Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4" 3/32 GB LTE Wi-Fi Szary

(8)
Kod: 323723

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

  • Wyświetlacz
    10.4", 2000 x 1200px, TFT
  • Pamięć wbudowana [GB]
    32
  • Wielkość pamięci RAM [GB]
    3
  • Procesor
    Qualcomm Snapdragon 662, 8-rdzeniowy
  • Wersja systemu operacyjnego
    Android 10
  • Komunikacja
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, Modem LTE, Moduł GPS
  • Złącza
    Złącze USB, Złącze słuchawkowe
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor obudowy: Szary
Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4" 3/32 GB LTE Wi-Fi Szary
Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4" 3/32 GB LTE Wi-Fi Szary
1 299
00
43.30 PLN x 30 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

POZNAJ GALAXY TAB A7

phpDTBHwJ ikona 120px smukly design

Smukły design, wąskie ramki

Tab A7 ma symetryczne i wąskie ramki, dzięki którym lepiej skupisz się na tym, co znajduje się na ekranie.

phpK2oghW ikona 120px lacznosc lte

Łączność LTE

Galaxy Tab A7 w wersji LTE to jeszcze większa wygoda działania dzięki łatwemu dostępowi do internetu.

phpEd8ghZ ikona 120px dolby

Przestrzenny dźwięk

4 wbudowane głośniki zapewniają najlepszą jakość dźwięku przestrzennego w technologii Dolby Atmos.

phpSrXoMb ikona 120px podezna bateria

Potężna bateria

Wydajna bateria o pojemności 7040 mAh pozwala na swobodne korzystanie z tabletu przez długie godziny.

phpGLL1V6 ikona 120px plynne wydajne dzialanie

Płynne i wydajne działanie

Ośmiordzeniowy procesor Snapdragon 662 i 3 GB RAM to pewność wydajnego działania i płynności obrazu.

phps7S0fx ikona 120px intuicyjne rozwiazanie

Intuicyjne rozwiązania

Korzystanie z ulubionych aplikacji jest jeszcze przyjemniejsze, dzięki współpracy Samsung z najlepszymi dostawcami rozrywki.

PRZYJEMNOŚĆ UŻYTKOWANIA NA CO DZIEŃ

phpWJzexr na co dzien samsung

Samsung Galaxy Tab A7 jest praktyczny i bardzo wydajny, świetnie sprawdzi się w codziennym użytkowaniu. Doskonałe wrażenia dźwiękowe i wizualne zapewniają technologia dźwięku przestrzennego Dolby Atmos i 10,4-calowy wyświetlacz z wąskimi ramkami. Ciesz się wciągającą rozrywką w pięknym wydaniu przez długie godziny.

phprSdH7s ikona 120px wezsze ramki

Węższe ramki

 Wąskie i symetryczne ramki nie odciągają wzroku od tego, co dzieje się na ekranie, a wyprofilowane krawędzie umożliwiają wygodne trzymanie urządzenia.


php1Xc3T8 ikona 120px metalowa obudowa

Metalowa obudowa

Galaxy Tab A7 jest lekki (476 g dla wersji WiFi i 477 g dla LTE) i mierzy jedynie 7,0 mm grubości. Metalowa obudowa nadaje mu wyjątkowego charakteru i podkreśla wysoką jakość wykonania. 

phpmJy3iP ikona 120px klasyczne kolory

Klasyczne kolory

Kolor obudowy świetnie się prezentuje w każdej sytuacji. Tablet dostępny jest w dwóch uniwersalnych i stylowych barwach: szarej i srebrnej

W STAŁYM KONTAKCIE ZE ŚWIATEM

phpFOvK8v w stalym kontakcie

Radość z użytkowania Galaxy Tab A7 każdego dnia, na każdym kroku! Dzięki szybkiemu połączeniu LTE* gdziekolwiek się udasz, bez przeszkód pozostaniesz w kontakcie ze światem. Rozmawiaj ze znajomymi, oglądaj seriale lub skorzystaj z map online.

* Wersja T500 WiFi. Wersja LTE T505 WiFi, LTE.

WCIĄGAJĄCY OBRAZ i DOSKONAŁE BRZMIENIE

phpVcTAlx wciagajacy pelen detali

Czytelny 10,4-calowy ekran WUXGA+ (2000x1200 pikseli) o proporcjach 16,6:10 z matrycą TFT, który pozwoli Ci cieszyć się pięknymi szczegółowymi obrazami i wciągającymi serialami przez długie godziny. Jeśli zechcesz dać swoim oczom odpocząć, włącz Tryb ciemny, by zredukować ich zmęczenie. Cztery głośniki stereo o przestrzennym dźwięku Dolby Atmos zostały dodatkowo ulepszone, by wrażenia podczas oglądania filmów przywodziły na myśl kinowe seanse. Zanurz się w bogatych brzmieniach muzyki najlepszych artystów, dobiegających z wielu stron.

