Polecane produkty podobne

Opis i dane

Komfortowe wyposażenie GlassLine

Stylowe wyposażenie GlassLine, to połączenie perfekcyjnego wykonania z atrakcyjnym designem. Eleganckie, szklane półki z hartowanego szkła są łatwe do mycia oraz posiadają wysoką wytrzymałość na obciążenia. Zarówno szklana dzielona półka, wsuwana jedna pod drugą, jak i pozostałe półki mogą zostać umieszczone na dowolnej wysokości wnętrza urządzenia.

Krystaliczne oświetlenie LED

Oświetlenie LED w urządzeniach Liebherr jest wyjątkowo przyjemne dla oka i w równomierny sposób oświetla wnętrze urządzenia.

Półka na butelki

Półka na butelki jest praktycznym i estetycznym rozwiązaniem do przechowywania napojów.

TECHNOLOGIE
NoFrost - nigdy więcej uciążliwego rozmrażania

Urządzenia z technologią NoFrost zapewniają profesjonalną jakość chłodzenia oraz niezawodną, długotrwałą świeżość przechowywanej żywności. Schłodzone powietrze obiegowe zamraża produkty, przy jednoczesnym odprowadzaniu wilgoci na zewnątrz. Dzięki temu w zamrażarce nigdy nie ma lodu, a produktów nie pokrywa szron.

DuoCooling

Dzięki dwóm oddzielnie regulowanym obiegom chłodniczym DuoCooling, temperaturę w chłodziarce i zamrażarce można ustawić całkowicie niezależnie od siebie. Pomiędzy obiema komorami nie dochodzi do wymiany powietrza, co zapobiega przenoszeniu się zapachów i wysychaniu produktów.

SmartSteel

SmartSteel znacząco redukuje powstawanie odcisków palców na powierzchni obudowy. Dzięki najwyższej klasy uszlachetnieniu, stalowe powierzchnie SmartSteel są łatwe do czyszczenia i znacznie bardziej odporne na zadrapania.

Dane techniczne

Techniczne

  • Wysokość [cm]
    181.7
  • Szerokość [cm]
    60
  • Głębokość [cm]
    62.5
  • Kolor producenta
    Srebrny
  • Kolor / wykończenie boków
    Srebrny
  • Kolor / wykończenie frontu
    Srebrny
  • Położenie zamrażarki
    Na dole
  • Zamrażarka
  • 18
  • Tak
  • 1
  • 1
  • Elektroniczne
  • Liczba drzwi
    2
  • Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Oświetlenie LED, SmartSteel, SuperCool, System FrostSafe, System SuperFrost, VarioSpace
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Bezpieczeństwo użytkowania
    Alarm niedomnkętych drzwi
  • Chłodziarka

  • 221
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki
    Automatyczne
  • Rodzaj półek
    Szklane
  • Liczba półek
    4
  • Liczba pojemników na warzywa
    2
  • Liczba półek na butelki
    1
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Komora świeżości
    Nie
  • Zamrażarka

  • 87
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika
    No-Frost
  • 11
  • Liczba pojemników w zamrażarce
    3
  • Tak
  • Nie
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera LIEBHERR
  • Opinie

    4.8/5
    41 opinii
    41 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Funkcjonalność
    4.9 /5
    Pojemność
    4.9 /5
    Energooszczędność
    4.9 /5
    Ergonomia wnętrza
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maria 18 stycznia 2021
    Lodówka LIEBHERR CNef 3515 Comfort Srebrna A
    Jestem zadowolona z zakupu. Lodówka działa bez problemu, jest pojemna i cicha. Wygląda super.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Maria 19 stycznia 2021
    Lodówka Liebheer CNef
    Super
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Krystyna 22 września 2019
    "Mercedes wśród lodówek"
    Jest to moja druga lodówka z tej firmy, poprzednia służyła 10 lat. Po tygodniu użytkowania wystawiam ocenę na 5, cichutka i bardzo ładna, wykonana z naprawdę dobrych materiałów. Co do firmy, to przywieziono nam lodówkę uszkodzoną, ale bez problemów firma zamówiła i dostarczyła nam LIBHERRA bez wad, polecamy firmę i produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Anna 28 kwietnia 2019
    Idealna dla mnie
    Kupiłam ją prawie miesiąc temu i cieszę się ze swojej decyzji. Lodówka jest pojemna, cicha i ładna. Łatwo się czyści w środku i na zewnątrz, dzięki specjalnej powłoce na drzwiach. Fajnie, że emituje sygnał dźwiękowy, gdy nie domkniemy drzwi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Asia 20 kwietnia 2019
    Idealna dla rodziny
    Bardzo dobra lodówka dla rodziny. Dzieci już tak nie brudzą drzwi, bo te są pokryte powłoką smartsteal. W środku jest dużo miejsca a wszystko łatwo wyczyścić. Jeżeli syn nie domknie drzwi to lodówka włącza alarm. No i jest Nofrost. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Magda 3 maja 2019
    Na plus
    Korzystam już od miesiąca i jestem zadowolona. Lodówka ładnie wygląda, w środku i na zewnątrz. Widać, że zrobiono ją z dobrych materiałów. Dobrze i szybko chłodzi i trzyma temperaturę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Hania 9 maja 2019
    Zadowolona
    Jestem zadowolona z zakupu. Lodówka działa bez problemu, jest pojemna i ma nofrost. Podoba mi się też to, że ma ochrone przed zarysowaniami. Zdecydowanie polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Stanisława 20 maja 2019
    Niezawodny Liebherr
    Kiedyś już miałam lodówkę Liebherra i działała wiele lat. Liczę na to, że z tą będzie podobnie. Póki co sprawuje się bez zarzutu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Olga 1 maja 2019
    Jest ekstra
    Fajna lodówka, działa bardzo dobrze od paru tygodni. Jest wyjątkowo cicha.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ola 1 marca 2019
    Pojemna
    Bardzo ją sobie cenię za pojemność - parę dni temu organizowałam urodziny córki i schowałam do zamrażalnika jej tort urodzinowy. Był dość duży a wszedł bez problemu. Nofrost działa bardzo dobrze i nie trzeba ręcznie odszraniać. Poza tym lodówka jest cicha i ładnie się prezentuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Ergonomia wnętrza
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Standard (Lodówka, Zamrażarka)


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Pakiet Pełen Komfort (Lodówka, Zamrażarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Montaż półek i szuflad
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
      Produkt archiwalny

      Lodówka LIEBHERR CNef 3515 181.7cm Srebrna

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756