Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Zyskaj nawet 7000 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Pralka SAMSUNG WW70T552DAT AddWash AI Control 7kg 1200 obr

(102)
Kod: 346562

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Zyskaj nawet 7000 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Wymiary (GxSxW) [cm] 55 x 60 x 85
Sposób załadunku Od przodu
Pojemność [kg] 7
Maksymalna prędkość wirowania [obr/min] 1200
Zużycie prądu 52 kWh = 31.72 zł
Funkcje Funkcje parowe, Sterowanie smartfonem, Silnik inwerterowy, Wyświetlacz elektroniczny
Drzwi AddWash™ - dodawaj w trakcie prania
Panel AI Control - personalizacja ustawień
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G Dawniej: A+++
Pralka SAMSUNG WW70T552DAT AddWash AI Control 7kg 1200 obr
Pralka SAMSUNG WW70T552DAT AddWash AI Control 7kg 1200 obr

Cena z kodem obowiązuje do dnia 20.10.2021 godz. 23:59

Nowy
Outlet - od 1 469,00 zł
Limitowana okazja!
Pozostało jeszcze 16 sztuk
Cena z kodem
ML19-201021
1 899
00

Cena z kodem obowiązuje do dnia 20.10.2021 godz. 23:59

Cena regularna
2 099
00
Cena regularna: 2 099,00 zł
69,96 zł x 30 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Charakterystyka

Technologia EcoBubble

EcoBubble™

Technologia EcoBubble™ pozwala na efektywne pranie już w 40°C.

Personalizacja ustawień

Panel AI Control

Automatyczne dostosowywanie ustawień do użytkownika.

phpveEyvq icon klasa 2021 151x151px (1)-02

Klasa energetyczna B

Energooszczędność przekładająca się na 

niższe rachunki za prąd.

praktyczne drzwi AddWash

AddWash™

Dodaj zapomniane ubrania w trakcie cyklu przez drzwi AddWash™. 

Dezynfekcja ubrań

Higieniczna para

Twoje pranie higienicznie czyste i zdezynfekowane za pomocą pary.

silnik z 10-letnią gwarancją

Digital Inverter

Niezawodność, ciche działanie oraz 10-letnia gwarancja.  

Energooszczędne, skuteczne pranie z EcoBubble™

Pierz skutecznie w niskich temperaturach*, oszczędzając energię elektryczną**. Jest to możliwe dzięki technologii EcoBubble™, która sprawia, że na samym początku prania łączą się ze sobą detergent, woda oraz powietrze. Powstała w ten sposób aktywna piana przenika przez włókna tkanin i z łatwością usuwa zabrudzenia. Ten proces jest łagodny także dla wymagających ubrań.

* Testy wg normy IEC 60456-2010 dla wsadu 4 kg: program Pranie Super Eco (WF80F5E5U4W) vs. bawełna 40°C bez EcoBubble™ (WF0702WKU). Wyniki mogą się różnić. 

** Na podstawie raportu z testu Performance Lab przeprowadzonego przez Springboard Engineering z użyciem pasków EMPA, badającego różnice między roztworem zwykłego środka piorącego a technologią aktywnej piany bez działania mechanicznego.

Siła bąbelków EcoBubble™

skuteczność w niskich temperaturach

Pranie w niskiej temperaturze

Aktywna piana wnika w tkaniny, działając w niskich temperaturach.

Łagodna nawet dla wymagających tkanin

Dodatkowa ochrona tkanin

Pranie w 40-50°C jest łagodniejsze dla tkanin.

ekonomiczne działanie

Zwiększona energooszczędność

Pranie w niższej temperaturze przekłada się na oszczędność prądu.

Inteligentny panel AI Control

Zaprojektowaliśmy specjalny panel AI Control, który ułatwi Ci pranie. Spersonalizuje ustawienia na podstawie wybieranych przez Ciebie programów. Dodatkowo podpowie najlepszy cykl suszenia w zależności od cyklu prania, który właśnie się skończył. Możesz także łatwo kontrolować i sterować pracą urządzenia z poziomu aplikacji SmartThings*.