KOMFORTOWA PRACA I ROZRYWKA

php33H7cI praca i rozrywka v2

Tablet Galaxy Tab A7 posiada ośmiordzeniowy procesor Snapdragon 662 z  3 GB RAM, który gwarantuje płynność działania. Posiada dużą przestrzeń na dane - pobieraj jeszcze więcej plików i przydatnych aplikacji, nie martwiąc się o dostępną przestrzeń. Możesz również zwiększyć pamięć za pomocą karty microSD**, by robić tyle zdjęć, na ile masz ochotę. Długo działająca bateria 7040 mAh nie pozwoli Ci więcej martwić się poziomem naładowania.

* Ładowarka wspierająca szybkie ładowanie 15 W sprzedawana jest oddzielnie.

** Karta microSD sprzedawana jest oddzielnie.

phpUNtKW6 ikona 120px wielozadaniowy

Wielozadaniowy

Korzystanie z dużego ekranu jest jeszcze łatwiejsze, dzięki optymalizacji układu natywnych aplikacjiUruchomisz kilka z nich równocześnie, wyświetlając wszystkie najpotrzebniejsze informacje. Odczytuj wiadomości i wygodnie na nie odpowiadaj, podczas surfowania w Internecie.

phpYxgQhy ikona 120px rozszerzona pamiec

Rozszerzalna pamięć

Bez przeszkód instaluj aplikacje niezbędne Ci do pracy, nauki czy ulubionej rozrywki. Nie martw się, że zabraknie miejsca - pamięć tabletu rozszerzysz nawet o 1TB za pomoca karty microSD*.

* Karta microSD sprzedawana jest oddzielnie.

phpyWhYgi ikona 120px mocna bateria

Mocna bateria

Więcej zabawy, mniej czekania. Potężna bateria o pojemności 7040 mAh (typowa*), zapewni Ci energię przez cały dzień, a za pomocą wsparcia dla szybkiego ładowania 15 W, łatwo przywrócisz 100% naładowania, gdy bateria się wyczerpie.

* Typowa wartość testowana w warunkach laboratoryjnych przez niezależne podmioty zewnętrzne. Wartości typowe to szacowane wartości średnie z uwzględnieniem odchyleń pojemności wśród baterii w poddanej testowi próbie w standardzie IEC 61960. Oceniona (minimalna) pojemność to 6820 mAh. Faktyczny cykl zużycia baterii może różnić się w zależności od dostępnych sieci, wzorców użytkowania i innych czynników. Ładowarka 15 W sprzedawana oddzielnie.

phpD9z9BT wygoda

Intuicyjne rozwiązania dla większej wygody

Współpraca firmy Samsung z twórcami Twoich ulubionych aplikacji, takich jak Netflix, Spotify i YouTube* zaowocowała wyjątkowymi ulepszeniami dla użytkowników Galaxy Tab A7. Teraz korzystanie z nich jest jeszcze przyjemniejsze niż zazwyczaj, a pozostałe aplikacje Samsung, dodatkowo ułatwią korzystanie z tabletu. Wybierając Tab A7, możesz także zyskać bezpłatny dostęp do aplikacji YouTube na 2 miesiące**!


* Korzystanie z wybranych aplikacji może wymagać zakupu odpowiedniej subskrypcji.

** Przy zakupie i aktywacji produktu objętego promocją. Oferta tylko dla nowych klientów (oferta jest dostępna dla użytkowników, którzy wcześniej nie korzystali z YouTube Premium, YouTube Music Premium, lub Google Play Music). Oferta jest ważna dla urządzeń aktywowanych od 14.02.2020 r. do 06.03.2021 r. do godz. 8:59 CET, a aktywacji YouTube Premium można dokonać do 06.04.2021 r. do godz. 8:59 CET. Wymagane zadeklarowanie metody płatności. Po upływie darmowego okresu próbnego naliczana jest standardowa opłata miesięczna 23,99 PLN. Subskrypcję można anulować w każdym momencie. Brak zwrotów za częściowe okresy rozliczeniowe. Wymagane konto Google. Wszystkie warunki: https://www.youtube.com/premium/restrictions.

W PUDEŁKU

phpUt1Ip9 w opakowaniu-2

SPECYFIKACJA

phpQ4RpgN specyfikacja

Model

Galaxy Tab A7

Wymiary ekranu

10,4”  WUXGA+ (2000 x 1200, 16.6:10)

Typ ekranu

TFT

Procesor

Qualcomm Snapdragon 662 Ośmiordzeniowy (Quad 2.0 GHz + Quad 1.8 GHz)

Pamięć

RAM 3 GB, pamięć wbudowana 32 GB

Aparaty

Tył: 8 MP(F2.0), AF, Zoom cyfrowy

Rozdzielczość nagrywania: FHD (1920x1080), 30fps

Przód: 5 MP(F2.4) umieszczony na dłuższym boku 

Bateria

7040 mAh / obsługa szybkiego ładowania 15 W 

Wymiary(wys. x szer. x grub.)

