Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9MG 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home

(37)
Kod: 318490

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
NVIDIA GeForce GTX 1650
NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
System operacyjny: Windows 10 Home
Brak
Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650 TI
System operacyjny: Windows 10 Home
Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9MG 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home
Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9MG 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 500
4 699 , 00
4 199
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.
NOWSZY MODEL
Laptop ACER Nitro 5 AN515-45 15.6" IPS 144Hz R5-5600H 16GB SSD 512GB GeForce 3060 Windows 10 Home
Laptop ACER Nitro 5 AN515-45 15.6" IPS 144Hz R5-5600H 16GB SSD 512GB GeForce 3060 Windows 10 Home

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

5 999
00

Opis i dane

Wejdź na wyższy poziom

Najlepszy laptop gamingowy roku 2020 w plebiscycie Tech Awards 2020

W plebiscycie Tech Awards 2020 użytkownicy wskazali ACER Nitro 5 jako najlepszy laptop gamingowy 2020 roku! To zdecydowanie najpopularniejszy model dla graczy. Wybierz wersje Nitro 5 dla siebie i dołącz do świata gry z dominującą przewagą na starcie.

Laptop ACER Nitro 5 - Tech Awards 2020

Doskonałe parametry techniczne

Dzięki procesorowi AMD Ryzen 5 4600H i karcie graficznej NVIDIA GeForce GTX 1650Ti zawładniesz światem gier. Dwa gniazda na dyski SSD M.2 PCIe i 8 GB pamięci RAM DDR4 gwarantują maksymalną szybkość i ogromną ilość miejsca.

Laptop ACER Nitro 5 - Wydajność

Wizualna intensywność

Dzięki ekranowi IPS Full HD o przekątnej 15,6 cala dostrzeżesz każdy szczegół podczas gry. Z kolei częstotliwość odświeżania do 144 Hz i czas reakcji do 3 ms z funkcją Overdrive zapewnią doskonałą płynność wyświetlanych obrazów.

Laptop ACER Nitro 5 - IPS FHD

Niestandardowe chłodzenie

Podzespołom obciążonym przez wymagające aplikacje wytchnienie dają dwa wentylatory, technologia ACER CoolBoost oraz poczwórny otwór wylotowy. Wysokie obciążenie to nie problem dla Twojego Nitro. Technologia CoolBoost zwiększa prędkość wentylatora o 10%, a chłodzenie procesora i procesora graficznego – o 9% w porównaniu z trybem automatycznym.

Laptop ACER Nitro 5 - ACER CoolBoost

Klucz do zwycięstwa

Mocne, czerwone podświetlenie klawiatury pozwoli Ci grać w doskonałym stylu, a za pomocą dedykowanego klawisza NitroSense przejmiesz kontrolę nad podzespołami laptopa. Próg aktywacji klawiszy wynosi jedynie 1,6 mm, co zapewnia natychmiastowy czas reakcji. Ponadto klawisze WASD zostały wyróżnione, by można było je łatwiej dostrzec.

Laptop ACER Nitro 5 - NitroSense

Zabójcza łączność

Zyskaj przewagę i przejmij kontrolę nad swoją siecią, a także nadaj priorytet rozgrywce, korzystając z niezwykle szybkiej karty sieciowej Intel Wi-Fi 6.

Laptop ACER Nitro 5 - Intel Wi-Fi 6

Zadbaj o swoją wygodę

W trosce o Twój komfort chcemy świadczyć usługi na jak najwyższym poziomie, dlatego zakupiony sprzęt skonfigurujemy za Ciebie.

Nasi informatycy po raz pierwszy uruchomią system i wprowadzą podstawowe ustawienia oraz zainstalują sterowniki dostarczone przez producenta. Oprócz tego skonfigurujemy zabezpieczenia, założymy partycję HDD oraz sparujemy urządzenia takie jak mysz czy drukarka. Zainstalujemy także oprogramowanie zakupione przez klienta i pozostawimy komputer gotowy do pracy.

Pamiętaj, że nieprawidłowe ustawienie lub brak zabezpieczenia komputera może narazić na niebezpieczeństwo Twoje dane.

Usługa MediaExpert



Filmy:



Dane techniczne

Procesor

  • 6
  • AMD Ryzen 5 4600H
  • Taktowanie procesora [GHz]
    3.0 - 4.0
  • Dyski, pamięci, napędy

  • 512
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • 8
  • Częstotliwość pamięci RAM [MHz]
    3200
  • Interfejs modyfikowanego dysku
    2.5" SATA
  • Liczba gniazd pamięci RAM
    2
  • Maksymalna obsługiwana ilość pamięci RAM [GB]
    24
  • Możliwość rozbudowy pamięci dyskowej
    Tak
  • Wbudowany napęd optyczny
    Nie
  • Ekran

  • 15.6
  • 1920 x 1080
  • Częstotliwość odświeżania obrazu [Hz]
    144
  • Nie
  • Rodzaj matrycy
    Matowa
  • Typ matrycy
    IPS
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Wbudowane głośniki
    Tak
  • Wbudowany mikrofon
    Tak
  • Wejście do mikrofonu
    Tak
  • Wyjście audio
    Tak
  • Techniczne

