Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

269

98

Pełny No Frost

314

Dominujący kolor:

Czarne szkło

Wymiary (WxSxG) [cm]:

200.7 x 60 x 68.9

Kod produktu: 861542

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 861542

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Lodówka SAMSUNG RB37K63612C

cena online

329900

329.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Lodówka SAMSUNG RB37K63612C

cena online

329900

329.90 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Lodówka SAMSUNG RB37K63612C

wybrane cechy

Metal Cooling

Metalowy panel na tylnej ściance lodówki utrzymuje niską temperaturę i szybko przywraca odpowiedni jej poziom.

Pełny No Frost

Technologia eliminuje tworzenie się szronu i lodu wewnątrz lodówki, dzięki czemu żywność pozostaje dłużej świeża i zachowuje więcej wartości odżywczych.

Space Max™

Wysoce wydajny system izolacji sprawia, że ścianki urządzenia są cieńsze. Na żywność i napoje przypada większa przestrzeń.

Power Freeze i Power Cool

Funkcja Power Freeze aktywuje szybkie zamrażanie, a Power Cool jest odpowiedzialna za intensywne chłodzenie.

Silnik Digital Inverter

Wydajna praca kompresora pozwala obniżyć opłaty za prąd, a żywotność lodówki jest znacznie wydłużona.

Szuflada Fresh Zone

Zapewnia optymalne warunki do przechowywania mięsa i ryb. Produkty zachowują świeżość, smak i strukturę.

Nowoczesne i ponadczasowe wzornictwo

Lodówka Samsung Space Max™ to nowoczesna, a zarazem prosta i minimalistyczna konstrukcja pasująca niemal do każdego wnętrza. Trwałość i łatwość w utrzymaniu czystości, sprawia, że jest ona nie tylko pięknym dodatkiem do Twojej kuchni, ale także funkcjonalnym i bardzo dobrze zaprojektowanym urządzeniem. Jej użytkowanie jest jeszcze bardziej komfortowe dzięki delikatnemu oświetleniu, które także podkreśla charakter lodówki i nadaje jej niepowtarzalnego stylu.

Podchwyty. Wygodne otwieranie

Otwieranie drzwi za pomocą podchwytów jest bardziej praktyczne niż przy standardowych rączkach. Uchwyty tego rodzaju są „ukryte” w drzwiach co sprawia, że lodówka wygląda estetycznie i nie ma obaw, że mogą się one poluzować lub złamać jak uchwyty standardowe.

Szkło hartowane. Wytrzymałe półki

W lodówce zastosowano półki z hartowanego szkła. Dzięki tak zabezpieczonej powierzchni, półki są wytrzymałe na duże obciążenia, odporne na zarysowania i bardzo łatwo jest je wyczyścić. W razie potrzeby i dla większej wygody półki można wyjąć i szybko umyć pod bieżącą wodą.

Oświetlenie LED. Jasne wnętrze lodówki

Pobierające mniej prądu oświetlenie LED, daje jednocześnie więcej światła niż tradycyjne żarówki. Dzięki zastosowaniu takiego oświetlenia zużywana jest mniejsza ilość energii, co przekłada się na niższe rachunki.

Większa pojemność, dzięki cieńszym ściankom lodówki

Technologia Space Max™, umożliwiła pogłębienie i poszerzenie przestrzeni użytkowej chłodziarko-zamrażarki. Wyjątkowy i wysoce wydajny system izolacji sprawił, że ścianki urządzenia stały się cieńsze i wewnątrz do dyspozycji mamy większą pojemność. W tak zaprojektowanej lodówce zmieścisz więcej mimo tego, że parametry zewnętrzne się nie zmieniły.

Szuflada Fresh Zone. Idealne warunki przechowywania

Specjalnie zaprojektowana szuflada Fresh Zone, zapewnia idealne warunki do przechowywania mięsa i ryb. Gwarantuje zachowanie optymalnej temperatury, która utrzymuje dłużej świeżość i smak produktów oraz ich wartości odżywcze.

Pojemniki w drzwiach. Łatwa, samodzielna regulacja

Przechowywanie nigdy nie było tak łatwe! Umieść sześć pojemników w drzwiach lodówki tak, by swobodnie przechowywać produkty o różnej wielkości. Wykorzystaj miejsce w drzwiach, zwalniając tym samym miejsce na półkach.

