Produkt został dodany do schowka.

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Pojemność [l]:

1.7

Moc grzałki [W]:

2400

Element grzejny:

Płaska grzałka płytkowa

Wykonanie:

Stal nierdzewna,

Tworzywo sztuczne

Obrotowa podstawa:

Tak

Kod produktu: 710858

Kod produktu: 710858

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Dostawa 5-7 dni

Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny

11900

11.90 zł x 11 rat RRSO

Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny

11900

11.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa 5-7 dni

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Czajnik

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny

TEFAL Snow KO3308 z wysoką mocą 2400W




Idealny czajnik do przygotowania herbaty lub kawy dla całej rodziny lub grupy znajomych! 

 

Ukryty element grzewczy nie ma bezpośredniego kontaktu z wodą. Woda grzeje się szybciej, a czyszczenie wewnątrz jest łatwiejsze. 

 

Wspomagane otwarcie pokrywy. Zdejmowany filtr antywapienny ułatwia czyszczenie. Dobrze oczyszczony filtr zapewnia zarówno czysty czajnik, jak i wodę do pysznych herbat i kaw. Podstawa obrotowa 360°, czajnik pozostaje stabilnie w miejscu. Moc 2400W, przygotowanie kawy i herbaty w mgnieniu oka.

 

 

 

 

Duża pojemność

Zapewnia możliwość przygotowania gorącej wody dla całej rodziny jednocześnie. Już nikt nie musi czekać na swoja kawę czy herbatę, wszyscy Twoi domownicy mogą cieszyć się wspólnie spędzonymi chwilami. Razem raźniej!
   
   
   
Wygoda użytkowania

Obrotowa podstawa 360° ułatwia odstawianie czajnika. Naszym celem jest zapewnienie Tobie najwyższej klasy wygody, by każda sekunda spędzona w kuchni była przyjemna i pozbawiona wszelkich niedogodności.
   
   
   
Szybkość

Moc 2400W umożliwia przygotowanie kawy i herbaty w kilkadziesiąt sekund. Już nie musisz czekać na swój ulubiony napój, a zaoszczędzony czas możesz wykorzystać jak tylko chcesz.
   
   
   
Pyszne napoje

Wyjmowany filtr antywapienny sprawia, że przygotowywane napoje zawsze świetnie smakują, a czyszczenie czajnika nie sprawia najmniejszych trudności. Ciesz się czystą i zdrową woda przez cały czas!

Specyfikacja

Dane techniczne:

Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny
Parametry

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Kolor

Czarny

Gwarancja

24 miesiące

Fizyczne

Element grzejny

Płaska grzałka płytkowa

Wykonanie

Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne

Pojemność [l]

1.7

Filtr

Wyjmowany, Antywapienny

Obrotowa podstawa

Tak

Wskaźnik poziomu wody

Przezroczyste okienko

Techniczne

Sygnał dźwiękowy

Nie

Regulacja temperatury

Nie

Moc grzałki [W]

2400

Zabezpieczenia

Automatyczne wyłączenie

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

TEFAL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny
Opinie
5 / 5 153 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 153 opinii
150 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Moc
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Moc
  • 4 / 5 Jakość wykonania
  • 3 / 5 Poziom hałasu
  • 4 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu

Dobry czajnik!

Moim zdaniem czajnik marki TEFAL jest bardzo dobrze wydanymi pieniędzmi jeśli poszukuje się sprzętu tego typu. Ma on pojemność 1.7L co jest jak najbardziej pozytywną cechą urządzenia, jego świetny wygląd idealnie podkreśla urok kuchni w której się znajduje. Woda w nim jest zawsze dobrze przygotowana i smaczna. Moim zdaniem jest wart swojej ceny, która wcale nie jest droga. Jednym słowem, czajnik marki TEFAL jest idealnym czajnikiem do każdego domu.

Monika J 2017-11-04 14:25:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu

Sklep warty polecenia

Często kupujemy w media expert. Z zakupionych rzeczy w ostatnim czasie(tj. czajnik,pralka,kuchenka,lodówka,maszynka do mielenia) mimo ciągłego użytku jestem bardzo zadowolona. Także zakupiony odkurzacz miał wadę,którą szybko naprawili i działą bez zarzutu mimo niskiej ceny(ok 350zł) Pralke mamy 7lat. Nigdy nic sie nie wydarzyło. Obsługa zawsze pomocna. Bezprobemowe raty. Konkurencyjne ceny

Klient 2016-10-20 13:46:58
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 3 / 5 Szybkość gotowania
  • 4 / 5 Pojemność
  • 4 / 5 Wygoda uchwytu

Pozytywna

Czajnik posiada bardzo fajny design. Bardzo fajnie prezentuje się we wszystkich pomieszczeniach, gdzie może być użytkowany. Mam go w pracy i w domu. Stąd zakup tego czajnika do domu. Cichy. Zajmuje bardzo mało miejsca. A przede wszystkim, zabudowana grzałka to jest podstawa w dzisiejszych czasach. Powoduje to że nie okłada się kamień. Co wydłuża bardzo żywotność tego czajnika.