  • Urządzenie wskazujące
    Touchpad
  • Tak
  • Nie
  • Nie
  • Wbudowana kamera
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    2.39
  • Szerokość [cm]
    36.34
  • Głębokość [cm]
    25.5
  • Waga [kg]
    2.4
  • Oprogramowanie

  • Windows 10 Home
  • Wersja językowa systemu operacyjnego
    Polska
  • Inne oprogramowanie
    Narzędzia i oprogramowanie firmy Acer
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Instrukcja obsługi w języku polskim
  • Rodzaj laptopa
    Laptop dla graczy
  • Seria laptopa
    Acer Nitro 5
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    5/5
    37 opinii
    37 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    5 /5
    Klawiatura
    4.9 /5
    Jakość matrycy
    5 /5
    Czas pracy na baterii
    5 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Anna 30 sierpnia 2021
    Ognisty smok !!!
    Zakup rewelacyjny z całym szacunkiem dla Pana Michała ze sklepu w Jaśle ul. Jana Pawła II 35. Ogromna wiedza i doświadczenie w doradzeniu zakupu w dniu 21.08.2021r. Laptop jak żar smoka odpala mega się szybko. Zakup laptopa na prezent urodzinowy córeczki. Córeczka mówi żar smoka, bo jak petarda odpala się i czerwona podświetlana klawiatura oraz design laptopa elegancja. Z całym szacunkiem polecam ten model i doradztwo P. Michała. Sprzęt mega polecam z czystym sumieniem. Wszystko gra jak w szwajcarskim zegarku, jeżeli szukacie coś porządnego dla dziecka to jest to idealny sprzęt, który posłuży z żarem smoka długo.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    arti 18 sierpnia 2021
    100/10
    Mega, super, bomba, śmiga jak kot uciekający przed psem ;-) pooolecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Lidia 26 sierpnia 2021
    MEGA
    WYGLĄD SUPER, A RESZTA OKAŻE SIĘ W PRANIU :))))))
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Pele 3 kwietnia 2021
    Bomba
    Skusił mnie głównie odjechanym designem oraz nagrodą w 2020 roku. Kolorystyka, stylistyka i wykończenie bardzo mi się podoba. Laptop widać od razu, że jest solidny a parametry mówią same za siebie. Sprzęt wielozadaniowy i bardzo przyjemny w użytku. Nie brakuje oczywiście dysku SSD, ekranu IPS i procesora R5. Dobry stosunek ceny do jakości. Polecam Nitroxa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Chada 7 maja 2021
    Nitro 5 kocur
    Nitro 5 to laptop dla mnie. Mogę grać płynnie w przeważnie 60 kl/s w moje ulubione tłuste tytuły, a jak mam szarpnąć kilka głów to w około 100 FPSach można pograć. Design i wygoda na wysokim poziomie. Lipa z palcowaniem, ale oduczyłem się smyrać bez sensu. Jestem bardzo zadowolony i polecam tego wariata :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ebisu 30 kwietnia 2021
    Opyla się
    Moim zdaniem nie ma sensu dorzucać tysiaka do RTX2060 jak GTX1650 Titanium wyciąga z 4 klatki mniej. Potwierdzone benchmarkami. Na pokładzie jest wszystko co trzeba do grania wraz z systemem. Dysk można łatwo dołożyć RAM tak samo. Nie traci się przez to gwarancji. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Kotleciarz 10 maja 2021
    Polecam
    Jak najbardziej laptopa polecam, ale absolutnie nie polecam kłaść go na łóżku bez podkładki. Ma bardzo dobrą wentylację, więc jak zatka mu się wlot to po chwili zaczyna się dusić jak człowiek z 3 maseczkami na raz. Gra i korzysta się z niego świetnie :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mateusz 20 kwietnia 2021
    Idealny do grania
    Laptop wykazuje się jak najlepiej w grach i nie tylko tych starszych, ale też i nowszych jak DOOM Eternal gdzie śmiga na wysokich w 75+FPS. Polecam bardzo.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Pyrka 2 kwietnia 2021
    Od Ziemniaka
    Jest wszystko tak jak opowiadał Ziemniak z YT. Polecam jego recenzje oraz tego laptopa. Dotarł do mnie w stanie idealnym i zgodnie z opisem. Można łupać :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Eliza 28 kwietnia 2021
    Polecam
    Laptop chodzi bez zarzutu, córka używa go do zdalnej nauki i jest bardzo zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Klawiatura
    /5
    Jakość matrycy
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Laptop nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarie nawet do 5 lat od zakupu.
    Naprawa laptopa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa? Wymienimy go na nowy!
    Laptop przestał działać w wyniku przepięcia prądu? Naprawimy lub wymienimy jeśli naprawa okaże się niemożliwa.
    Padłeś ofiarą kradzieży z włamaniem lub rozbojem? Nie martw się, otrzymasz nowy laptop.
    Pęknięty ekran wyświetlacza w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Bez obaw, wymienimy go lub naprawimy.
    Zalania sprzętu w wyniku nieszczęśliwego wypadku? Nie martw się, ochrona przed zalaniem działa już od dnia sprzedaży, wymienimy

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9MG 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home
      Laptop ACER Nitro 5 AN515-44-R9MG 15.6" IPS 144Hz R5-4600H 8GB SSD 512GB GeForce 1650Ti Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 500
      4 699 , 00
      4 199
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756