Wygodne rozwiązanie. Pojemne szuflady

Większe i bardziej praktyczne szuflady w zamrażalniku! Zapewniają optymalną przestrzeń do przechowywania żywności przeznaczonej do mrożenia. Szuflady wysuwają się do samego końca, dzięki czemu dostęp do przechowywanych produktów jest prosty i wygodny.

Półka na butelki. Wszystko na swoim miejscu

System organizacji przestrzeni wewnątrz lodówek Samsung to rozmaite rozwiązania dające Ci łatwy dostęp do przechowywanych pokarmów i napojów. Metalowa, specjalnie wyprofilowana półka na wino, to idealne miejsce do zagospodarowania swoich ulubionych napojów butelkowanych.

Funkcjonalne rozwiązanie. Praktyczna, wysuwana półka

Porządek w lodówce i wszystko pod ręką! Wysuwasz lub wsuwasz. W pełni wykorzystane miejsce i funkcjonalne rozwiązanie. Zwłaszcza, gdy chcesz sięgnąć po rzeczy umieszczone głębiej.

Technologie Samsung

Świeżość dzięki stabilnej temperaturze. Metal Cooling

Metalowy panel działa jak akumulator zimna. Pozwala szybko wyrównać temperaturę wewnątrz urządzenia po otwarciu drzwi i dostaniu się ciepłego powietrza do środka. Dzięki temu jedzenie zachowuje świeżość i przechowywane jest w odpowiedniej temperaturze.

Chłodne powietrze w każdym zakamarku lodówki! All-Around Cooling

System All-Around Cooling równomiernie rozprowadza chłodne powietrze wewnątrz lodówki. Jest ono wydmuchiwane przez liczne otwory, znajdujące się na poziomie wszystkich półek. Dzięki temu utrzymywana jest stała temperatura, a żywność dłużej zachowuje świeżość i smak.

Skuteczne chłodzenie bez szronu i lodu. Pełny No Frost

Przechowywane produkty na długo zachowują świeżość i walory odżywcze, pyszny smak i swój naturalny kolor, a brak osadzającego się szronu zapewnia więcej przestrzeni. Technologia No Frost to nie tylko smak i zdrowie, ale również wygoda, gdyż pozwala raz na zawsze pożegnać się z nieprzyjemnym obowiązkiem rozmrażania lodówki!

Power Freeze. Szybkie zamrażanie produktów

Wciśnij przycisk Power Freeze i przytrzymaj go przez 3 sekundy, by aktywować intensywne zamrażanie. Funkcja ułatwia i przyspiesza zamrażanie dużej ilości żywności. Jest aktywna przez 50 godzin i przez ten czas w zamrażarce będzie się utrzymywać minimalna temperatura.

Power Cool. Szybkie chłodzenie produktów

Niespodziewani goście, a Ty nie masz schłodzonego Waszego ulubionego wina? Żaden problem. Power Cool odpowiada za szybkie chłodzenie produktów w chłodziarce. Sposób jego aktywacji jest tak samo prosty, jak w przypadku Power Freeze. 3 sekundy i gotowe!

Niezawodna i ekonomiczna lodówka na lata

Kompresor Digital Inverter. 10 lat gwarancji

Niezawodny z 10-letnią gwarancją kompresor Digital Inverter to "serce" lodówki. Jest on wytrzymały, działa cicho (hałas na poziomie 38 dBA) i wydajnie. Częste otwieranie drzwi lodówki czy reakcja na ciepłą żywność mogą powodować zmiany temperatury. Wówczas kompresor dostarcza więcej zimnego powietrza. Kiedy osiągnie optymalną temperaturę, utrzymuje jej stały poziom. Digital Inverter pozwala obniżyć zużycie energii, wynikającą ze zmniejszonego tarcia wewnętrznego (bezszczotkowa budowa) oraz regulowanej prędkości pracy (7 stopni).