* Aplikacja SmartThings dostępna jest dla urządzeń z systemem Android oraz iOS. Wymagane podłączenie pralki z WiFi oraz posiadanie konta Samsung. 

dostosowuje się do Twoich potrzeb

Personalizacja ustawień i parametrów

Sztuczna inteligencja bada, w jaki sposób korzystasz z urządzenia i sugeruje Ci najlepsze programy i funkcje, dostosowując je do Twojego stylu życia i sezonu.

łatwiejsze pranie i suszenie ubrań

Rekomendacja cyklu suszenia na podstawie wybranego cyklu prania

Masz jeszcze mniej do ustawiania. Funkcja Auto Cycle Link sama wybiera najlepszy program suszenia w oparciu o cykl prania*.


* Funkcja Auto Cycle Link jest dostępna tylko wtedy, gdy pralka i suszarka posiadają funkcję AI Control i są połączone z Wi-Fi.

na ekranie smartfona wybierzesz najlepszy program

Zdalne sterowanie w aplikacji SmartThings

Możesz z dowolnego miejsca skontrolować pracę pralki, wybrać najlepszy cykl oraz sprawdzić rozwiązania problemów – pomoże Ci w tym aplikacja SmartThings.

Klasa energetyczna B

Czy wybór pralki z klasą energetyczną B opłaca się? Urządzenie w klasie B zużywa mniej energii elektrycznej. Może to się przełożyć na niższe rachunki. Dodatkowo taka pralka będzie bardziej przyjazna dla środowiska naturalnego.

Dodatkowe drzwi AddWash™

Dodatkowe drzwi AddWash™ przydadzą się, gdy w trakcie trwającego cyklu przypomnisz sobie, że potrzebujesz na jutro ulubioną bluzkę. Dodasz do pralki zapomnianą odzież, ale także uzupełnisz detergent*. Możesz również włożyć ręcznie wypraną odzież na czas płukania oraz wirowania. Po skończonym praniu drzwi posłużą do wygodnego wywietrzenia wnętrza urządzenia.

* Przez dodatkowe drzwi AddWash™ można dodać tylko odzież, detergent lub płyn zmiękczający do tkanin. Drzwi AddWash™ można otworzyć pod warunkiem, że temperatura bębna nie przekracza 50°C.

Higienicznie czyste pranie

Higieniczna para to program, który pozwoli Ci usunąć zabrudzenia bez prania wstępnego. Dodatkowo para uwolniona z dołu bębna usunie aż do 99,9% bakterii* i alergenów**. Twoje ubrania będą naprawdę czyste.


* Na podstawie badań Intertek przy użyciu programu Higieniczna para. Usuwa aż do 99,9% wybranych rodzajów bakterii, w tym bakterie Staphylococcus aureus i Escherichia coli. Wyniki mogą się różnić.

** Na podstawie badań British Allergy Foundation (BAF) przy użyciu programu Higieniczna para. Usuwa alergeny pochodzące z roztoczy kurzu domowego.

Co jeszcze oferuje pralka Samsung?

Pranie staje się prostsze za sprawą wielu funkcjonalności, które otrzymała pralka Samsung WW70T552DAT. Łatwiej utrzymać jej wnętrze w czystości i nie potrzeba do tego środków chemicznych – posiada system czyszczenia bębna i szuflady. Bez trudu poradzisz sobie z uciążliwymi plamami, gdy skorzystasz z funkcji Aktywnej piany. Możesz cieszyć się cichą* i wydajną** pracą urządzenia oraz mniejszym zużyciem prądu.


* Redukcja hałasu wynosi odpowiednio 5 dBA i 3 dBA dla cyklu prania i wirowania. Dane na podstawie etykiety ERP, F500 8 kg 1400 obr./min WF80F5E5P4W z silnikiem Digital Inverter i Vistula 8 kg 1400 obr./min WF1804WPC z silnikiem uniwersalnym.

** Nagrodzony certyfikatem "Nawet 23 Lata Działania" przez stowarzyszenie Association for Electrical, Electronic & Information Technologies w Niemczech (Verband Deutscher Elektrotechniker - VDE). Rzeczywista żywotność może się różnić w zależności od sposobu użytkowania.

czysty bęben, membrana oraz drzwi pralki

Czyszczenie bębna+

Co sprawia, że utrzymanie w czystości wnętrza pralki Samsung jest takie proste? To program Czyszczenie bębna+, który usuwa zabrudzenia z membrany, bębna oraz drzwi urządzenia. Likwiduje także 99,9% bakterii, które są odpowiedzialne za powstawanie nieprzyjemnego zapachu*. O konieczności jego uruchomienia, informuje powiadomienie**.

