Cyberpunk 2077 Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)

(55)
Kod: 551504
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek Akcja, RPG
    Nośnik Blu-ray
    Wersja językowa Angielska, Polska (dubbing), Polska (napisy)
    Platforma PlayStation 4, PlayStation 5
    Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Platforma: PS4 / PS5
    Platforma: PS4 / PS5
    Cyberpunk 2077 Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    Cyberpunk 2077 Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
    Nowy
    Outlet - od 109,00 zł
    149
    99
    14,72 zł x 11 rat
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Darmowy upgrade na nextgeny

    Kupując grę Cyberpunk 2077 w wersji na PS4 lub Xbox One, otrzymasz darmowy upgrade gry, dzięki któremu zagrasz w nią również na konsolach PS5 lub Xbox Series X/S.

    gra cdp red cyberpunk 2077 samurai gameplay

    TA EDYCJA ZAWIERA:

    - Płyty z grą

    - Dwustronną okładkę

    - Kompendium wiedzy z informacjami na temat świata gry

    - Pocztówki z Night City

    - Mapę Night City

    - Naklejki

    CYFROWE DODATKI:

    - Oryginalna muzyka z gry

    - Mini artbook przedstawiający wybrane grafiki z gry

    - Podręcznik Cyberpunk 2020

    - Tapety na komputery i urządzenia mobilne

    - Cyfrowy komiks „Cyberpunk 2077: Twój Głos"

    gra cdp red cyberpunk 2077 samurai gameplay

    najbardziej wyczekiwany tytuł ostatnich lat

    Cyberpunk 2077 to rozgrywająca się w otwartym świecie przygoda, której akcja toczy się w Night City, megalopolis rządzonym przez obsesyjną pogoń za władzą, sławą i przerabianiem własnego ciała.

    Nazywasz się V i musisz zdobyć jedyny w swoim rodzaju implant — klucz do nieśmiertelności. Stwórz własny styl gry i ruszaj na podbój potężnego miasta przyszłości, którego historię kształtują twoje decyzje.

    gra cdp red cyberpunk 2077 samurai gameplay

    GRAJ WYJĘTYM SPOD PRAWA NAJEMNIKIEM

    Zostań cyberpunkiem, uzbrojonym po zęby wolnym strzelcem i stań się legendą najbardziej niebezpiecznego miasta przyszłości - Night City.

    gra cdp red cyberpunk 2077 keanu reeves

    POZNAJ SMAK ŻYCIA W cyberpunk'owym MIEŚCIE PRZYSZŁOŚCI

    Witaj w Night City — stworzonym z rozmachem mieście przyszłości, w którym zatracisz się bez pamięci.

    gra cdp red cyberpunk 2077 gameplay city

    UKRADNIJ TECHNOLOGIĘ DAJĄCĄ WIECZNE ŻYCIE

    Zdobądź najpotężniejszy wszczep w Night City, zapewniający nieśmiertelność. Zmierz się z tymi, którzy trzęsą całym miastem i którzy zrobią wszystko, by go zdobyć.

    gra cdp red cyberpunk 2077 gameplay

    Filmy:

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Akcja, RPG
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 18+
    Tryb gry Singleplayer
    Wersja językowa Angielska, Polska (dubbing), Polska (napisy)
    Platforma PlayStation 4, PlayStation 5
    Rodzaj Gra
    Wymagania systemowe Brak

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CD PROJEKT RED
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    55 opinii
    54 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Tommy my friend 14 października 2021
    Sztos
    Po przeczytaniu setek komentarzy o CP2077, podchodziłem do tej gry jak pies do jeża. Skusiłem się, kupiłem, zagrałem na PS5 i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Kawał dobrej gry, grafika, klimat, fabuła, dialogi, akcja, wszystko jest na wysokim poziomie. Gra się dobrze, błędów, czy cięcia i spowalniania gry nie doświadczyłem. Jedyne do czego mogę się przyczepić to czasem miasto wydaje się wyludnione, mały ruch samochodów i pieszych. Ogólnie polecam zagrać, bo jest to gra ze światem, który oferuje mnóstwo możliwości, które ciągle odkrywam. Gram na PS5.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 1 października 2021
    Polecam
    Bardzo długo czekaliśmy na tą grę, spełniła nasze oczekiwania. Błędy bywają sporadyczne.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bruno 5 lipca 2021
    Wciągające miasto przyszłości
    Gra świetna, niesamowita fabuła, grafika oraz realistyczne postacie. Naprawdę wciągająca i godna polecenia!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 13 września 2021
    Gra na ps4
    Super gierka, jestem bardzo zadowolony, świetna grafika, polecam spróbować zagrać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Honorata 20 sierpnia 2021
    Gra
    Świetna
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 8 maja 2021
    Miłe zaskoczenie
    Gra zrobiła na mnie ogromne wrażenie i naprawdę dobrze się przy niej bawiłem. Może posiada mniejsze lub większe błędy, ale nie jest tragicznie (ja doświadczyłem tylko błąd ze znikającymi postaciami i żywymi manekinami, czyli widać, że twórcy się starają naprawić grę). Możliwość tworzenia własnych postaci oraz ilość rzeczy, które możemy robić w mieście snów tylko polepsza moją opinię i sprawia, że jestem zadowolony z gry i nie mogę liczyć na nudę. Na dodatek pudełko poza grą zawiera fajne gadżety z Cyberpunku. Ja osobiście mogę polecić tę grę każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Tribal 15 maja 2021
    Najlepsza gra ever
    Najlepsza gra w jaką gram od GTA V, które już się zestarzało. Przez ten negatywny hejt zwlekałem z zakupem - całkiem niepotrzebnie. Fabuła jest genialna! Grywalność niesamowita, ciężko się oderwać. Polecam wszystkim graczom. Informacje o błędach są przesadzone, jak dotąd nie miałem żadnych problemów przez ponad 120 godzin gry. Jak zmienię konsolę na ps5, na pewno zacznę od tego tytułu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    PS4 PRO 2 maja 2021
    Polecam
    Gra warta zakupu, po otrzymaniu hotfix 1.22 mogę powiedzieć, że nie ma dużych zauważalnych błędów i problemów, nie wyrzuca w trakcie gry do menu konsoli, gra się płynnie. Interesująca fabuła, super opcje personalizacji postaci, system rozwoju postaci, klimat gry różne misje i zadania poboczne. Jednym słowem polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 6 maja 2021
    Bardzo dobra
    Szybkie zamówienie, szybko dotarła przesyłka do sklepu którego wyznaczyłem, obsługa bardzo miła i sympatyczna oraz szybka obsługa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 28 kwietnia 2021
    Mega gra
    Dopiero od prawie pół godziny gram, ale mi gra przypasowała. Jeżeli chodzi o zakup to wszystko super.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Cyberpunk 2077 Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
      Cyberpunk 2077 Gra PS4 (Kompatybilna z PS5)
      Nowy
      Outlet - od 109,00 zł
      149
      99
      14,72 zł x 11 rat
      U Ciebie
      Odbierz
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756