210

98

Pełny No Frost

280

Dominujący kolor:

Czarny

Wymiary (WxSxG) [cm]:

185 x 59.5 x 66.8

Kod produktu: 789207

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 789207

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC

cena online

199999

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC

Zrób porządek w lodówce i korzystaj z niej z przyjemnością.
Uporządkuj produkty żywnościowe i zapewnij sobie wyższy poziom wygody. Lodówki Samsung poza technologią No Frost oferują szereg rozwiązań ułatwiających organizację przestrzeni wewnętrznej. Dzięki temu można w nich przechowywać nawet największe produkty i mieć do nich zawsze wygodny dostęp.
Wysuwana półka - łatwy dostęp do produktów
Na specjalnie zaprojektowanej półce, która wysuwa się na odległość 160 mm, wszystko jest zawsze w zasięgu ręki. Półka ułatwia odnalezienie potrzebnego produktu, a dzięki optymalnemu zagospodarowaniu jej tylnej części łatwiej zadbać o porządek.
Kompresor Digital Inverter i 10-letnia gwarancja
Dzięki czujnikom zewnętrznym i wewnętrznym kompresor automatycznie dostosowuje swoją prędkość do zapotrzebowania na chłodzenie. W reakcji na ciepłą żywność czy częste otwieranie lodówki dostarcza więcej zimnego powietrza, a kiedy jest chłodno, oszczędza energię. Optymalna praca kompresora pozwala obniżyć rachunki za prąd, zapewniając też niezwykle cichą pracę urządzenia. Dzięki udoskonalonej jakości komponentów kompresor Digital Inverter jest w idealnym stanie nawet po 10 latach użytkowania.
Szuflada z pełnym wysuwem
Szuflada z pełnym wysuwem zapewnia lepszy dostęp i ułatwia porządkowanie oraz wyjmowanie produktów z zamrażarki – nawet tych większych. Szuflada wysuwa się całkowicie, zapewniając optymalne wykorzystanie przestrzeni i, dzięki jej specjalnemu kształtowi, można ją wysunąć, nawet jeśli drzwi zamrażarki otwarte są pod kątem zaledwie 90 stopni.
Duża półka
Wygodna półka na drzwiach lodówki jest głębsza niż w standardowych lodówkach. Możesz przechowywać na drzwiach lodówki duże pojemniki mleka i soku, a do tego zmieszczą się tam dwa rzędy puszek i butelek z napojami. Duża półka na drzwiach doskonale nadaje się również do chłodzenia wysokich butelek.
Idealna jasność wnętrza
Wysoko wydajne oświetlenie LED zajmuje mniej miejsca, nie emituje ciepła i jest dużo bardziej ekologiczne niż standardowe. Rozświetla każdy kąt lodówki jasnym światłem, abyś mógł zobaczyć więcej i z łatwością znaleźć potrzebne produkty.
Technologia No Frost
System chłodzenia Samsung No Frost polega na ciągłym obiegu chłodnego powietrza wewnątrz lodówki i usuwaniu z niej wilgoci, która przyspiesza psucie się żywności. Do środka nawiewane jest zimne, pozbawione wilgoci powietrze, dlatego ani na ściankach, ani na produktach nie osadza się szron i lód. Żywność dłużej zachowuje świeżość i apetyczny wygląd, a lodówki nie trzeba rozmrażać. Technologia No Frost zapewnia bardziej higieniczne warunki i wydłuża czas przechowywania.

Zastosowane technologie

SN
Klasa klimatyczna SN

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna SN pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +10°C do +32°C.
N
Klasa klimatyczna N

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna N pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +16°C do +32°C.
ST
Klasa klimatyczna ST

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna ST pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +18°C do +38°C.
Funkcja wakacje
Funkcja wakacje
Podczas dłuższej nieobecności w domu taka funkcja pozwala na pracę zamrażarki i pustej lodówki - przy zamkniętych drzwiach - w temperaturze około +12 st. C. Chroni to chłodziarkę przed nieprzyjemnymi zapachami i powstawaniem pleśni. Zużycie energii jest wówczas minimalne.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
39
2
SN, N, ST

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Multiflow, Funkcja Power Freeze, Funkcja wakacje
Tak
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Czarny

Kolor / wykończenie frontu

Czarny

Dominujący kolor

Czarny

Gwarancja

24 miesiące, 10 lat na kompresor Digital Inverter
20

Funkcje

Nie
Tak
Nie
Elektroniczne
Tak
Nie

Energia

A+
280

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
210

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
98

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
12
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

185

Szerokość [cm]

59.5

Głębokość [cm]

66.8

Wyposażenie i gwarancja

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
Koszty Gospodarowania Odpadami
22.91

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC
Opinie
5 / 5 147 opinii
97% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 147 opinii
143 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam!

Duża, funkcjonalna lodówka, trzy duże komory zamrażarki. Chłodzenie wody. Sygnał nie zamkniętej lodówki. Jak najbardziej polecam.

Katarzyna 2019-05-24 09:06:30
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Polecam. Bardzo ładny wygląd, rozmieszczenie półek, dobra cena.

