Deska do prasowania rękawów RORETS ODE Graphic Aqua

(25)
Kod: 269182
  • Rodzaj deski
    Nieelektryczna
  • Wykonanie blatu
    Płyta wiórowa
  • Podstawka pod żelazko
    Nie
  • Wymiary blatu [cm]
    57 x 13
  • Wysokość maksymalna [cm]
    16
Zobacz cały opis
Deska do prasowania rękawów RORETS ODE Graphic Aqua
Deska do prasowania rękawów RORETS ODE Graphic Aqua
29
99
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Składany rękawnik niezbędny do prasowania mankietów i rękawów. Blat o rozmiarze 12x57cm wykonany jest z płyty wiórowej. Stelaż z rurek o przekroju 16mm, waga rękawnika 1,1kg, stelaż w kolorze białym.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Regulacja wysokości
    Nie
  • Wymiary blatu [cm]
    57 x 13
  • Wysokość maksymalna [cm]
    16
  • Parametry

  • Rodzaj deski
    Nieelektryczna
  • Rodzaj produktu
    Rękawnik
  • Wyposażenie
    Brak
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    5 lat
  • Techniczne

  • Antenka podtrzymująca przewód
    Nie
  • Podstawka pod żelazko
    Nie
  • Półka na wyprasowaną bieliznę
    Nie
  • Rękawnik
    Tak
  • Uchwyt na wieszaki
    Nie
  • Wykonanie blatu
    Płyta wiórowa
  • Zintegrowany przedłużacz
    Nie
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera RORETS
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    25 opinii
    25 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Daniela F 6 marca 2017
    POZYTYWNA :)
    Rękawnik RORETS ODE Graphic Grey jest bardzo funkcjonalny i przydatny w każdym domu , ponieważ zmaga się z niejednym z problemów Polaków i innym obcokrajowców ( pomijając rasizm ) jakim jest wyprasowanie okropnych rękawów ( których osobiście nienawidzę ) eleganckich koszul z Zalando. A więc zmierzając do sedna tego produktu, który z pewnością polecę znajomym wystawiam ocenę na celującą , nie wyobrażam sobie życia bez tego produktu . Pozdrawiam Serdecznie cały przemiły personel mojego ulubionego sklepu .
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Joanna H 4 marca 2017
    Bardzo przydatny i funkcjonalny rękawnik do prasowania
    Rękawnik idealnie pasuje do długości rękawa. Funkcjonalnie się składa, zajmując niewiele miejsca w szafie. Bardzo się cieszę że kupiłam właśnie ten. Mój poprzedni rękawnik kupiony w innym sklepie był o 14 cm krótszy i prasowanie rękawów wymagało przesuwania rękawów w górę i dól, W rękawniku kupionym w Mediaexpert mogę to zrobić jednym pociągnięciem żelazka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Magdalena C. 9 kwietnia 2017
    Super
    Bardzo przydatna rzecz. :) Wiele osób męczy się podczas prasowania, a taki drobiazg potrafi umilić nawet nielubianą czynność. Rękawnik RORETS ułatwia i przyspiesza prasowanie, a rękawy koszul przestają być zmorą.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Iwona 9 marca 2018
    zdecydowanie polecam
    Rękawnik Rorets dzięki podłużnemu kształtowi i kompaktowemu rozmiarowi świetnie się sprawdza przy prasowaniu mankietów, nogawek, rękawów, a do tego świetnie się prezentuje - trafiony zakup, gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 10 czerwca 2016
    pozytywna
    Polecam rękawnik ROBERTS 7530 każdej pani domu, ponieważ umożliwia perfekcyjnie wyprasować rękawy i cieszyć się z porządnie wyglądających koszul czy sweterków.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Klient 3 listopada 2016
    Polecam
    Super sprzęt dla osób, które męczy prasowanie rękawów w koszulach itp. Łatwo się składa, zajmuje mało miejsca. Funkcjonalny i praktyczny. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Mikołaj B 8 maja 2018
    Polecam
    Produkt bardzo przydatny nie tylko do prasowania rękawów ale i rzeczy małych dzieci. Może również być mini stoliczkiem do łóżka;)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 8 kwietnia 2016
    Rewelacja
    Nie wyobrażam sobie prasowania koszul bez tego gadżetu. "mały- wielki" a tak ułatwia życie. POLECAM!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 26 stycznia 2019
    Polecam
    Ułatwia prasowanie rękawów, jest składany, więc nie zajmuje dużo miejsca, można powiesić na ścianie
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 9 listopada 2016
    polecam
    artykuł w bardzo dobrej cenie,dobrze wyeksponowany w sklepie,dobry wybór z kilku wzorów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Deska do prasowania rękawów RORETS ODE Graphic Aqua
    Deska do prasowania rękawów RORETS ODE Graphic Aqua
    29
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 29,99 zł
    29
    99