Polecane produkty podobne

Opis i dane

Wolnostojąca Lodówka Liebherr

Lodówka LIEBHERR Cuel 2331 z technologią SmartFrost. Jej szerokość wynosi 55 cm, a wysokość 137,2 cm.

Lodówka Wolnostojąca Liebherr CUEL2331 - Wygląd Ogólny

Technologia SmartFrost

W odróżnieniu od innych zamrażarek z podobnym statycznym układem chłodzenia, technologia SmartFrost w lodówce LIEBHERR Cuel 2331 zapobiega osadzaniu się szronu i szybciej mrozi produkty. Dodatkowo, dzięki tej funkcji mamy więcej miejsca wewnątrz oraz mniejsze zużycie energii.

Lodówka Wolnostojąca Liebherr CUEL2331 - Technologia SmartFrost

System VarioSpace

Lodówka LIEBHERR Cuel 2331 posiada szuflady, nad którymi są umieszczone łatwe do wyjęcia szklane półki. W taki sposób uzyskujemy dodatkową przestrzeń VarioSpace. Zapewnia nam to większą ilość miejsca na duże produkty.

Lodówka Wolnostojąca Liebherr CUEL2331 - System VarioSpace

Przezroczyste Pojemniki Na Warzywa

Przezroczyste pojemniki w lodówce LIEBHERR Cuel 2331 gwarantują nam dużo miejsca do przejrzystego przechowywania owoców i warzyw. Są bardzo łatwe do utrzymania w czystości i dają nam możliwość, aby w każdym momencie sprawdzić, jakie produkty znajdują się wewnątrz.

Lodówka Wolnostojąca Liebherr CUEL2331 - Pojemniki Na Warzywa

Technologia FrostSafe

Zastosowana funkcja FrostSafe w lodówce LIEBHERR Cuel 2331 pomaga w znacznym stopniu zmniejszyć straty zimna podczas otwierania drzwi. Jest to możliwe dlatego, iż wyjmowane szuflady są zamknięte ze wszystkich stron. Fronty szuflad są wykonane z przezroczystego materiału, dzięki czemu bez problemu mamy podgląd na przechowywane produkty.

Lodówka Wolnostojąca Liebherr CUEL2331 - Technologia FrostSafe

Zmiana Kierunku Otwierania Drzwi

Lodówkę LIEBHERR Cuel 2331 bez problemu można dopasować do ustawienia każdej kuchni. Mimo, że fabrycznie drzwi zamontowane są po prawej stronie, mamy możliwość zmiany kierunku ich otwierania. Wszystkie informacje, w jaki sposób można tego dokonać są zawarte w instrukcji obsługi.

Lodówka Wolnostojąca Liebherr CUEL2331 - Zmiana Kierunku Otwierania Drzwi

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.

Po pewnym podłączeniu lodówki do istniejących oraz sprawnie działających instalacji zostanie ona ustawiona i wypoziomowana na swoim miejscu. Dla pełnej wygody i ergonomii użytkowania lodówki zmieniamy kierunek otwierania drzwi. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.

Pamiętaj, że nieprawidłowo wypoziomowana chłodziarka może głośno pracować, doprowadzić do rozszczelnienia drzwi i wzrostu zużycia prądu. Ma to również wpływ na żywotność samego agregatu.

usluga

Dane techniczne

Techniczne

  • Wysokość [cm]
    137.2
  • Pojemność [l]
    157 chłodziarka + 54 zamrażarka
  • Szerokość [cm]
    55
  • Głębokość [cm]
    63
  • Kolor producenta
    Srebrny
  • Kolor / wykończenie boków
    Srebrny
  • Kolor / wykończenie frontu
    Srebrny
  • Położenie zamrażarki
    Na dole
  • Brak
  • 25
  • Nie
  • 1
  • 1
  • Mechaniczne
  • Liczba drzwi
    2
  • Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Oświetlenie LED, System SmartFrost
  • Sterowanie smartfonem
    Nie
  • Efektywność energetyczna

