Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Suszarko-lokówka ROWENTA Brush Activ Premium Care CF9540

(37)
Kod: 300908
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

    Moc [W] 1000
    Liczba poziomów temperatury 2
    Jonizacja Tak
    Nawiew zimnego powietrza Tak
    Szczotka obrotowa Tak
    Średnica [mm] 40, 50
    Szczotki z naturalnym włosiem
    Podwójna jonizacja
    Zobacz cały opis
    Suszarko-lokówka ROWENTA CF9540
    Suszarko-lokówka ROWENTA CF9540
    219
    99
    21,99 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    ROWENTA Brush Activ Premium Care CF9540


    OBROTOWA SUSZARKO-LOKÓWKA ZAPEWNIA SUSZENIE I MODELOWANIE WŁOSÓW ZA JEDNYM RUCHEM, NADAJĄC WŁOSOM WSPANIAŁY BLASK, OBJĘTOŚĆ I PIELĘGNACJĘ.




     

     


    EFEKT SUSZENIA JAK W SALONIE – POŁYSK I PIELĘGNACJA


    OBROTOWA SUSZRAKO-LOKÓWKA ZAPEWNIA SUSZENIE I MODELOWANIE WŁOSÓW ZA JEDNYM RUCHEM, NADAJĄC WŁOSOM WSPANIAŁY BLASK, OBJĘTOŚĆ I PIELĘGNACJĘ


    Suszarko-lokówka Brush Activ' Premium Care, której szczotki z naturalnym włosiem delikatnie rozczesują włosy i pozwalają uzyskać wspaniały blask włosów, to idealne urządzenie do stylizacji. Automatyczne obroty i moc 1000W umożliwia wydajne i łatwe suszenie i modelowanie, szczotki w dwóch rozmiarach pozwalają stylizować włosy o różnych długościach. Powłoka ceramiczna Cashmere Keratin oraz podwójna jonizacja zapewniają zdrowe, piękne i lśniące włosy.

    Idealnie wysuszone i wystylizowane włosy, szybko i wygodnie. Obrotowa suszarko-lokówka Brush Activ' Premium Care perfekcyjnie suszy i stylizuje włosy zapewniając szybki i profesjonalny efekt. Podwójna pielęgnacja jonowa wytwarza ponad 40 razy więcej* jonów, pozwalając wyeliminować efekt puszenia się włosów i elektryzowania, a co za tym idzie łatwość układania. Wysoka moc 1000W zapewni wydajność stylizacji, a dwustronny obrót wyjątkową wygodę. 3 stopniowa regulacja prędkości/temperatury, w tym nawiew chłodnego powietrza pozwolą dopasować urządzenie do rodzajów włosów.

     

     

     

     

     

    PODWÓJNA JONIZACJA

    Podwójna jonizacja wytwarza do 40 razy* więcej jonów, pozwalając wyeliminować efekt puszenia się włosów i elektryzowania, a co za tym idzie łatwość układania i połysk włosów* W porównaniu z Rowenta Brush Activ CF9220.
       
       
       
    JEDNOCZESNE SUSZENIE

    Automatyczne obroty szczotki imitują profesjonalną technikę stylizacji, a sama szczotka jednocześnie suszy włosy. Daje to ogromna wygodę użytkowania i zarazem pozwala oszczędzić cenny czas.
       
       
       
      PRĘDKOŚĆ I MOC
     
    Suszarko-lokówka Rowenta Brush Activ Volume&Shine CF9530 o mocy 1000 W posiada dwustopniowe ustawienia, które pozwalają na dostosowanie temperatury i siły nawiewu do indywidualnych potrzeb. Dzięki temu masz pewność, że temperatura i siła nawiewu są zawsze idealnie dobrane do rodzaju Twoich włosów. Połączenie jonizacji, powłoki ceramicznej i automatycznych obrotów gwarantuje doskonałe efekty suszenia.
       
       
       
    ŁATWOŚĆ UŻYTKOWANIA

    Indywidualna stylizacja wymaga indywidualnych ustawień. Dwa przełączniki obrotów (lewo/prawo) dają ogromną wygodę suszenia i układania włosów. Obrót szczotki w dwóch kierunkach (lewo/prawo), zapewnia łatwość korzystania i umożliwia układanie różnych fryzur.
     
       
       
      DOKŁADNA REGULACJA

    Produkt posiada dwa ustawienia prędkości/temperatury 0-1-2 , co pozwala na dobranie odpowiedniego ustawienia do naszych potrzeb. Suszarko-lokówka Rowenta CF9530 została dodatkowo wyposażona w nadmuch chłodnego powietrza, który użyty w ostatniej fazie suszenia nadaje fryzurze kształt i zapewnia długotrwały efekt.
       