* Na podstawie badań Intertek przy użyciu programu Czyszczenie bębna. Eliminuje aż do 99,9% bakterii znajdujących się we wnętrzu pralki.

** Alert o konieczności włączenia programu Czyszczenia bębna pojawia się co 40 cykli.

higienicznie czysta szuflada na detergent

Szuflada StayClean

Równie łatwo zadbać o perfekcyjną czystość szuflady StayClean. System przepłukiwania wodą skutecznie likwiduje pozostałości po detergentach oraz nieestetyczne zacieki. Nie potrzebujesz do tego środków chemicznych.

funkcja Aktywnej piany usuwa trudne plamy

Aktywna piana

Jak poradzić sobie z uporczywymi plamami? Aktywuj funkcję Aktywnej piany, a tkaniny jeszcze przed rozpoczęciem właściwego cyklu zostaną namoczone w aktywnej pianie. Pomoże to rozpuścić zabrudzenia z owoców, wina czy trawy*, przywracając ubraniom perfekcyjną czystość.


* Na podstawie testów (zgodnie z normą IEC60335-1 Cl.10.) dla wsadu 8 kg: pranie przy użyciu Aktywnej piany vs. Bawełna 40/60°C, Syntetyki 60°C, Jeansy 40°C bez funkcji Aktywnej piany.

załadunek o wadze do 7 kilogramów

Załadunek 7 kg

W bębnie pralki zmieści się odzież o wadze do 7 kg. Taka pojemność wystarczy do wyprania codziennej odzieży, pomoże odświeżyć koc oraz firanki.

nowoczesny silnik Digital Inverter

Digital Inverter

Silnik Digital Inverter ma nowoczesną, bezszczotkową konstrukcję. Pracuje cicho i wydajnie. Otrzymał 10 lat gwarancji.

specjalnie wyprofilowany bęben

Bęben Diamond

Otwory w bębnie Diamond mają kształt diamentów. Takie rozwiązanie chroni tkaniny, zapobiegając zaciąganiu się ich włókien podczas prania.

W opakowaniu

Instrukcja obsługi i karta gwarancyjna

Prowadnica węża

Zaślepki na otwory po śrubach

Klucz do śrub mocujących bęben

Wąż doprowadzający i odprowadzający wodę

Biało-czarny design pralki

Porównaj produkty

pralka Samsung WW70T552DAT widok z przodu
pralka Samsung WW80T634DLH widok z przodu
pralka Samsung WW80TA026AH widok z przodu

WW70T552DAT

WW80T654DLE

WW80TA026AH

EcoBubble™

AddWash™

-

AI control

-

Pranie parowe

Super Speed

-

59 min

-

Silnik Digital Inverter

Czyszczenie bębna+

Aktywna piana

Szuflada StayClean

SmartThings

-

Łączność Wi-Fi

-

Załadunek

7 kg

8 kg

8 kg

Obroty rpm

1200

1400

1200

Ilość programów

22

22

14

Kolor

Biały

Biały

Biały

Wyświetlacz

Basic

Good

LED

Poziom głośności

54 dB(A)

53 dB(A)

53 dB(A)

Klasa energetyczna

B

B

B

Wymiary (WxSxG) mm

600 x 850 x 550

600 x 850 x 550

600 x 850 x 550

Waga netto

67 kg

68 kg

65 kg

Warto wiedzieć

Co zrobić, by móc zdalnie sterować pralką za pomocą aplikacji SmartThings?

Na początku sprawdź czy Twoje połączenie Wi-Fi jest stabilne, a smartfon zalogowany na konto Samsung. Uruchom aplikację SmartThings i wybierz „Urządzenia”. Teraz wystarczy kliknąć w przycisk plus (+) i pralka powinna zostać wyszukana automatycznie. Jeśli to się nie powiedzie wejdź w zakładkę „Pralka” i ręcznie wprowadź numer urządzenia. Postępuj zgodnie ze wskazówkami na ekranie.

