Lego Marvel: Avengers Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)

(8)
Kod: 849797
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    Gatunek Platformowa, Zręcznościowa
    Nośnik Blu-ray
    Wersja językowa Polska (napisy)
    Platforma Xbox One, Xbox Series X
    Rodzaj Gra
    Zobacz cały opis
    Lego Marvel: Avengers Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Lego Marvel: Avengers Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Taniej o 4 , 81
    88 , 93
    84
    12
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    LEGO Marvel Avengers jest kolejną odsłoną z rozwijanej już blisko 10 lat serii gier wideo, firmowanych marką popularnych duńskich klocków LEGO. Tym razem, twórcy większości części cyklu ze studia TravellerTales ponownie połączyli siły z firmą Marvel, przenosząc graczy do świata komiksowych superbohaterów. Produkcja będąca bezpośrednią kontynuacją LEGO Marvel Super Heroes została zapowiedziana na początku 2015 roku i podobnie jak poprzedniczka, ukazała się na tradycyjnie szerokiej gamie platform sprzętowych, takich jak Xbox One.

    Dane techniczne

    Charakterystyka

    Parametry

    Gatunek Platformowa, Zręcznościowa
    Nośnik Blu-ray
    Przedział wiekowy (PEGI) 7+
    Tryb gry Multiplayer, Singleplayer
    Wersja językowa Polska (napisy)
    Platforma Xbox One, Xbox Series X
    Rodzaj Gra

    Producent

  • Nazwa producenta/importera CENEGA
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    8 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 9 lipca 2020
    OK
    Uważam, że gra mogłaby być troszkę bardziej dopracowana graficznie - chociaż w sumie to świat LEGO, także patrząc z innej strony to chyba jest ok. Ogólnie gra dostarcza mega dużo wrażeń i jest bardzo ciekawa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Radosław 25 września 2020
    Lego
    Dla dzieci najlepsza zabawa oraz fajna grywalność.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 8 kwietnia 2019
    Ogólnie polecam, ale...
    Gra w porządku, dobrze odwzorowana fabuła, jednak dla dziecka 7+ zbyt skomplikowana. Bardziej dla starszych dzieci.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sabina K 6 sierpnia 2018
    Super
    Jesteśmy z synem bardzo zadowoleni z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz Ch. 5 czerwca 2018
    Polecam
    Dzieci bardzo zadowolone.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jarosław G. 12 stycznia 2018
    Super
    Świetna zabawa. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika R 29 października 2017
    Polecam
    Świetna gra zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Gra pełna przygód. Doskonała rzecz na zorganizowanie sobie długich wieczorów szczególnie teraz.idealna jako prezent np. na zbliżającego się Mikołaja. Gorąco polecam na pewno każdy będzie zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 18 lipca 2016
    Polecam wszystko oki
    Towar bez zarzutu, pomoc ze strony sprzedawcy
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Lego Marvel: Avengers Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Lego Marvel: Avengers Gra XBOX ONE (Kompatybilna z Xbox Series X)
    Taniej o 4 , 81
    88 , 93
    84
    12
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756