       
       
    SZCZOTKI DOSTOSOWANE DO DŁUGOŚCI WŁOSÓW

    Dwie unikalnie zaprojektowane ceramiczne szczotki: obracająca się szczotka o średnicy 50 mm do długich/grubych włosów, obracająca się szczotka o średnicy 40 mm do włosów o średniej długości i krótkich zapobiegają wysuszaniu włosów i zapewniają idealny rezultat stylizacji poprzez równomierne rozprowadzanie ciepła. Gładkie, pozbawione łączeń powierzchnie szczotek (4 cm i 5 cm) zapewniają najwyższą skuteczność stylizacji.
       
       
       
    DŁUGI OKRES EKSPLOATACJI

    Wygoda przechowywania dzięki dwóm osłonom na szczotki, które chronią delikatne włosie przed odkształceniami. Dzięki temu będziesz mogła cieszyć się swoim urządzeniem dużo dłużej. 
       
       
       
    PRODUKT NAPRAWIALNY PRZEZ 10 LAT

    •    Zaprojektowana z myślą o łatwej naprawie
    •    Tania i szybka dostawa części zamiennych przez 10 lat
    •    6500 punktów serwisowych na całym świecie

     




    Filmy:



    Dane techniczne

    Funkcje

    Parametry

    Techniczne

    Automatyczne wyłączenie Nie
    Błyskawiczne nagrzewanie Nie
    Jonizacja Tak
    Nawiew zimnego powietrza Tak
    Szczotka obrotowa Tak
    Kolor Biało-różowy
    Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Okrągła szczotka 40 mm, Okrągła szczotka 50 mm
    Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
    Liczba poziomów temperatury 2
    Moc [W] 1000
    Obrotowy przewód Tak
    Powłoka ceramiczna Tak
    Rodzaj Lokówka
    Rodzaj nasadek Okrągła szczotka
    Wyświetlacz LCD Nie
    Zabezpieczenie przed przegrzaniem Nie
    Zastosowane technologie Ionic
    Dyfuzor Nie
    Składana rączka Nie
    Stożkowa Nie
    Średnica [mm] 40, 50

    Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ROWENTA
  • Opinie

    4.9/5
    37 opinii
    37 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Wydajność
    4.9 /5
    Łatwość użycia
    5 /5
    Prosta obsługa
    4.9 /5
    Trwałość
    5 /5
    Jakość do ceny
    4.9 /5
    Szybkość nagrzewania się
    4.9 /5
    Regulacja temperatury
    4.8 /5
    Poręczność
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewelina 6 października 2021
    Suszarka obrotowa Rowenta
    Zdecydowanie polecam zakup. Dziś rano popsuł mi się model CF9520, więc z uwagi na to, że nie umiem już układać włosów czymkolwiek innym, poszłam po pracy i zakupiłam nowszy model CF9540. Jestem zachwycona tym urządzeniem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Urszula 2 października 2021
    Świetny wybór
    Jestem mega zadowolona z produktu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 11 września 2021
    Trafiony zakup
    Po długich poszukiwaniach i prześledzeniu opinii na temat różnych typów suszarko-lokówek trafiłam na sprzęt o który mi chodziło. Teraz sama wystawiam opinię by ułatwić innym wybór. Łatwa w użyciu, nie plącze włosów, nadaje super objętość, gładkie lśniące włosy i nadmienię, że są średniej długości. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marzena 10 czerwca 2021
    Strzał w 10!
    Wieki temu dostałam suszarko lokówkę Rowenty i byłam w niej zakochana. Kiedy się wyeksploatowała a moje włosy stały się króciutkie odpuściłam zakup nowej. Po latach stwierdziłam, że czas ułatwić sobie życie i wrócić do sprzętu, którym układanie i suszenie włosów jest dużo wygodniejsze i szybsze od zwykłej suszarki i szczotki. Wybrałam Rowentę CF 9540 z jonizacją i stwierdzam, że jest RE-WE-LA-CYJ-NA! Nie parzy jak to się zdarzało w innych (tak, kupowałam inne i oddawałam siostrze), świetnie unosi włosy u nasady, jonizacja sprawia, że się nie puszą, a wielkość szczotek sprawia, że włosy świetnie wymodelowane. Mam gęste i ciężkie włosy i z tą szczotką fryzura utrzymuje się nawet 4 dni! Do tego włosy są ładnie wygładzone, nie elektryzują się! Kolejny plus to długi, obrotowy kabel z możliwością zawieszenia - haczyk i oczywiście nakładki na szczotki, które w podróży - sprawdziłam! chronią je przed deformacją. I cena - jak za taki sprzęt - naprawdę niewygórowana. Moim zdaniem świetnie układa się w ręku a dostęp do przycisków obrotowych jest na wyciągnięcie kciuka. Robiłam testy - suszenie z układaniem na włosach mokrych i lekko przesuszonych. U mnie, w przypadku mokrych czas układania jest o 5 min dłuższy, co nie stanowi dla mnie problemu. Za to efekt jest taki sam. Polecam z czystym sumieniem. Ja już ją kocham :).
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Monika 14 kwietnia 2021
    Średnia
    Używam lokówko- suszarki od paru lat. Zawsze firmy Rowenta, kiedy przestaje służyć, kupuję model nowszą. Jeśli chodzi o ułożenie włosów jest bezkonkurencyjna, włosy są super uniesione od nasady i układają się tak jak chce. Obsługa jest bardzo prosta, kabel długi, obracanie w dwie strony bardzo praktyczne. Jednak regulacja temperatury jest kiepska, na 1 powietrze wieje zbyt słabo, na 2 powietrze jest gorące, parzące, a na śnieżynce zbyt chłodne. Po jakimś czasie używania na 2 pali włosy, a na innych nie jestem w stanie wysuszyć włosów, mogę jedynie wymodelować. Na pewno dla włosów cienkich i lekkich nie będzie potrzebna "2", ale przy grubych i długich tak.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    ringgirl 21 maja 2021
    Polecam
    Układanie włosów jest o niebo łatwiejsze, jonizacja i to podwójna robi tu robotę. Włosy po prostu się nie puszą i nie elektryzują, a samo przejechanie ich suszarko-lokówką to dosłownie kilka minut, a efekty są super. Nie spodziewałam się, że za taką cenę można dostać tak przydatne urządzenie. Z takich już bajerów, ale przydatnych, to warto wspomnieć o regulacji nawiewu, prędkości i temperatury oraz obrotach lewo-prawo.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Pati 10 czerwca 2021
    Mega mega
    Jest to moja pierwsza suszarko-lokówka więc nie wiedziałam kompletnie czego się spodziewać. Mam naturalne cienkie i kręcone włosy, puszące się. Suszarka nie niszczy ich i fajnie stylizuje, na pewno znacznie lepiej się u mnie sprawdziła niż tradycyjna. Siostra także jest zachwycona jak jej używała, dałam jej inną szczotkę, pewnie też sobie ją kupi bo wcale dużo za nią nie zapłaciłam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Zuza T. 13 czerwca 2021
    Generalnie super
    Pierwszy taki profesjonalny sprzęt do pielęgnacji włosów w moim domu. Dużo czytałam, porównywałam i w sumie wydaje mi się, że suszarko-lokówka od Rowenty to był strzał w 10! Z włosami nie musze dużo robić żeby były piękne, dobrze się prezentowały i też bardzo dobrze wystylizowane. Oszczędzam sporo czasu na tym. Dokładam i od siebie pozytywną opinię, jestem zachwycona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Mama Tomka 11 czerwca 2021
    Wielofunkcyjna rzecz
    Pierwszy tydzień za mną, polecam ją z ręką na sercu. Włosy takie już trochę podsuszone układam nawet w 5 minut jest to bardzo proste. Sprawdza się przy niej opcja z obrotami w lewo i w prawo, w razie W można odkręcić włosy i też dowolnie pod siebie stylizować. Zależało mi na dobrej jonizacji i tu taką można otrzymać. Wszystko dla dobra, zdrowego wyglądu włosów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    wojowniczka 9 czerwca 2021
    Super na prezent
    Suszarko lokówkę kupiłam w zaplanowanym i już wyczekiwanym długo prezencie dla mamy. Sama nie stosowałam wcześniej, ale czytałam dużo dobrych opinii. Mama jest bardzo zadowolona, ona w sumie wszystko chwali, ale sama też próbowałam i na moich włosach też zrobiła super robotę. Dobra na prezent i nie tylko.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Wydajność
    /5
    Łatwość użycia
    /5
    Prosta obsługa
    /5
    Trwałość
    /5
    Jakość do ceny
    /5
    Szybkość nagrzewania się
    /5
    Regulacja temperatury
    /5
    Poręczność
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Suszarko-lokówka ROWENTA CF9540
      Suszarko-lokówka ROWENTA CF9540
      219
      99
      21,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756