  • */***
  • SN, ST
  • Poziom hałasu [dB]
    38
  • 241 kWh = 147.01 zł
  • A++
  • F
  • Klasa emisji hałasu
    C
  • Chłodziarka

  • 157
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki
    Automatyczne
  • Rodzaj półek
    Szklane
  • Liczba półek
    3
  • Liczba pojemników na warzywa
    2
  • Liczba półek na butelki
    0
  • Nie
  • Nie
  • Nie
  • Komora świeżości
    Nie
  • Szuflada z kontrolą wilgotności
    Nie
  • Zamrażarka

  • 54
  • Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika
    Manualne
  • 4
  • Liczba pojemników w zamrażarce
    2
  • Nie
  • Nie
  • Gwarancja

  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera LIEBHERR
  • Opinie

    4.7/5
    14 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.8 /5
    Głośność pracy
    4.8 /5
    Funkcjonalność
    4.6 /5
    Pojemność
    4.8 /5
    Energooszczędność
    4.6 /5
    Ergonomia wnętrza
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 13 lutego 2021
    Pojemność
    Super, tego szukałem! Z lodówek do 145cm naprawdę niebywale pojemna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Waldemar 30 grudnia 2020
    Polecam
    Odpowiednia wysokość, estetyczne wykonanie, bardzo dobre zabezpieczenie, odpowiednia dla rodziny. Przy zmianie otwierania w zawiasach dolnych mogły być śruby na krzyżak bo takie śrubokręty najczęściej są w domu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Barbara 19 grudnia 2020
    Bardzo sprytna
    Jestem bardzo zadowolona z jej funkcjonalności, pojemności, rozmiarowo idealna do mojej kuchni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Teresa 22 maja 2020
    Polecam tę lodówkę - jakość do ceny super
    To idealna lodówka dla jednej / dwóch osób. Faktycznie jest cicha (a to było ważne kryterium), jest też bardzo wygodna i nie jest wysoka, idealna do aneksu kuchennego. Zdecydowanie polecam kupowanie lodówek tej firmy - niezawodna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 29 marca 2020
    polecam
    Lodówka bardzo dobrej jakości.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 3 lipca 2019
    LODÓWKA NA DZIAŁKĘ
    Szukałem właśnie takiej lodówki, znalazłem energooszczędną i w dobrych wymiarach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Radek 15 marca 2019
    Świetna cena do jakości
    Zdziwiłem się, że znalazłem lodówkę liebherra w takiej cenie. Nie ma wielu funkcji, ale potrzebowałem czegoś prostego. Kupiłem bez zastanowienia, bo wiedziałem, że nie pożałuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Grażyna 23 lutego 2019
    To już druga
    Cicha i ładna lodówka. Fajnie wykonana. Potrzebowaliśmy czegoś prostego na działkę. W domu od lat mamy lodówkę Liebherra do zabudowy i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Sławomir 2 lutego 2019
    Bardzo dobry sprzęt
    Polecam wszystkim, którzy cenią sobie jakość wykonania i prostotę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ania 22 stycznia 2019
    Gorąco polecam
    Kupiliśmy ją do domku letniskowego. Prosta i elegancka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Funkcjonalność
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Ergonomia wnętrza
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Lodówka przestała chłodzić po gwarancji producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa lodówki okaże się niemożliwa? Wymienimy ją na nową!
    Nie działa wyświetlacz w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy!
    Rozmrożona żywność? Zwrócimy Ci koszt żywności do 300 zł.
    Urwane drzwi lub pęknięta szyba w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Standard (Lodówka, Zamrażarka)


      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Pakiet Pełen Komfort (Lodówka, Zamrażarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
      • Montaż półek i szuflad
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
      • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Regulamin świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Lodówka LIEBHERR Cuel 2331 137.2cm Srebrna
      Produkt archiwalny

      Lodówka LIEBHERR Cuel 2331 137.2cm Srebrna

      Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie
        Brak podobnych produktów
        Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.

        Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756