Waga

247.6 x 157.4 x 7.0 mm

477 g (LTE), 476 g (WiFi)

System nawigacji satelitarnej

Głośniki

Czujniki

Kolory

GPS, Glonass, Beidou, Galileo

4 głośniki, stereo, Dolby Atmos

Akcelerometr, żyroskop, czujnik światła, kompas, czujnik Halla

Szary, srebrny

Dane techniczne

Procesor

  • Model procesora
    Qualcomm Snapdragon 662
  • Liczba rdzeni
    8
  • Taktowanie procesora [GHz]
    4x 2 + 4x 1.8
  • Ekran

  • Przekątna ekranu [cale]
    10.4
  • Rozdzielczość ekranu
    2000 x 1200
  • Technologia ekranu
    TFT
  • Funkcje ekranu
    Dotykowy
  • Techniczne

  • Wielkość pamięci RAM [GB]
    3
  • Pamięć wbudowana [GB]
    32
  • Karta graficzna
    Adreno 610
  • Rozdzielczość aparatu przedniego [Mpix]
    5
  • Rozdzielczość aparatu tylnego [Mpix]
    8
  • Funkcje aparatu
    Edycja zdjęć Nagrywanie filmów Full HD 1080p
  • Głośniki
    Tak
  • Mikrofon
    Tak
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    7040
  • Aparat tylny
    Tak
  • Rodzaj akumulatora
    Litowo-jonowy
  • Tuner DVB-T
    Nie
  • Czujniki
    Akcelerometr Cyfrowy kompas Czujnik światła Żyroskop
  • Aparat przedni
    Tak
  • Komunikacja

  • Wi-Fi - standard
    802.11 a/b/g/n/ac
  • Modem
    Tak
  • Transmisja danych
    LTE
  • Bluetooth - standard
    5.0
  • Moduł GPS
    Tak
  • Złącza

  • Złącze słuchawkowe
    Tak
  • Złącze USB
    Tak
  • Złącze HDMI
    Nie
  • Czytnik kart pamięci
    Tak
  • Obsługiwane karty pamięci
    Micro SD
  • Karta SIM - obecność
    Tak
  • Rodzaj złącza USB
    USB Typ-C
  • Oprogramowanie

  • System operacyjny
    Android
  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Wersja systemu operacyjnego
    Android 10
  • Fizyczne

  • Waga [g]
    476
  • Wysokość [cm]
    24.76
  • Szerokość [cm]
    15.74
  • Grubość [cm]
    0.7
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Szary
  • Kolory dostępne w ofercie producenta
    Srebrny
  • Wyposażenie
    Kabel USB-C Ładowarka
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Model tabletu
    Galaxy Tab A7
  • Seria tabletu
    Galaxy Tab A
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    8 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Design
    4.6 /5
    Wydajność
    4.6 /5
    Czas pracy na baterii
    5 /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    4.9 /5
    Wyświetlacz
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 10 grudnia 2020
    Polecam
    Tablet zdecydowanie spełnia moje oczekiwania. Fenomenalny stosunek ceny do jakości. 3 Gb RAM pozwala na płynną pracę. Dużym plusem jest pojemność baterii. Działa bardzo płynnie i bez zacięć. Nie zamieniłabym go na żaden inny. Zdecydowanie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ANETA 30 marca 2021
    Rewelacja!!!!
    Super tablet! Dla każdego. Czytelny wyświetlacz, łatwa obsługa. Aplikacje działają szybko i bezproblemowo. Pierwsze uruchomienie urządzenia to była czysta przyjemność :) Cena przystępna zważając na parametry tableta. Serdecznie polecam każdemu :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 11 lutego 2021
    Polecam!
    Polecam. Do użytku domowego idealny. Płynna obsługa, duży i czytelny ekran. Bardzo estetyczne wykonanie. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bożena 3 marca 2021
    Tablet Samsung Galaxy Tab A7
    W użytkowaniu dopiero trzeci dzień, hula dobrze. Waga trochę duża.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 27 marca 2021
    Super sprzęt
    Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wszystko działa jak należy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patryk 21 lutego 2021
    Fajny
    Po kilku dniach użytkowania wydaje się warty swojej ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sylwester 28 grudnia 2020
    Polecam.
    Spełnia oczekiwania. Dobra jakość do ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 29 grudnia 2020
    POLECAM
    Bardzo dobra relacja cena/jakość.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Design
    /5
    Wydajność
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Gabaryty i jakość wykonania
    /5
    Wyświetlacz
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Ochrona Twojego ekranu
    W razie braku naprawy powyżej 15 dni roboczych wymiana telefonu na nowy
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona Twojego ekranu
    W razie braku naprawy powyżej 15 dni roboczych wymiana telefonu na nowy
    Wymiana ekranu na nowy w razie nieumyślnego uszkodzenia
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej
      Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4" 3/32 GB LTE Wi-Fi Szary
      Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4" 3/32 GB LTE Wi-Fi Szary
      1 299
      00
      43.30 PLN x 30 rat RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 1299,00 zł
      1 299
      00