Frytkownica TEFAL FF203130 Biały

(19)
Kod: 563038
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Moc [W]: 1600
    Pojemność misy [l]: 1.8
    Pojemność koszyka [kg]: 1
    Funkcje: Możliwość mycia części w zmywarce, Regulacja temperatury
    Pojemna i kompaktowa
    Przygotuj potrawy nawet dla 4 osób
    Zobacz cały opis
    Frytkownica TEFAL FF203130 Biały
    Frytkownica TEFAL FF203130 Biały
    189
    00
    18,55 zł x 11 rat
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    TEFAL Uno FF2031
    Gotuj dla całej rodziny

    W Uno z łatwością przygotujesz frytki i inne dania wymagajace smażenia w głębokim tłuszczu. Urządzenie jest wyjątkowo wygodne w użyciu dzięki składanemu uchwytowi. Duże okienko w pokrywie zapewnia precyzję smażenia, a regulowany termostat (150-190 °C) zapewnia pełną wszechstronność. Co więcej, kompaktowa forma sprawia, że frytkownica Uno jest wyjątkowo łatwa w przechowywaniu.



    Pojemna i kompaktowa

    Frytkownica Uno to idealne połączenie dużej pojemności i kompaktowych rozmiarów. Dzięki temu przygotujesz posiłki dla całej rodziny, nie zajmując wiele miejsca na blacie!



    Wiele porcji za jednym razem

    Dzięki sporej pojemności będziesz w stanie przygotować potrawy nawet dla 4 osób.


    Okienko w pokrywie

    Dzięki okienku w pokrywie masz stałą kontrolę nad procesem smażenia.


    Regulowany termostat

    Możesz w prosty sposób regulować zakres temperatury (od 150 do 190 °C). Pozwala to na przygotowanie wielu rozmaitych potraw!


    Automatyczne otwieranie pokrywy

    Pokrywa frytkownicy otwiera się automatycznie, ułatwiając wyjmowanie usmażonego jedzenia.


    Odsączanie tłuszczu

    Specjalna pozycja pozwala na skuteczne odsączanie tłuszczu przed podaniem potrawy.


    Dane techniczne

    Smażenie

    Funkcje

    Fizyczne

    Techniczne

    Parametry

    Frytkownica beztłuszczowa Nie
    Pojemność koszyka [kg] 1
    Pojemność misy [l] 1.8
    Funkcje dodatkowe Lampka kontrolna
    Programator czasowy Nie
    Regulacja temperatury Tak
    Sterowanie Mechaniczne
    Termostat  Regulowany
    Możliwość mycia części w zmywarce Tak
    Pokrywa Otwierana automatycznie, Z okienkiem podglądu
    Wykonanie misy Pokryta powłoką nieprzywierającą
    Moc [W] 1600
    Waga [kg] 3
    Wymiary (szer. x wys. x głęb.) [cm] 30 x 28 x 25
    Zasilanie 220-240V / 50-60Hz
    Kolor  Biały
    Wyposażenie  Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Gwarancja 24 miesiące

    Dokumenty do pobrania

    Producent

  • Nazwa producenta/importera Groupe SEB Polska Sp. z o.o.
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    4.5/5
    19 opinii
    17 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ANNA 7 stycznia 2022
    POZYTYWNA
    POLECAM FRYTKOWNICĘ. SUPER PRODUKT, GODNY POLECENIA.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 1 grudnia 2021
    Super
    Produkt spełnia moje wszystkie oczekiwania. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksander 11 maja 2021
    Frytkownica
    Frytkownica jest bardzo przydatna, mogę robić frytki cały czas przez cały dzień, Bardzo się cieszę, że ją mam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zbigniew 13 kwietnia 2021
    Frytkownica
    Zgrabna, dobrze wykonana, działa bez zarzutu, spełnia moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Andrei 10 czerwca 2021
    Najpyszniejsze Frytki z Tefal))
    Jestem bardzo zadowolony produktem!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 8 maja 2021
    Frytkownica
    Dobra frytkownica.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 15 stycznia 2021
    Fajny sprzęt
    Jak za tą kasę to dobry sprzęt do kuchni. Prosty w obsłudze. Pojemna misa oraz koszyk do pieczenia frytek. POLECAM!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    KATARZYNA 20 stycznia 2021
    FRYTKOWNICA TEFAL
    SUPER SPRZĘT, POLECAM DO ZAKUPU.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Barbara 18 lutego 2021
    Frytka
    Super sprzęt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Damian 19 lutego 2021
    ZADOWOLONY
    ZADOWOLONY
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Frytkownica TEFAL FF203130 Biały
      Frytkownica TEFAL FF203130 Biały
      Frytkownica TEFAL FF203130 Biały
      189
      00
      18,55 zł x 11 rat
      U Ciebie
      Odbierz
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756