Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Mysz LOGITECH G604

(7)
Kod: 557961

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Typ myszy Optyczna
Rozdzielczość 25600 dpi
Komunikacja z komputerem Bezprzewodowa
Interfejs Bluetooth
Dla graczy Tak
Zaawansowany sensor optyczny
Wytrzymały akumulator
Zobacz cały opis
Mysz LOGITECH G604
Mysz LOGITECH G604
359
00
11,96 zł x 30 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
U Ciebie
W sklepie jutro
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Łącz się z różnymi urządzeniami za pośrednictwem technologii Light Speed i Bluetooth

W pakiecie zyskujesz dwie możliwości nawiązania połączenia z urządzeniami. Wystarczy jedno kliknięcie, aby przełączyć się między szybką bezprzewodową łącznością Light Speed z odświeżaniem położenia co 1 ms i łącznością Bluetooth.

Mysz LOGITECH G604

Innowacyjny sensor optyczny

Na pokładzie znalazło się także miejsca dla innowacyjnego sensora optycznego HERO 16K. Zapewnia on dokładność śledzenia ruchów na poziomie 1:1, a także najlepszą w swojej klasie energooszczędność. Maksymalna czułość kształtuje się na poziomie 25,6 tysięcy DPI bez wygładzania, filtrowania i przyspieszania.

Mysz LOGITECH G604

Bardzo wytrzymała bateria

W pakiecie otrzymasz również bardzo wytrzymałą baterię. Dzięki temu możesz grać znacznie dłużej i poprawić swoje wyniki. Z przełomową myszą Logitech G604 niemożliwe nie istnieje!

Mocne metalowe kółko przewijania pozwala na sprawną zmianę trybu z błyskawicznego na zapadkowe. Możesz korzystać z przewijania zapadkowego bądź też dostosować powiązania przycisków z funkcjami ruchów w dół i w górę.

Mysz LOGITECH G604


Filmy:


Dane techniczne

Fizyczne

Techniczne

Parametry

Typ myszy Optyczna
Dla graczy Tak
Wbudowany akumulator Nie
Komunikacja z komputerem Bezprzewodowa
Interfejs Bluetooth
Zasięg [m] 10
Profil myszy Praworęczny
Mysz pionowa Nie
Rozdzielczość 25600 dpi
Liczba przycisków 11
Liczba rolek 1
Programowalne przyciski Tak
Dotykowa Nie
Kolor Czarny
Gwarancja 24 miesiące

Producent

  • Nazwa producenta/importera LOGITECH
  • Opinie

    5/5
    7 opinii
    7 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Użytkownik 18 sierpnia 2021
    Mysz LOGITECH G604
    Mysz LOGITECH G604 to bardzo dobry sprzęt dla graczy jak i użytkowników potrzebują, oraz świetnie się układająca w dłoni. Jej przyciski są łatwe do kliknięcia i się nie mylą, na pewno przypadkiem nie klikniesz przycisku. Co prawda mysz skierowana jest do graczy MMO, lecz w grach FPS typu CS:GO, Valorant, Fortnite itd. spiszę się też świetnie przez swój sensor HERO i technologie light speed pozwalającą na odświeżanie myszy 1000hz, opóźnienie 1ms oraz długi czas użytkowania. Wszystkie przyciski można łatwo zbindować poprzez aplikację Logitech GHUB która jest bardzo przejrzysta oraz łatwa do opanowania. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Artur 18 września 2021
    Super myszka.
    Świetna myszka, zmieniona również z Logitecha MX1100; G604 jest jednak znacznie lżejsza i chyba zdecydowanie lepiej leży w dłoni. Oprogramowanie G Hub daje naprawdę spore możliwości konfiguracji, od płynnej zmiany DPI po makra. Jakość wykonania również bez zarzutu. Zdecydowanie mysz warta zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotrek 20 grudnia 2020
    Polecam
    Bardzo dobra mysz. Wykonanie na najwyższym poziomie, świetna ergonomia. Kierowana do graczy, ale spisuje się również w pracy biurowej (w moim przypadku obróbka zdjęć). Duża ilość przycisków, każdy można praktycznie dowolnie programować. Jedyny minus to rolka, która chodzi trochę ciężko i jest zbyt głośna. Poza tym brak wad.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 8 czerwca 2020
    Godny następca G602
    Wiele lat używałem modelu G602, który w końcu doczekał się godnego następcy. Nowy model G604 jest nieco lżejszy od poprzednika - głównie z racji że używa tylko jednej baterii zamiast 2. Bezprzewodowa łączność Light speed zapewnia bardzo dobre połączenie. Nowa aplikacja GHUB ma wszystkie potrzebne funkcje personalizacji. Doskonały sensor pozwala na kosmiczne wartości DPI dzięki czemu łatwo dostosować czułość do swoich preferencji. Poprawione ułożenie przycisków dodatkowych zdecydowanie na plus. Mysz tylko dla osób praworęcznych ale jeśli to nie problem to trudno znaleźć lepszą alternatywę. Gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Jurek 15 kwietnia 2020
    Extra
    Super myszka, świetnie leży w dłoni, sensor Hero świetnie się sprawdza, plus za program G Hub do ustawienia wszystkiego pod siebie. POLECAM
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    piotrek 29 kwietnia 2020
    Logitech
    Super myszka, świetnie leży w dłoni, duża ilość przycisków, same plusy, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    karol 31 marca 2020
    Pozytywna
    Bardzo polecam tą myszkę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Mysz LOGITECH G604
      Mysz LOGITECH G604
      359
      00
      11,96 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756