Tryb wakacyjny. Jeszcze więcej oszczędności

Jeśli planujesz dłuższy wyjazd warto skorzystać z funkcji, która uruchomi w lodówce tryb ekonomicznego zużycia energii. Jednocześnie utrzymana zostanie normalna praca zamrażalnika, tak aby przechowywane w nim produkty nie uległy rozmrożeniu. Inteligentny tryb wakacyjny zachowuje w części chłodzącej temperaturę na poziomie 12°C. W ten sposób eliminujemy możliwość pojawienia się w lodówce nieprzyjemnego zapachu. Należy pamiętać by przed włączeniem trybu wakacyjnego całkowicie opróżnić chłodziarkę.

rzut techniczny

  • A Szerokość: 600 mm
  • B Głębokość: 689 mm
  • C Wysokość: 2007 mm

w opakowaniu

Warto wiedzieć

Czy chłodziarko-zamrażarkę można położyć na jej tylną ścianę podczas zmiany kierunku otwarcia drzwi?
Chłodziarko-zamrażarki nie wolno kłaść na jej tylną ścianę. Podczas zmiany kierunku otwierania drzwi konieczne jest podniesienie przedniej części lodówki w celu wykręcenia dolnego zawiasu z mocowaniem przedniej nóżki. Maksymalny kąt o jaki można podnieść przednią część obudowy (odchylić urządzenie do tyłu) wynosi 45 stopni.

Oświetlenie LED - jakie są jego zalety?
Wysoko wydajne oświetlenie LED zajmuje mniej miejsca, nie emituje ciepła i jest dużo bardziej ekologiczne niż standardowe. Rozświetla każdy kąt lodówki jasnym światłem, abyś mógł zobaczyć więcej i z łatwością znaleźć potrzebne produkty.

Tryb wakacyjny - przydatna funkcja
Tryb wakacyjny jest funkcją, która pozwoli zaoszczędzić energię w sytuacji, gdy przez dłuższy czas nie będziemy korzystali z części chłodzącej. W przypadku gdy nie chcemy korzystać z chłodziarki a jedynie z zamrażarki (np. podczas dłuższych wyjazdów), możemy urządzenie przełączyć właśnie w tryb wakacyjny.

Jakimi normami kieruje się Samsung na rynku europejskim?
Samsung łączy wyśrubowane wymagania europejskich norm jakości z innowacyjnością i nowatorstwem koreańskich założycieli. Ośrodki badawcze w Europie - w tym w Polsce - wciąż opracowują nowe rozwiązania. Bazują one na europejskiej tradycji solidności wykonania i dbałości o elementy oraz nowoczesnej technologii i designie. Wszystkie produkty Samsung powstają w atmosferze szacunku do Klienta oraz solidnej, fachowej pracy, której towarzyszy idea tworzenia rzeczy pięknych.
 

Zastosowane technologie

T
SN
N
ST
Fresh Zone

Specyfikacja

Dane techniczne:

Lodówka SAMSUNG RB37K63612C

Techniczne

Pełny No Frost

Liczba drzwi

2
38
2
T, SN, N, ST

Położenie zamrażarki

Na dole

Funkcje dodatkowe

Wyświetlacz elektroniczny, Alarm otwartych drzwi, Fresh Zone, Oświetlenie LED, Space Max, Funkcja Power Cool, Funkcja Power Freeze, All Around Cooling
Tak
1

Parametry

Kolor / wykończenie boków

Czarny

Kolor / wykończenie frontu

Czarny

Dominujący kolor

Czarne szkło

Gwarancja

24 miesiące, 10 lat na kompresor Digital Inverter
16

Funkcje

Tak
Nie
Nie
Elektroniczne
Tak
Tak

Energia

A+
314

Chłodziarka

Liczba pojemników na warzywa

1

Liczba półek na butelki

1

Liczba półek

3

Rodzaj półek

Szklane
269

Sposób odszraniania (rozmrażania) chłodziarki

No-Frost

Zamrażarka

Liczba pojemników w zamrażarce

3
98

Sposób odszraniania (rozmrażania) zamrażalnika

No-Frost
12
*/***

Wymiary

Wysokość [cm]

200.7

Szerokość [cm]

60

Głębokość [cm]

68.9

Wyposażenie i gwarancja

Szczegółowe warunki gwarancji

Pobierz >

Nazwa producenta/ importera

Samsung Electronics Polska sp. z o.o.