Czy system EcoBubble™ radzi sobie z detergentami pozostającymi na tkaninach po praniu?

W pralkach EcoBubble™ detergent rozpuszczany jest już na początku prania, tworząc aktywną pianę. Jest ona łatwiej wypłukiwana z tkanin niż tradycyjny proszek do prania. Nie zostawia na ubraniach zacieków nawet podczas prania w niskiej temperaturze.

Do czego służy funkcja Aktywnej piany?

Ta funkcja pomoże Ci usunąć nawet trudne plamy. Jeszcze przed cyklem właściwym ubrania zostaną namoczone w aktywnej pianie, dlatego zabrudzenia zostaną łatwiej usunięte. Nie potrzebujesz używać do tego odplamiaczy.




Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt wniesiemy i podłączymy za Ciebie.
Nasi specjaliści ustawią pralkę we wskazanym miejscu, wypoziomują ją i pewnie podłączą do istniejących oraz sprawnie działających instalacji. Każdorazowo sprawdzona zostanie szczelność wykonanych przyłączy. Zawsze sprzątamy po sobie i na życzenie odbieramy zużyte urządzenie.
Pamiętaj, że nie usunięcie lub nieprawidłowe usunięcie blokad transportowych grozi poważnym uszkodzeniem pralki i utratą gwarancji producenta, a nieprawidłowo wypoziomowana pralka może głośno pracować, oraz spowodować uszkodzenie bębna.


Dane techniczne

Techniczne

Funkcje

Programy

Wirowanie

Parametry

Klasy

Wymiary

Zużycie

Bezpieczeństwo użytkowania Blokada rodzicielska, System przeciwdziałania pienieniu się, Zabezpieczenie przed przepięciami, Zabezpieczenie przed zalaniem
Możliwość zabudowy pod blatem Tak
Pojemność [kg] 7
Poziom hałasu (pranie) [dB] 54
Poziom hałasu (wirowanie) [dB] 74
Rodzaj pralki Pralka wolnostojąca
Sposób załadunku Od przodu
Zdejmowany blat Nie
Funkcje dodatkowe AddWash, Eco Bubble, Funkcja aktywnej piany, Higieniczna para, Panel AI Control, Silnik Digital Inverter
Funkcje parowe Tak
Seria AddWash AI Control
Możliwość podłączenia do ciepłej wody Nie
Opóźnienie startu pracy Tak
Programator (sterowanie) Elektroniczny
Silnik inwerterowy Tak
Wyświetlacz elektroniczny Tak
Sterowanie smartfonem Tak
Autodozowanie Nie
Czas prania w programie bawełna 40 st [min.] 192
Czas prania w programie bawełna 60 st [min.] 307
Dobór wody do wielkości załadunku Automatyczny
Programy prania Bawełna, Ciche pranie, Czyszczenie bębna, Eco, Higiena, Mieszany, Płukanie + Wirowanie, Pranie optymalne, Program super szybki
Czas prania w programie EKO 40-60 st [min.] 208
Maksymalna prędkość wirowania [obr/min] 1200
Regulacja prędkości wirowania Tak
Kolor Biały
Regulacja temperatury Tak
Wilgotność resztkowa [%] 53
Gwarancja 10 lat silnik Digital Inverter, 24 miesiące
Klasa prania A
Klasa wirowania B
Klasa energetyczna A+++
Klasa emisji hałasu A
Nowa klasa energetyczna B
Głębokość [cm] 55
Szerokość [cm] 60
Wysokość [cm] 85
Zużycie energii [kWh] 0.52
Zużycie wody [l/cykl] 33
Roczne zużycie wody [l] 7400
Zużycie wody na cykl [l] 45
Zużycie energii na 100 cykli [kWh] 52
Zużycie prądu 52 kWh = 31.72 zł

Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Opinie

    5/5
    102 opinii
    102 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    5 /5
    Pojemność
    5 /5
    Energooszczędność
    5 /5
    Jakość prania
    5 /5
    Ilość programów
    5 /5
    Bezawaryjność/Stabilność
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Wiktoria 10 października 2021
    Funkcjonalność i wygląd na 5!
    #AkcjaLaczProduktyDlaWygody Na pierwszy rzut oka pralka wydawała sie stworzona dla mnie! Czarne dodatki idealnie wpisują się w wystrój łazienki oraz w mój gust. Z wizualnej strony był to zakup oczywisty! Oceniając ją z samego wyglądu daje jej ocenę 5/5. Jak jednak wiadomo pralka powinna być przede wszystkim funkcjonalna oraz długo sprawować swój żywot. Największym zaskoczeniem były dodatkowe drzwiczki dzięki którym można dorzucić coś w trakcie prania. Jest to funkcja która jest dość niespotykaną rzeczą. Uważam że, jest to rzecz bardzo potrzebna oraz pożyteczna zwłaszcza dla rodzin jest to zdecydowanie jeden z największych atutów pralki. Kolejna zaletą jest różnorodność programów. W życiu codziennym wydaje nam się, że wystarcza nam jeden program, tak na prawdę gdy chcemy poczuć pełna korzyść z prania zaczynamy zauważać, że osobny program do prania np. ręczników jest bardzo przydatny. Funkcjonalność pralki zaskoczyła mnie jednak zdecydowanie na plus. W skali od 1 do 5 daje zdecydowanie 5! Cieszę się, że nie tylko wygląd pralki usatysfakcjonował mnie, ale przede wszystkim jej funkcjonalność.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Krzysztof 10 października 2021
    Świetna pralka
    #akcjalaczproduktydlawygody Świetna pralka, tego produktu szukałem. Posiada wiele funkcji na których mi zależało: Blokada rodzicielska, System przeciwdziałania pienieniu się, Zabezpieczenie przed przepięciami, AddWash, Eco Bubble, Funkcja aktywnej piany, Higieniczna para, Panel AI Control, Silnik Digital Inverter. Do tego jeszcze wiele programów prania Bawełna, Ciche pranie, Czyszczenie bębna, Eco, Higiena, Mieszany, Płukanie + Wirowanie, Pranie optymalne, Program super szybki. Myślę, że pięknie wkomponuje się w naszej nowej łazience. Dodatkowo niskie Zużycie prądu 52 kWh = 31.72 zł, Pranie staje się prostsze za sprawą wielu funkcjonalności, które otrzymała pralka Samsung WW70T552DAT. Łatwiej utrzymać jej wnętrze w czystości i nie potrzeba do tego środków chemicznych – posiada system czyszczenia bębna i szuflady. Bez trudu poradzę sobie z uciążliwymi plamami, gdy skorzystam z funkcji Aktywnej piany. Mogę cieszyć się cichą i wydajną pracą urządzenia oraz mniejszym zużyciem prądu. Moim zdaniem super produkt za przystępną cenę. Dobry wybór. Szczerze polecam !!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ilona 16 października 2021
    #AkcjaLaczProduktyDlaWygody
    Zakupiłam z mężem tą pralkę, co prawda nie jest użytkowana długo. Ale już teraz mogę zdecydowanie napisać coś o niej. Ta pralka to jakiś sztos. Naprawdę, z czystym sumieniem mogę polecić ten produkt. Po pierwsze jej designerski wygląd przyciąga dużą uwagę, jest elegancka i pasuje do każdego wnętrza. Po drugie posiada mnóstwo przydatnych funkcji jak blokada rodzicielska co przy małych dzieciach jest bardzo pomocne, System przeciwdziałania pienieniu się, AddWash, Eco Bubble, Funkcja aktywnej piany, Higieniczna para, Panel AI Control, Silnik Digital Inverter. Dodatkowo mnóstwo programów prania Bawełna, Ciche pranie, Czyszczenie bębna, Eco, Higiena, Mieszany, Płukanie + Wirowanie, Pranie optymalne. Po trzecie pralka jest cichutka, pomimo, że jest w tzw. zabudowie, a ciężko o pralkę, która nie będzie obijała się o ścianki zabudowy. Podsumowując, uważam, że jest to idealna pralka dla wymagających. Posiada dużo funkcji dzięki czemu każda funkcja będzie miała swoje zwolennika. Produkt jest wart swojej ceny co do grosza, polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Małgorzata 16 października 2021
    Pralka SAMSUNG WW70T552DAT AddWash AI Control
    #AkcjaŁączProduktyDlaWygody. Pralka w 100% spełnia nasze oczekiwania, rewelacyjna jakość wykonania w bardzo przystępnej cenie. To nie jest nasz pierwszy produkt marki SAMSUNG i jak zwykle nie zawiedliśmy się z mężem dokonując zakupu pralki SAMSUNG WW70T552DAT AddWash AI Control. Posiadamy dwoje małych dzieci dlatego tak bardzo zależało nam na takich funkcjach jak: blokada rodzicielska, system przeciwdziałania pienieniu się, zabezpieczenie przed przepięciami, zabezpieczenie przed zalaniem, a dodatkowa funkcja dodawania zapomnianych ubrań w trakcie cyklu przez drzwi AddWash bardzo ułatwia nam codzienne pranie. Wysoka klasa energetyczna urządzenia dodatkowo zwiększa atrakcyjność produktu oraz pozwala na spore oszczędności w ciągu roku. Serdecznie polecamy ten produkt zakupiony osobno jak i w zestawie z suszarką, na której zakup również się zdecydowaliśmy. Obydwa urządzenia użytkowane razem dzięki panelowi AI Control automatycznie dostosowują ustawienia do użytkownika co z kolei pozwala zaoszczędzić nam sporo czasu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    MARZENA 10 października 2021
