192

98

Pełny No Frost

272

Dominujący kolor:

Metaliczny grafit

Wymiary (WxSxG) [cm]:

178 x 59.5 x 66.8

Kod produktu: 735135

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 735135

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS

cena online

169900

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS

Wygodnie zmaksymalizuj dostępną przestrzeń

Wyjęcie opakowania jogurtu z tylnej części lodówki nierzadko oznacza konieczność pokonania całego toru przeszkód, na przykład w postaci 7-warstwowego tortu lub słoika ogórków. Jeden fałszywy ruch może oznaczać zniszczenie dekoracji lub zbicie słoika. Łatwo wysuwana półka przymocowana na zawiasach z rolkami umożliwia wydajne porządkowanie i ułatwia dostęp do produktów – oraz pozwala szybko sprawdzić, co znajduje się w jej tylnej części.

Energooszczędna, cicha, z 10-letnią gwarancją

W przeciwieństwie do tradycyjnych kompresorów, posiadających zaledwie tryb działania i bezczynności, kompresor Samsung Digital Inverter Compressor dysponuje 5 cyklami pracy, które zależą od poziomu wilgotności oraz sposobu użytkowania lodówki. W ten sposób można utrzymać stałą temperaturę wewnątrz urządzenia, zmniejszając zużycie kompresora i wytwarzany przez niego hałas. Dzięki temu możesz obniżyć rachunki za prąd i cieszyć się spokojem, jaki daje gwarancja na 10 lat.

Szuflada z pełnym wysuwem zapewnia pełną wygodę.

Szuflada z pełnym wysuwem zapewnia lepszy dostęp i ułatwia porządkowanie i wyjmowanie produktów z zamrażarki – nawet tych większych, jak rodzinne pudełko lodów. Szuflada wysuwa się całkowicie, zapewniając optymalne wykorzystanie przestrzeni i, dzięki jej specjalnemu kształtowi można ją wysunąć, nawet jeśli drzwi zamrażarki otwarte są pod kątem zaledwie 90 stopni.

Schłodź więcej napojów, aby zaspokoić większe pragnienie

Wygodna, duża półka na drzwiach jest głębsza niż w standardowych lodówkach – w sam raz dla spragnionych. Możesz przechowywać na drzwiach lodówki duże pojemniki mleka i soku, a do tego zmieszczą się tam dwa rzędy puszek i butelek z napojami. Urządzasz przyjęcie? Na dużej półce z powodzeniem schłodzisz wysokie butelki z wodą i innymi napojami.

Oświetlenie Top LED

Bardziej energooszczędne w porównaniu do tradycyjnych żarówek, oświetlenie Top LED jest jaśniejsze od standardowych diod stosowanych w chłodziarkach marki Samsung. Top LED niezwykle jasno oświetla całe wnętrze lodówki, poprawiając widoczność przechowywanych w niej produktów. Dzięki temu możesz łatwiej odnaleźć szukany produkt, skracając czas, w którym drzwi lodówki są otwarte – w ten sposób zaoszczędzisz i czas, i energię.

Technologia True No Frost

Technologia Samsung True No Frost gwarantuje równomierne rozprowadzanie chłodnego powietrza, tak aby wyeliminować odkładanie się warstw lodu na ściankach urządzeń. Teraz wszystkie łatwo psujące się produkty zachowają świeżość i walory odżywcze. Ponadto dzięki utrzymywaniu równomiernego rozkładu temperatury funkcja True No Frost zmniejsza obciążenie agregatów, zwiększając ich trwałość.

Zastosowane technologie

SN
Klasa klimatyczna SN

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna SN pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +10°C do +32°C.
N
Klasa klimatyczna N

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna N pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +16°C do +32°C.
ST
Klasa klimatyczna ST

Urządzenia posiadające klasę klimatyczna ST pracują najefektywniej w temperaturze otoczenia od +18°C do +38°C.
Silnik Digital Inverter
Silnik Digital Inverter
Kompresor Digital Inverter w reakcji na ciepłą żywność czy częste otwieranie lodówki dostarcza więcej zimnego powietrza, a kiedy jest chłodno, oszczędza energię. Czujniki automatycznie dostosowują swoją prędkość do zapotrzebowania na chłodzenie, co pozwala zaoszczędzić energię i obniżyć rachunki za prąd. Kompresor zapewnia też cichą pracę.
Funkcja wakacje
Funkcja wakacje
Podczas dłuższej nieobecności w domu taka funkcja pozwala na pracę zamrażarki i pustej lodówki - przy zamkniętych drzwiach - w temperaturze około +12 st. C. Chroni to chłodziarkę przed nieprzyjemnymi zapachami i powstawaniem pleśni. Zużycie energii jest wówczas minimalne.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
39
2
SN, N, ST

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Multiflow, Silnik Digital Inverter, Funkcja wakacje
Tak
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Metaliczny grafit

Kolor / wykończenie frontu

Metalowy grafit

Dominujący kolor

Metaliczny grafit

Gwarancja

24 miesiące
20

Funkcje

Nie
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Nie

Energia

A+
272

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
192

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
98

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
12
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

178

Szerokość [cm]

59.5

Głębokość [cm]

66.8

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
Koszty Gospodarowania Odpadami
22.91

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS
Opinie
5 / 5 141 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 141 opinii
136 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Może być

Jestem bardzo wymagająca i długo szukałam - mam nadzieję, że wybór jest dobry. Po 3 dniach użytkowania nie mam zastrzeżeń: bezgłośnie pracuje, bardzo szybko chłodzi i mrozi - początkowo ustawiłam na 3 stopnie, ale zmieniłam na 5, bo było za chłodno. W środku dużo miejsca, ergonomiczna - jedyny minus to za mały pojemnik na jajka (tylko na 6 sztuk).