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Lodówka SAMSUNG RB37K63612C
Opinie
5 / 5 18 opinii
89% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 18 opinii
16 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
1 / 5
  • 1 / 5 rate
  • 1 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 1 / 5 Bezawaryjność
  • 1 / 5 Energooszczędność
  • 1 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • ładna z daleka
  • krzywa w budowie
  • mało pojemna
  • uciążliwe wysuwanie szuflad
  • uciążliwe otwieranie drzwi

Najgorsza lodówka jaką kiedykolwiek kupiłem

Niestety ale Samsung się tutaj nie popisał. Przez tę lodówkę zraziłem się do inwestowania w drogi sprzęt. Lodówka, która jest krzywa w budowie!!! Szkoda, że w sklepie tego nie zauważyłem. Drzwi na górze są węższe przez co wydaje się jakby były krzywe. U mnie lodówka sama się zamyka co jest denerwujące!!! Do tego dochodzi uciążliwość w wysuwaniu szuflad. W tym Samsungu, żeby się dostać do tyłu szuflady trzeba się nagimnastykować! Po zakupie tej lodówki pojechałem jeszcze raz do sklepu obejrzeć lodówki za połowę ceny Samsunga. Dzisiaj kupiłbym sobie dwie tańsze!

Marcin 2019-06-10 06:05:47
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Elegancja i nowoczesność w jednym

Lodówka w pełni spełnia moje wymogi wizualne, szklana szyba na lodówce dodaje elegancji a podświetlenie ledowe nowoczesności, pasuje do różnych rodzajów kuchni. Co do wnętrza- bajka cienkie ściany dają o wiele więcej miejsca w porównaniu do innych lodówek i jest bardzo cicha. Polecam.

Karolina 2019-05-21 22:19:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Piękna, pojemna,
  • pękła dolna szuflada nie da się domyć boków drzwi

Piękna lecz z wadami, mam białą

Lodówka przepięknie prezentuje się w kuchni, rozmieszczenie szuflad, półek ekstra- niestety dolna szuflada pękła przy uchwycie. Boki drzwi i tam gdzie są uchwyty do otwierania lodówki są z matowego tworzywa którego nie można doczyścić w efekcie wygląda to tak, że te miejsca są pożółknięte, ale i tak bym ją kupiła ponownie, bo piękniejszej i bardziej funkcjonalnej nie widziałam.

Renata 2019-05-05 17:14:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka spełnia wszystkie moje oczekiwania. Począwszy od funkcjonalności, układu półek, przez pojemność i przejrzystość oraz układ półek. Długo utrzymuje świeżość produktów. Stosunek ceny do jakości - zdecydowanie na plus. Lodówka wygląda pięknie, jest ozdobą kuchni a nie tylko sprzętem codziennego użytku. Jest duża pojemna i cicha. Polecam.

Elżbieta 2019-03-24 22:28:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Pozytywna

Lodówka ma piękny wygląd, idealnie pasuje do każdej kuchni. Ponadto wnętrze jest przestronne i dobrze zaprojektowane. Całość uzupełniona niebieskim światłem prezentuje się elegancko i nowocześnie.

Arkadiusz 2019-01-27 20:48:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Piękny wygląd, nowoczesność designu, bardzo cicha.
  • Zły rozkład półek, trudny dostęp do produktów.

Piękna i cicha

Lodówka godna polecenia i pochwał. Cicha i nowoczesna. Układ półek mógłby być lepszy.

Krzysztof 2018-11-19 08:45:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Zniewalający wygląd!

Polecam, ozdoba kuchni i świetny sprzęt w użytku. Super pojemność, zgrabny wygląda ale... szkło wymiata! Super komponuje się z innymi produktami Samsung. Kupiłam jeszcze płytę oraz piekarnik i wygląda to wszystko genialnie. Cieszę się, że trafiłam na moment kiedy wreszcie w serii jest tak gadżeciarsko ładny sprzęt!:) Znajomym się bardzo podoba i osobiście polecam ;).

Małgorzata K 2018-10-31 08:19:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Lodówka prezentuje się bardzo elegancko i stylowo. Póki co pracuje bez zarzutów. O energooszczędności i bezawaryjności będę mogła wypowiedzieć się dopiero po dłuższym użytkowaniu.

Natalia S 2018-08-30 22:15:36
Czy ta opinia była przydatna?
2 / 5
  • 2 / 5 rate
  • 1 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 2 / 5 Bezawaryjność
  • 2 / 5 Energooszczędność
  • 2 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 1 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury
  • Chłodzi
  • Cena Brzydka Chinska

Odradzam

Przynajmniej chłodzi.

Michał 2018-08-30 19:08:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POZYTYWNA

Piękny wygląd, funkcjonalna. Mam nadzieję, że sprawdzi się w użytkowaniu.

