrz, tak jak obiecano, jest chłodny nawet przy gotowaniu do 100C. Największym zaskoczeniem jest mała ilość pary wydobywająca się z czajnika.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 12 grudnia 2020
    Pozytywny
    W mgnieniu oka mogę zagotować wodę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Agnieszka 9 maja 2020
    Czajnik tefal
    Wszystko super oprócz wskaźnika poziomu wody w środku tylko zaznaczone min ilość wody i maks.1,7l niestety z zewnątrz nie wiadomo ile jest wody w czajniku. Tak to bez zastrzeżeń.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Renata 8 maja 2020
    Polecam
    Elegancki design, funkcja regulacji temperatury, cyfrowy wyświetlacz. Pasuje do nowoczesnych kuchni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Andrzej 7 listopada 2019
    Polecam
    Sprawdza się. Czajnik posiada sygnalizację dźwiękową.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Zestawy

      527 , 00
      473
      00
      Oszczędzasz
      54,00 zł

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Czajnik TEFAL KO851 Czarny
      Czajnik TEFAL KO851 Czarny
      Czajnik TEFAL KO851 Czarny
      329
      00
      32,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756