Piotr J 2017-11-08 10:33:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu

Pozytywna, polecam

Czajnik TEFAL KO3308 Czarny w stu procentach spełnia swoje zadanie. Wykonanie z bardzo dobrego materiału, Grzałka szybko nagrzewa wodę, nie zakamienia się nadmiernie. Posidam ten czajni od roku i z pewnością mogę go polecić wsszystkim. Jeszcze ani razu nie odkamieniałam go odkamieniaczem, przecieram tylko gąbeczą i już. I znów wygląda jak nowy! Polecam!!

Klient 2016-05-26 12:11:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu

Zdecydowanie polecam

Decydując się na zakup w pierwszej kolejności brałem pod uwagę postrzeganie marki na rynku jak i moje doświadczenia. Wybrany produkt marki TEFAL w pełni spełnia oczekiwania, zarówno pod względem funkcjonalności, wykonania, stylistyki aż po cenę. Sprzęt świetnie sprawdza się w codziennym użytkowaniu. Serdecznie polecam.

Konad 2019-06-12 12:35:28
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 4 / 5 Jakość wykonania
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Szybkość gotowania
  • 4 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu

Polecam

Czajnik po pierwszych kontaktach wydaje się być bardzo solidnym sprzętem, dobrze spełniającym swoje obowiązki. Spoko moc, która gwarantuje szybkie gotowanie nawet sporej ilości wody, co dobrze się sprawdza gdy z wizytą wpadnie rodzinka na te przysłowiowe 5 minut i zależy Ci na szybkim zrobieniu kawy/herbaty/yerby.

Krystian K 2018-10-31 10:10:49
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 4 / 5 Jakość wykonania
  • 2 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 4 / 5 Wygoda uchwytu

Pozytywna

Czajnik powinien spełniać swoja funkcję - gotować wodę i tak jest. Co dla mnie jest ważne, żeby woda po ugotowaniu smakowała, a nie miała posmak "chińskiego plastyku", i dla mnie jako konsumenta w czajniku właśnie to jest priorytetem , a ten czajnik ten warunek spełnił.
Więc, GORĄCO POLECAM!

Wiktoria P 2017-05-27 16:21:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu

Bardzo dobry!!!

Polecam ten czajnik marki Tefal! Kupiłam drugi raz ten sam identyczny model. Ten wcześniejszy działał u nas bez zarzutu prawie 4 lata. Bardzo dobra jakość wykonania. Posiada nowoczesny design, który idealnie komponuje się w nowocześnie urządzonej kuchni. Bdb jakość w przystępnej cenie! Polecam.

Katarzyna 2017-12-08 23:54:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu

Cichy, szybko gotuje wodę, która nie śmierdzi plastikiem

Czajnik jest cichy i szybko gotuje wodę, która po ugotowaniu nie śmierdzi plastikiem. Jestem zadowolony z zakupu. Jedynie podsiwienie mogłoby być większe jest malutka dioda we włączniku czajnika. W poprzednim cała woda była podświetlana.

Krzysztof G 2017-07-05 14:58:30
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Moc
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 4 / 5 Szybkość gotowania
  • 5 / 5 Pojemność
  • 5 / 5 Wygoda uchwytu

Pozytywna, polecam

Solidnie wykonany, estetycznie wyglądający czajnik. Ma bezpieczne zamknięcie pokrywy. Pewnie trzyma się go w ręce. To kolejny taki czajnik jaki kupiłem (dwa poprzednie kupione dwa lata temu sprawują się bardzo dobrze).

Witold Ch. 2017-12-16 22:09:13
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

Kody rabatowe!

K - 1514 - Zyskaj 60 zł za wydane 500 zł

Zyskaj 60 zł za wydane 500 zł!

Dodaj do koszyka wybrane produkty promocyjne o wartości minimum 500 zł. Wybierz sposób dostawy “odbiór w sklepie”, a następnie wpisz kod rabatowy 60ZA500. Odbierz zamówienie w sklepie. Przy odbiorze zamówienia otrzymasz bon na przyszłe zakupy.

Sprawdź>>

Kody rabatowe

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

TEFAL Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny

Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny

11900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny

Konsument
Firma

Okres gwarancji:

24 miesiące
brak

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta
nie dotyczy

Dokumenty gwarancji:

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

11900

Dodaj do koszyka
Czajnik TEFAL Snow KO3308 Czarny
Czajniki elektryczne