Adrianna 2019-05-16 08:26:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super

Lodówka bardzo elegancka, cicha, wszystko jest ok.

Agnieszka 2019-04-17 08:35:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Takiej właśnłe szukałam

Super lodówka, świetnie pasująca do wnętrza. Spełniająca wszystkie oczekiwania.

Monika 2019-04-11 15:33:33
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Głośność

Wszystko wydaje się ok, ale głośność pracy pozostawia wiele do życzenia, gdy zaczyna chłodzić wydaje dźwięki jakby ta lodówka nie działała sprawnie.

Mateusz 2019-03-20 23:35:00
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka bardzo ładna z wyglądu, świetnie się prezentuje.Do tego energooszczędna, pojemna. Jestem bardzo zadowolony z jej zakupu.

Anna 2019-03-20 20:30:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Super, piękna, bardzo cicha lodówka, bardzo jestem zadowolona.

Martyna 2019-03-01 21:03:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Uniwersalny

Zadowoli każdego klienta pod względem wyglądu, pracy oraz wyposażenia.

Kinga 2019-02-21 18:42:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • pojemna
  • ustawienie temperatury-tryb wakacyjny
  • dystrybutor wody
  • głośność pracy

Drugi raz nie zdecydowałabym się na zakup!

Lodówkę użytkuję od września 2018r. Na samym początku bardzo głośno chodzi, później trochę ciszej. Pomimo, że nie jest bardzo duża to jest pojemna. Wcześniej miałam o wiele większą lodówkę, a nie widzę różnicy, jeżeli chodzi o pojemność! Dystrybutor miał być dużym plusem tej lodówki, niestety jest minusem. Przydatny tylko latem. Trzeba bardzo precyzyjnie nalać wodę, żeby się nie rozlała. Dodatkowo pijemy wodę zmineralizowaną i pozostaje osad na lodówce. Drugi raz nie zdecyduję się na lodówkę z dystrybutorem. Lodówka jest czarna w połysku i niestety widać każde odbicie palca. Zamrażarka trzy szuflady, ale pojemna.

BARBARA 2019-02-17 22:17:09
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 2 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka

Jeśli ktoś śpi w pomieszczeniu gdzie znajduje się owa lodówka to życzę powodzenia. W momencie włączania się agregatu zaczyna niemiłosiernie "strzelać". Generalnie nie polecam.

Grzegorz 2019-02-10 18:56:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Wielki Pozytyw!!

Piękny wygląd, cicha praca, super wnętrze! Polecam!!!

Paweł 2019-02-09 03:28:13
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 2 / 5 Energooszczędność
  • 2 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 3 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Duże rozczarowanie

Lodówka oprócz ładnego wyglądu niestety innych zalet nie posiada. Wnętrze lodówki mało funkcjonalne. Pojemnik na wodę to chyba największa porażka. Woda skrapla się i cieknie po drzwiach od zamrażarki prosto na podłogę. Lodówka jest bardzo głośna . Buczy, że słychać ją w salonie. Totalna porażka. Nie polecam.

Sandra 2019-02-08 21:21:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Godna polecenia, super

To super sprzęt, godny polecenia. Kolorystyka fajna, pasuje do mojej kuchni. Powierzchnia łatwa w utrzymaniu czystości. Prosta obsługa.

Artur 2019-02-07 14:42:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Piękna lodówka, polecam w 100%.

PATRYCJA 2019-01-16 18:40:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 4 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam w 100%

Lodówka ma bardzo ładny wygląd. Jest cicha, pojemna, spełnia moje oczekiwania.

Dorota 2019-01-14 15:36:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówkę posiadam od niedawna. W tym zakresie cenowym w pełni mogę ją polecić, nie tylko za nieprzeciętny wygląd ale również za ergonomiczne miejsce wewnątrz. Ustawienie temperatury jak również tryb wakacyjny to super sprawa. Polecam.

Natalia J. 2018-12-08 14:27:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super polecam piękny wygląd

Lodówka Samsung nowoczesna design ładne podświetlenie półek dozownik do picia wody cicha praca energooszczędna dużo miejsca wysoka funkcja no Frost bardzo polecam dla każdego klienta po warto zakupić ten towar.

Adam B 2018-11-25 17:50:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM

Nowoczesny design, ergonomiczna-szufladkowa zamrażarka w dolnej części i chłodziarka w górnej (już nie będę w zgiętej pozycji wyjmowała produktów).

BARBARA S 2018-11-14 23:15:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywny, ok

Super lodówka. Bardzo polecam każdej osobie.

Rafał O. 2018-11-11 09:05:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam ten produkt

W trakcie testowania, ale jak najbardziej polecam.

Marzena S. 2018-10-27 14:29:17
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5316 - Transport i wniesienie za 1zł!

Transport i wniesienie za 1zł!

Przy zakupie wybranego produktu dużego AGD objętego promocją transport i wniesienie za 1 zł!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SAMSUNG Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC

Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC

199999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
39,00
Lodówka SAMSUNG RB 31FDRNDBC
Lodówki

199999

Dodaj do koszyka