Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

Wyciskarka wolnoobrotowa GÖTZE & JENSEN SJ501X sito do sorbetu

(133)
Kod: 873286
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

    Zyskaj nawet 6800 zł!

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w grudniu 2021

    • Moc [W]
      150
    • Prędkość obrotowa [obr/min]
      60
    • Regulacja obrotów
      Nie
    • Funkcja reverse
      Tak
    Nowoczesny design
    W zestawie sita do soku i sorbetów
    Zobacz cały opis
    Wyciskarka wolnoobrotowa GÖTZE & JENSEN SJ501X sito do sorbetu
    Wyciskarka wolnoobrotowa GÖTZE & JENSEN SJ501X sito do sorbetu
    Taniej o 100
    499 , 99
    399
    99
    39.99 zł x 10 rat 0% RRSO
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Dobra jakość

    Dobra jakość

    Nowoczesny, interesujący design.

    Zadbaj o swoje zdrowie i przygotuj prawdziwą bombę witaminową z wyciskarką wolnoobrotową firmy GÖTZE & JENSEN. Produkty tej firmy to nie tylko nowoczesny, interesujący design, ale również satysfakcjonująca jakość i ceny.

    Zdrowe soki w Twojej kuchni

    Zdrowe soki w Twojej kuchni

    Mechanizm wolno obracającej się spirali.

    Dzięki swojej kompaktowej budowie wyciskarka wolnoobrotowa GÖTZE & JENSEN SJ501X nie zajmuje zbyt dużo miejsca, a jej oryginalny i nowoczesny wygląd z pewnością wkomponuje się w stylistykę każdej kuchni. Praca tego typu wyciskarek opiera się na mechanizmie wolno obracającej się spirali, która wygniata sok z owoców, warzyw i ziół. Dzięki temu zachowują się właściwości odżywcze oraz bogactwo witamin przetwarzanych produktów, a my możemy cieszyć się pysznymi, świeżymi sokami.

    Bardzo cicha

    Bardzo cicha


    GÖTZE & JENSEN SJ501X posiada silnik o mocy 150 W oraz funkcję reverse. Klarowność wydobywanego soku gwarantuje system wyciskania o prędkości 60 obr/min. Wyciskarka charakteryzuje się bardzo niskim poziomem hałasu na poziomie 65 dB, przez co jest bardzo przyjemna w obsłudze. Stabilność urządzenia podczas pracy zagwarantują nóżki z przyssawkami, które idealnie trzymają się podłoża.

    Dwa rodzaje sit

    Dwa rodzaje sit


    W zestawie GÖTZE & JENSEN SJ501X znajdują się dwa rodzaje sit - do soku i sorbetów, pojemnik na sok o pojemności 1-litra, a także szczoteczka do czyszczenia, pokrywa z lejem zasypowym i popychacz. Wybrane elementy nadają się do mycia w zmywarce.




    Filmy:



    Dane techniczne

    Funkcje

  • Funkcja reverse
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Blokada kapaniaZabezpieczenie przed przegrzaniem
  • Regulacja gęstości soku
    Nie
  • Parametry

  • Kolor
    Srebrno-czarny
  • Wyposażenie
    2 sitkaSzczotka do czyszczenia
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Sok

  • Odpływ soku
    Pojemnik na sok
  • Pojemnik na sok
    Tak
  • Pojemność pojemnika na miąższ [l]
    1
  • Pojemność pojemnika na sok [l]
    1
  • Wyjmowany zbiornik na miąższ
    Tak
  • Techniczne

  • Głośność [dB]
    65
  • Liczba poziomów obrotów
    1
  • Moc [W]
    150
  • Możliwość mycia elementów w zmywarce
    Tak
  • Prędkość obrotowa [obr/min]
    60
  • Regulacja obrotów
    Nie
  • Konstrukcja
    Obudowa ze stali nierdzewnej
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera ART-DOM Sp. z o.o.
  • Opinie

    4.7/5
    133 opinii
    130 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.7 /5
    Funkcjonalność
    4.7 /5
    Wygoda
    4.8 /5
    Łatwość czyszczenia
    4.5 /5
    Skuteczność
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystyna 5 lipca 2021
    Opinia wyciskarki wolnoobrotowej
    Pyszne soczki choć czyszczenia trzeba dokonać niezwłocznie po użyciu. Żeby wdrożyć się w szybkie składanie sprzętu po wyczyszczeniu trzeba co najmniej kilku prób.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Anna 29 maja 2021
    Brak możliwości zakupu części zamiennych
    Wyciskarka spełnia swoją funkcję, ale minusem jest brak możliwości dokupienia części zamiennych na rynku a nawet przez Media Expert. W przypadku uszkodzenia jakiejkolwiek części po dwóch latach gwarancji jest do wyrzucenia. Cena powinna być w związku z tym o wiele niższa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 15 maja 2021
    Polecam
    Świetny produkt. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 13 lutego 2021
    Działająca bez zarzutu
    Wyciskarka działa dobrze, bezproblemowy użytek i bardzo łatwa obsługa, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Julia 2 stycznia 2021
    Extra, super polecam
    Soki pychotka, sorbety extra.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Julia 2 stycznia 2021
    Extra, super polecam
    Pyszne soki i sorbety.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 24 listopada 2020
    Polecam!
    Z czystym sercem polecam tą wyciskarkę. Jest bardzo cicha, nie zajmuje dużo miejsca, swoim wyglądem nie oszpeca kuchni, spokojnie może stać na blacie kuchennym. Poprzez dużą moc i małe obroty zyskujemy więcej soku. Bardzo dobrze wyciska soku nawet z najtwardszych owoców i warzyw. Wyciskarka łatwa w czyszczeniu, do każdego miejsca swobodny dostęp. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Milena 21 grudnia 2020
    Polecam
    Wspaniała wyciskarka! Bardzo dokładnie wyciska, nie zacina się, nie grzeje. Kupiłam ją pół roku temu i wszystko mam nadzieję, że cenzorzy przestali już czytać i tym razem nie usuną komentarza bo ta wyciskarka to bubel z plastikowym trybem, który mieli się przy lekkim zacięciu a jest nie do kupienia. Tak więc jeszcze raz GORĄCO POLECAM!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Renata 11 listopada 2020
    Polecam
    Wyciskarka wolnoobrotowa w 100% spełniła moje oczekiwania, uważam, że z czystym sumieniem mogę polecić swoim znajomym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bronisław 14 października 2020
    OK ! Pozytywna
    Urządzenie pozwalające na prawie 100% pozyskania soku. Gabarytowo zoptymalizowane. Godne polecenia innym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Wygoda
    /5
    Łatwość czyszczenia
    /5
    Skuteczność
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Wyciskarka wolnoobrotowa GÖTZE & JENSEN SJ501X sito do sorbetu

      Wyciskarka wolnoobrotowa GÖTZE & JENSEN SJ501X sito do sorbetu
      Wyciskarka wolnoobrotowa GÖTZE & JENSEN SJ501X sito do sorbetu
      Taniej o 100
      499 , 99
      399
      99
      39.99 zł x 10 rat 0% RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 399,99 zł
      399
      99
      499 , 99
      Taniej o 100