    Świetne funkcje #AkcjaLaczProduktyDlaWygody
    Zakupiłam zestaw pralki i suszarki do domu, o którym zawsze marzyłam, ten zakup pomógł mi w codziennych obowiązkach. Obowiązki stały się łatwiejsze i prostsze. System aktywnej piany przekłada się na czystość ubrań, nawet tych mocno zabrudzonych, przy dzieciach to się bardzo przydaje. Szuflada na detergenty dba o zachowanie odpowiedniej higieny, zależy mi na tym, aby moja rodzina nie nosiła na sobie pozostałości środków piorących, a ten sprzęt mi to zapewnia. Pralka cicho pracuje, ma kompaktowe wymiary i nowoczesny design. Możliwość korzystania z aplikacji jeszcze bardziej ułatwia korzystanie z urządzeń. #AkcjaLaczProduktyDlaWygody
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Jacek 13 października 2021
    Świetna pralka - bezkonkurencyjna w tej klasie
    Zależało mi na pralce. która jest przede wszystkim cicha i ekonomiczna. Sprzedawca doradził mi tego Samsunga i spełnia moje oczekiwania w 100%. Fakt jest taki, że pierze długo (w innych pralkach można 'skracać' czas prania), ale to dla mnie żaden kłopot - nastawiam i gotowe. Bardzo podoba mi się proste i intuicyjne menu - wystarczy pokręcić pokrętłem, wcisnąć 'play' i gotowe :). Za pierwszym razem zastanawiałem się czy w ogóle działa - taka jest cicha. W porównaniu do poprzedniej pralki, która miała ok 10 lat już i wędrowała po całej łazience, ta pierze bardzo cicho. Świetna proporcja ceny / funkcjonalności - polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 18 października 2021
    Pralka dla każdego #AkcjaLaczProduktyDlaWygody
    Po pierwsze pralka jest naprawdę ładnie zaprojektowana, zgrabna i pięknie dopełnia wystrój łazienki. Posiada dużo różnych programów, a możliwość połączenia jej poprzez WiFi z telefonem sprawia, że jesteśmy w stanie dostosować program do pranej zawartości. Mega fajna jest też możliwość sprawdzenia z poziomu telefonu na jakim etapie prania jesteśmy i powiadomienia o zakończeniu prania. Dodatkowe drzwiczki AddWash pozwalają na dorzucenie zapomnianej skarpetki, ale też fajnie sprawdzają się do wietrzenia i suszenia pralki po zakończeniu prania. Do tego jest niesamowicie cicha. Bardzo polecam! #AkcjaLaczProduktyDlaWygody
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Iwona 12 października 2021
    #akcjalaczproduktydlawygody Świetna pralka
    Moja pralka wymagała już wymiany na nową. W sklepie zdecydowałam się na Samsunga WW70T552DAT. Przyciągnęła mnie swoim nowoczesnym designem oraz tym jaka jest energooszczędna. Zaprogramowanie pralki było bardzo intuicyjne, przez co nie sprawiło żadnych problemów. Dużą zaletą tego urządzenia jest ilość programów, które jak najbardziej przydają się w codziennym użytkowaniu. Pralka również cicho pracuje, więc nie wytwarza uciążliwego hałasu dla naszych uszu. Możliwość korzystania z aplikacji bardzo się przydaje i tylko ułatwia korzystanie z pralki. Pralka jak najbardziej warta swojej ceny! #akcjalaczproduktydlawygody
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Andrzej 8 października 2021
    Pralka Samsung EcoBubble™
    #AkcjaLaczProduktyDlaWygody Długo wybieraliśmy z pośród innych ofert ale w końcu padło na Samsunga WW70T552DAT. Super pralka. Szybkie i intuicyjne zainstalowanie pralki. Pierwsze pranie rewelacja, łatwe programowanie prania przez aplikację SmartThings, Cicha praca i podczas wirowania nie wychodzi ze swojego miejsca. Duża różnorodność wyboru programów do prania. Bardzo przydatna funkcja dodawania ubrań podczas prania np. zagubioną skarpetkę. O zakończonym praniu pralka informuje grając przyjemną melodyjkę i wysyłając informację na smartfona, że można pranie już wyjąć z pralki. Świetny zakup - polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Gosia 18 października 2021
    Pralka dla każdego #AkcjaLaczProduktyDlaWygody
    #AkcjaLaczProduktyDlaWygody Po pierwsze pralka jest naprawdę ładnie zaprojektowana, zgrabna i pięknie dopełnia wystrój łazienki. Posiada dużo różnych programów, a możliwość połączenia jej poprzez WiFi z telefonem sprawia, że jesteśmy w stanie dostosować program do pranej zawartości. Mega fajna jest też możliwość sprawdzenia z poziomu telefonu na jakim etapie prania jesteśmy i powiadomienia o zakończeniu prania. Dodatkowe drzwiczki AddWash pozwalają na dorzucenie zapomnianej skarpetki, ale też fajnie sprawdzają się do wietrzenia i suszenia pralki po zakończeniu prania. Bardzo polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Pojemność
    /5
    Energooszczędność
    /5
    Jakość prania
    /5
    Ilość programów
    /5
    Bezawaryjność/Stabilność
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa pralki okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy ją na nową!
    Elektroniczny wyświetlacz nie wskazuje ustawień po przepięciu prądu? Naprawimy!
    Urwane drzwiczki lub pęknięty dozownik w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy dostawie kurierem

