Laptop ACER Predator Helios 300 G3-572 15.6" IPS i7-7700HQ 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 1050Ti Windows 10 Home

(21)
Kod: 879148
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Procesor: Intel Core i7-7700HQ
Laptop ACER Predator Helios 300 G3-572 15.6" IPS i7-7700HQ 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 1050Ti Windows 10 Home
Laptop ACER Predator Helios 300 G3-572 15.6" IPS i7-7700HQ 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 1050Ti Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
4 199
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Zaznacz swoją obecność

Styl Twojego laptopa do gier powinien odpowiadać Twojemu własnemu stylowi, a jego wygląd powinien mówić „Zaczynajmy pojedynek. Jestem gotów.”

Wykorzystany potencjał

Prześcignij konkurencję dzięki procesorowi Intel® Core™ i7 siódmej generacji oraz karcie graficznej NVIDIA® GeForce™ z serii GTX 10

Niestandardowo zaprojektowane chłodzenie

Wykorzystaj potencjał sprzętowy laptopa Predator, dzięki niestandardowo zaprojektowanemu systemowi chłodzenia, za pomocą dwóch wykonanych w całości z metalu wentylatorów AeroBlade™ 3D Fan.

Podświetlana klawiatura

Czerwone podświetlenie oświetla klawisze, umożliwiające grę w dowolnym miejscu i czasie.

Metalowa obudowa

Jeśli odcienie czerni i czerwieni nie zdołały przykuć Twojego wzroku, spróbuj pogładzić dłonią teksturowaną metalową ramę.

Karta graficzna NVIDIA® GeForce® z serii GTX 10

Laptopy z kartą graficzną NVIDIA® GeForce® z serii GTX 10 są także wyposażone w architekturę NVIDIA Pascal™ oraz innowacyjne rozwiązania do obsługi gier, co czyni je idealnym wyborem w przypadku najnowszych gier w wysokiej rozdzielczości.

PredatorSense™

Steruj grą i dostosuj ją do swoich potrzeb z jednego miejsca, dzięki panelowi kontrolnemu PredatorSense™.

AeroBlade™ 3D

Niezwykle cienki (0,1 mm) wykonany w całości z metalu wentylator AeroBlade™ zapewnia zaawansowaną aerodynamikę i doskonały przepływ powietrza, utrzymując niską temperaturę i czystość całego systemu.

CD-ACTION Poleca

„W tym przedziale cenowym nie kupisz lepszej gamingowej siedemnastki”



Filmy:



Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie. Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert

Dane techniczne

Procesor

  • 4
  • Intel Core i7-7700HQ
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.8 - 3.8
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 1000
  • 128
  • 8
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    60
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad Multi-touch
  • Tak
  • Nie
  • Czytnik kart pamięci - obecność
    Tak
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Rodzaj zamontowanego dysku
    HDD + SSD
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.79
  • Szerokość [cm]
    39
  • Głębokość [cm]
    26.7
  • Waga [kg]
    2.7
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Zasilacz
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Predator Helios 300
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Specyfikacja

  • Napęd optyczny - obecność
    Nie
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    4.9/5
    21 opinii
    21 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    4.7 /5
    Klawiatura
    5 /5
    Jakość matrycy
    5 /5
    Czas pracy na baterii
    4.7 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub P. 18 października 2018
    Majestatyczny
    Komputer jest bardzo szybki i wydajny. Bateria długo wytrzymuje. Wszystkie gry działają doskonale na najwyższych detalach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Angelika T 27 września 2018
    Polecam
    Acer jak zawsze wykazał się produkcją kolejnego laptopa gamingowego. Jeden z najlepszych laptopów w tej cenie - lider. Spełnia wszystkie wymogi, do gier jak i do obróbki grafiki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Izabela R 8 sierpnia 2018
    POZYTYWNA
    Zakupiony laptop spełnia nasze wymagania i oczekiwania. Jest godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam Ł 10 września 2018
    Pozytywna, polecam, ok
    Najlepszy sprzęt jaki dotychczas miałem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Marcin 6 maja 2018
    Predator rządzi
    Bardzo fajny gaming, godny polecenia. Procek i7, dwa dyski, no i grafika 1050 ti, więc tutaj można sobie pograć w każdą gierkę aktualnie. Laptopa dostałem od rodziców bo potrzebowałem czegoś do grania i obróbki moich filmów z drona. Od razu dołożyłem sobie ram do 16 GB, było to banalne - wystarczyło odkręcić jedną śrubkę, Na plus wykonanie, matryca i podzespoły, na minus brak napędu ale zauważyłem, że teraz mało który laptop to ma i doinwestowałem w zewnętrzny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kamil 9 maja 2018
    Gry
    W końcu jakiś fajny laptop z dwoma dyskami i świetnym chłodzeniem. Klawiatura podświetlana wiec mogę zarywać nocki grając w gierki, a czasem i robiąc projekty do godzin porannych. Matryca z wyraźnymi kolorami i szerokim kątem widzenie więc nawet w kilka osób czasem robimy prezentacje i każdy wszystko widzi idealnie. Spytałem się Waszego sprzedawcy i potwierdził, że to dobry wybór.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Irek 7 czerwca 2018
    Super sprzet
    Bardzo dobrze wykonany laptop gamingowy. Rzadko spotykana w tym segmencie aluminiowa obudowa, a do tego bardzo fajne chłodzenie - laptop się nie przegrzewa i aplikacje działają bardzo dobrze. Matryca mogłaby być jaśniejsza, ale chociaż pochłania światło - to tyle dobrego.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Paweł 29 kwietnia 2018
    Wydajny laptop ze świetnymi podzespolami
    Kupując tego laptopa mam od razu dwa dyski plus zawsze możliwość rozbudowy ramu. Kombinacja i7 i 1050ti jest bardzo dobra na dzis dzień. Przy zakupie warto pomyslec o baterii bo ta działa krotko lecz przy takich parametrach to jest zrozumiałe...
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata W. 6 maja 2018
    Predator to super laptop !!!
    Laptop ma oryginalny kształt obudowy. Podświetlana klawiatura robi wrażenie, wyróżnienie klawiszy "WASD" w znacznym a zarazem przyjemnym stopniu ułatwia poruszanie się w grach. Uważam, że zakup Predatora do dobry wybór. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aleksandra W T 5 czerwca 2018
    POLECAM
    Cichy, bardzo szybki, płynna praca przy wielu otwartych kartach. Świetna kolorystyka w grach. Jedyny mankament to to, że po podłączeniu kabla HDMI głośniki zaczynają buczeć, po za tym spełnia marzenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Predator Helios 300 G3-572 15.6" IPS i7-7700HQ 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 1050Ti Windows 10 Home
      Laptop ACER Predator Helios 300 G3-572 15.6" IPS i7-7700HQ 8GB SSD 128GB HDD 1TB GeForce 1050Ti Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      4 199
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756