Małgorzata 2019-05-19 06:46:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super !!!

Lodówka jak z obrazka. :) Polecam !!!

Marcin 2019-05-13 16:23:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Mega

Lodówka super. Gorąco polecam.

Sławomir 2019-05-05 11:15:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna, polecam

Jest funkcyjna, cicho chodzi. Jak na razie jest ok.

Anna 2019-04-29 18:26:45
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 2 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Ważna

Super wygląd. Funkcjonalność bajka.

Aneta 2019-04-11 21:07:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super, polecam

Jestem zadowolony, cicha praca i wygląd super.

Marek 2019-04-04 20:01:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Sprzęt pierwszej klasy, jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru! Polecam gorąco!

Aleksandra 2019-03-17 10:42:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Świetny produkt

Lodówka świetnie wykonana, kupowałem dla Teściowej, która jest bardzo zadowolona a to ciężkie do osiągnięcia)) gorąco polecam))).

Bartosz 2019-02-28 20:37:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • wygląd
  • ławtwa do utrzymania czystości
  • wygodna
  • ustawna
  • czasami głośna praca

Bardzo Dobra Lodówka

Pierwsze wrażenie bardzo fajne, dobrze dopasowane plastiki, uszczelki, prezentuje sie lepiej niż inne lodówki z tego przedziału cenowego. Bezawaryjność się okaże. Lodówka działa Cicho Ale nie od razu. Jest bardzo czuła na wypoziomowanie. Poprzednia lodówka była ustawiona minimalnie do tyłu, w przypadku tej lodówki takie samo ustawienie objawiało się buczeniem. Po wypoziomowaniu ustawieniu lodówka działa komfortowo. Drzwi nie brudzą się od dotyku.

Daniel 2019-01-08 20:12:32
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 3 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam.

Lodówka estetyczna, cicha, jakość wykonania... panel do zmiany temperatury nie trzyma się drzwi jak należy(dolna jego część wyskakuje-trzeba co jakiś czas go wciskać). Co do bezawaryjności i energooszczędności to nie oceniam, bo mam ją za krótko. Ogólnie, jestem zadowolony i polecam.

Zbigniew K 2018-12-31 15:32:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • superwygodna
  • tyko 3 szuflady

Super

Lodówka godna poleceniu. Jest super.

Karolina 2018-12-28 11:42:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Ładna, chodzi cicho wnętrze.

Aneta 2018-12-21 18:02:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Piękna

Dopracowana w najdrobniejszym szczególe. Zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Funkcjonalna, cicha, ustawna, pojemna.

Krzysztof K. 2018-12-15 18:14:50
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

LODÓWKA

SUPER, CICHUTKA, FAJNE NIETYPOWE WYMIARY, KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE.

PIOTR R 2018-12-14 19:31:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM! :)

Lodóweczka super, wygląd zewnętrzny i wewnętrzny wart tej ceny. :)

Agata K. 2018-12-13 07:42:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Produkt spełnia moje wymagania. Cicha w działaniu, pojemna.

Jerzy M. 2018-12-11 16:39:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Rewelacyjna

Lodówka jest mega pod każdym względem. Polecam.

Wioletta W. 2018-12-08 16:41:47
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka ładnie się prezentuje, cicho chodzi i jest dość pojemna.

Małgorzata W 2018-11-28 16:23:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 3 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA BARDZO

WYGLĄD ZEWNĘTRZNY SUPER, ERGONOMIA WEWNĄTRZ DOSKONAŁA. POLECAM KAŻDEMU.

ELŻBIETA G 2018-11-20 18:01:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam!!!

Super lodówka. Ładnie się prezentuje, jest oszczędna. Warta tych pieniędzy.

Waldemar G. 2018-11-09 20:12:20
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1239 - Więcej kupujesz - większy rabat zyskujesz - nawet 2000 zł rabatu!

Więcej kupujesz - większy rabat zyskujesz - nawet 2000 zł rabatu!

Więcej kupujesz - większy rabat zyskujesz - nawet 2000 zł rabatu!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SAMSUNG Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS

Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS

169900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
39,00
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie i wypoziomowanie
Rozpakowanie urządzenia Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )




Profesjonalna usługa
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Zabranie pozostałości opakowania
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie, wypoziomowanie, usunięcie zabezpieczeń, montaż półek, podłączenie, zabranie opakowania.
Rozpakowanie urządzenia Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności) Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych Montaż półek i szuflad Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
  • Montaż półek i szuflad
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
  • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
  • Zabranie pozostałości opakowania
69,99
Lodówka SAMSUNG RB29FERNDSS
Lodówki

169900

Dodaj do koszyka