Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Frytkownica beztłuszczowa TEFAL FW501815 Easy Fry&Grill Oven Air Fryer

(53)
Kod: 375954
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

    Moc [W]: 2050
    Pojemność misy [l]: 11
    Pojemność koszyka [kg]: 1.7
    Funkcje: Możliwość mycia części w zmywarce, Programator czasowy, Regulacja temperatury, Frytkownica beztłuszczowa
    9 funkcji w jednym urządzeniu
    Budowa o wszechstronnym zastosowaniu
    Zobacz cały opis
    Frytkownica beztłuszczowa TEFAL FW501815 Easy Fry&Grill Oven Air Fryer
    Frytkownica beztłuszczowa TEFAL FW501815 Easy Fry&Grill Oven Air Fryer

    Cena z kodem obowiązuje do dnia 22.01.2022 godz. 23:59

    Cena z kodem
    ME21-220122
    710
    10

    Cena z kodem obowiązuje do dnia 22.01.2022 godz. 23:59

    Cena regularna
    789
    00
    Cena regularna: 789,00 zł
    78,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Sprawdź leasing dla firm
    U Ciebie
    W sklepie pojutrze
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Sprawdź leasing dla firm
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane


    Pro Express Ultimate
    Ta Para Ma Moc
    Łamie zasady sprzątania

    URZĄDZENIE
    WIELOFUNKCYJNE 9 W 1

    Tak wiele funkcji w jednym urządzeniu - od wyjątkowo chrupiącej żywności po wspaniały smak grillowania! Urozmaicaj swoje dania dzięki aż 9 funkcjom pozwalającym na perfekcyjne rezultaty za każdym razem: smażenie za pomocą ciepłego powietrza, pieczenie, grillowanie, przygotowywanie mięs, opiekanie, suszenie, tosty, rożen oraz podgrzewanie.

    SMAŻENIE I PIECZENIE
    BEZ DODATKU OLEJU

    Od dziś Twoje gotowanie może być pyszne oraz zdrowe, a to wszytsko dzięki opcji smażenia bez dodatku oleju, a za pomocą ciepłego powietrza pozwalającego na przygotowanie m.in. chrupiących frytek lub kurczaka z rożna!

    8
    AUTOMATYCZNYCH PROGRAMÓW

    Od dziś gotowanie w Twojej kuchni może stać się dziecinnie proste dzięki 8 automatycznym programom: frytki, mięso, kurczak, ryby, pizza, ciasto, suszenie, grill.

    SZYBKIE
    GOTOWANIE

    Easy Fry Oven & Grill wyposażony jest w wiele blach, które pozwalają na przyrządzenie 3 różnych posiłków jednocześnie. Dodatkowo gotowanie jest o 30% szybsze i bardziej energooszczędne niż w klasyczanym piekarniku.*

    *Test zewnętrzny, przeprowadzony na 700 g mrożonych frytek, w porównaniu z piecem konwekcyjnym Moulinex / T-fal]

    MOŻLIWOŚĆ
    GRILLOWANIA

    Pozwól sobie na grillowanie we własnym domu: ryb, mięs czy warzyw. A to wszystko dzięki dodatkowej kratce do grillowania!

    31032021 accesories zoom



    Filmy:



    Dane techniczne

    Smażenie

    Funkcje

    Fizyczne

    Techniczne

    Parametry

    Frytkownica beztłuszczowa Tak
    Pojemność koszyka [kg] 1.7
    Pojemność misy [l] 11
    Funkcje dodatkowe Grillowanie, Opiekanie, Pieczenie, Smażenie
    Programator czasowy Tak
    Regulacja temperatury Tak
    Sterowanie Elektroniczne
    Termostat  Tak
    Możliwość mycia części w zmywarce Tak
    Pokrywa Nie
    Wykonanie misy Stal nierdzewna
    Moc [W] 2050
    Wymiary (szer. x wys. x głęb.) [cm] 32.3 x 37.0 x 32.5
    Zasilanie 220-240 V
    Kolor  Czarny
    Wyposażenie  Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Gwarancja 24 miesiące