      Pakiet Standard (Pralka, Suszarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Pakiet Pełen Komfort (Pralka, Suszarka)

      • Wniesienie
      • Rozpakowanie urządzenia
      • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Wypoziomowanie i stabilizacja (z montażem zakupionych w sklepie podkładek antywibracyjnych)
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej, kanalizacyjnej i elektrycznej
      • Weryfikacja poziomu twardości wody. Instalacja filtra/magnetyzera zakupionego osobno (w razie konieczności)
      • Sprawdzenie szczelności układu
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Podłączenie zestawu pralki i suszarki

      Zakup łącznika jest wymagany do realizacji tej usługi
      • Wniesienie
      • Usunięcie blokad transportowych
      • Ustawienie we wskazanym miejscu
      • Montaż łącznika i połączenie urządzeń w zestaw - lista dostępnych łączników
      • Wypoziomowanie i stabilizacja
      • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej, kanalizacyjnej i elektrycznej
      • Sprawdzenie szczelności układu
      • Zabranie pozostałości opakowania

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Pralka SAMSUNG WW70T552DAT AddWash AI Control 7kg 1200 obr
      Pralka SAMSUNG WW70T552DAT AddWash AI Control 7kg 1200 obr
      Pralka SAMSUNG WW70T552DAT AddWash AI Control 7kg 1200 obr

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 20.10.2021 godz. 23:59

      Nowy
      Outlet - od 1 469,00 zł
      Limitowana okazja!
      Pozostało jeszcze 16 sztuk
      Cena z kodem
      ML19-201021
      1 899
      00

      Cena z kodem obowiązuje do dnia 20.10.2021 godz. 23:59

      Cena regularna
      2 099
      00
      Cena regularna: 2 099,00 zł
      69,96 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756