    Dokumenty do pobrania

    Producent

  • Nazwa producenta/importera Groupe SEB Polska Sp. z o.o.
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    5/5
    53 opinii
    53 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    władek 31 października 2021
    Sprawdza się
    Przyznaję szczerze, że przed zakupem miałem obawy, jak będzie smakowało jedzenie z takiej frytkownicy, bo jest smażenie na tłuszczu zawsze dodawało chrupkości niektórym potrawą. Szczególnie byłem ciekaw, jak będą smakowały frytki. Na dzień dzisiejszy jestem bardzo zaskoczony i jednocześnie zadowolony, bo wszystko jest super! Smacznie, zdrowo, a potrawy są bardzo aromatyczne!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ulka 13 października 2021
    Jest najlepsza
    To nie tylko frytkownica, a świetne wielofunkcyjne urządzenie, w którym można piec nawet ciasta, robić świetną rybę, kurczaka, czy podgrzewać sobie jedzonko. Dzięki dużemu okienku można na bieżąco monitorować stan potrawy, bez otwierania urządzenia. Ogólnie bardzo polecam, bo smakuje całej rodzinie. Warto zainwestować w to urządzenie, bo cena jest adekwatna do jakości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Grażyna 31 października 2021
    Idealna!
    Dla mnie to totalna nowość i nie spodziewałam się, że aż tak pokocham to urządzenie. Robię w niej dosłownie szybko, nawet piekę ciasto. W końcu potrawy zaczęły wychodzić smaczne, aż chce się jeść! Dużym atutem jest to, że można przyrządzać przeróżne dania, na przeróżne sposoby. Już teraz nie wyobrażam sobie gotowania bez tej frytkownicy w kuchni. Musicie ją mieć!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    karolinka 11 października 2021
    Polecamy!
    Zdecydowanie jestem na tak, ale mam jeden mały minus - do niektórych potraw wydaje się za mała, ale zawsze jakoś można sobie poradzić. Ogólnie świetny sposób na to, aby zacząć zdrowo się odżywiać i aby ograniczyć przygotowanie potraw na tłuszczu. Przyznam szczerze, że używamy jej na co dzień i sprawdza się, posiłki są smaczne i bardzo szybko można przyrządzić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kaja 30 października 2021
    Jest w porządku
    Mogę powiedzieć, że jestem zadowolona, bo po kilku tygodniach nie odstępuję urządzenia na krok. Muszę jednak powiedzieć o małym minusie, jeśli moja opinia ma być szczera. Na początku miałam duży problem z ogarnięciem tego, jak co działa i trochę sprawiło mi to kłopot.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Daria 11 października 2021
    Polecam!
    Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Frytkownica jest łatwa w użyciu, funkcjonalna i bardzo szybka. Zgodnie z obietnicą, frytki są chrupiące, kurczak i ryba soczyste, no i nie trzeba dodawać tłuszczu. Polecam każdemu, bo warto dla zdrowych posiłków!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    ewelinka 11 października 2021
    Jest świetna
    Rewelacja! Zakupiłam go miesiąc temu i od tego czasu ani razu mnie nie zwiódł. Idealny do smażenia, odgrzewania, suszenia, a nawet słodkich wypieków. Urządzenie jest proste w obsłudze. Piecze/smaży szybko i bardzo cicho. Potrawy są przepyszne!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Era 10 października 2021
    Najlepsza!
    Frytkownica super, bo można robić każdy rodzaj frytek, nawet z warzyw. Ostatnim hitem jest kurczak z rożna, którego bardzo lubimy i który smakuje całej rodzinie. Zdecydowanie jesteśmy na ta, więc polecamy! Cena adekwatna do jakości!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Dagmara 30 października 2021
    Ok!
    Rewelacyjne urządzenie, frytki z batatów wychodzą bardzo dobre, można ugotować coś na parze i można upiec ulubione ciastka. Dla mnie innowacja w kuchni, sprawdza się, więc w 100% mogę wszystkim polecić. Warto zainwestować!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 30 listopada 2021
    Super, jestem zadowolony
    Frytkownica fajnie wykonana, w miarę prosta w obsłudze, Frytki fajnie wypieczone, robiąc zapiekanki ser dobrze rozpuszczony, a pieczywo chrupkie. Muszę jeszcze popróbować rybę i inne potrawy. Jak na razie mega zadowolenie
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Frytkownica beztłuszczowa TEFAL FW501815 Easy Fry&Grill Oven Air Fryer
      Frytkownica beztłuszczowa TEFAL FW501815 Easy Fry&Grill Oven Air Fryer

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 22.01.2022 godz. 23:59

      Cena z kodem
      ME21-220122
      710
      10

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 22.01.2022 godz. 23:59

      Cena regularna
      789
      00
      Cena regularna: 789,00 zł
      78,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie pojutrze
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756