Monika K. 2018-03-22 21:24:41
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Głośność pracy
  • 4 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 4 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Świetny wygląd plus ergonomia wnętrza.

Karolina S. 2017-12-17 21:22:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Polecam

Piękny wygląd i pojemność, polecam.

Paweł K 2017-08-07 20:03:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Super Lodówka

Super lodówka w tej klasie. Bardzo cicha I pojemna. POLECAM.

Adrian 2017-07-06 10:31:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 4 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Nowy zakup.

Wygląd pierwsza klasa. Wyposażenie też, a resztę ocenię w trakcie użytkowania. Do zakupu skłoniło mnie wiele pochlebnych opinii o produkcie i producencie. Z poważaniem.

Jarosław 2017-06-23 21:35:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

POLECAM

Lodówka super, bardzo cicha, estetycznie wykonana w nowoczesnym stylu, piękne oświetlenie, bardzo dużo przestrzeni wewnątrz, pojemniki na warzywa i wędliny, dzięki którym są one długo świeże, wiem bo jest to druga lodówka, którą mam tej firmy, bardzo polecam.

Sylwester P 2017-06-20 23:18:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

Lodówka jak marzenie...

Lodówka jest wysoka, pakowna, ma dużo przegródek - wreszcie znalazłam cudo, które pasuje do mojej kuchni. Oprócz wyglądu jest funkcjonalna, jedzenie faktycznie jest dłużej świeższe. Plus za energooszczędność.

Iwona J 2017-03-15 19:33:27
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 1 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

glosna praca lodówki

Dzisiaj podłączyłam lodówkę i jestem załamana strasznie głośno chodzi.....miało być 38db a jest raczej głośniej.....czy u wszystkich tak głośno chodzi? Może moja ma jakiś defekt.

janka 2017-02-04 21:58:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Głośność pracy
  • 5 / 5 Bezawaryjność
  • 5 / 5 Energooszczędność
  • 5 / 5 Ergonomia wnętrzna
  • 5 / 5 Wyposażenie/Utrzymanie temperatury

pozytywna, polecam

super się prezentuje, jestem bardzo zadowolona z jej zakupu

Klient 2016-10-26 20:56:57
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1259 - Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz! - produkty objęte promocją z rabatem -22% na drugi lub -44% na trzeci lub -77% na czwarty a nawet piąty produkt za 1 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SAMSUNG Lodówka SAMSUNG RB37K63612C

Lodówka SAMSUNG RB37K63612C

329900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Lodówka SAMSUNG RB37K63612C

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Lodówka SAMSUNG RB37K63612C

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub HP-Internet@SantanderConsumer.pl.

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: raty@mediaexpert.pl lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Usługa wniesienia
Usługa wniesienia
Wniesienie do lokalu.
Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia. W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.
i Czytaj więcej
X
Usługa wniesienia
Usługa wniesienia

Zamówione Towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem Dostawcy na adres wskazany w formularzu zamówienia.

W przypadku niektórych Towarów przekraczających wagę 30 kg, Klient ma możliwość zakupu dodatkowej usługi tj. wniesienia zamówionego Towaru do pierwszego pomieszczenia znajdującego się w lokalu Klienta pod adresem wskazanym w formularzu zamówienia, o czym każdorazowo informowany jest w trakcie składania zamówienia za pośrednictwem komunikatów zamieszczonych na stronie internetowej Sklepu.

39,00
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie i wypoziomowanie
Rozpakowanie urządzenia Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Standard ( Lodówka, Zamrażarka )




Profesjonalna usługa
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Zabranie pozostałości opakowania
49,99
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Wniesienie, rozpakowanie, ustawienie, wypoziomowanie, usunięcie zabezpieczeń, montaż półek, podłączenie, zabranie opakowania.
Rozpakowanie urządzenia Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności) Ustawienie we wskazanym miejscu Wypoziomowanie i stabilizacja Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych Montaż półek i szuflad Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi Zabranie pozostałości opakowania Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )
Pakiet Pełen Komfort ( Lodówka, Zamrażarka )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Odłączenie zużytego sprzętu (w razie konieczności)
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Wypoziomowanie i stabilizacja
  • Usunięcie zabezpieczeń elementów ruchomych
  • Montaż półek i szuflad
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji wodnej
  • Sprawdzenie ułożenia uszczelek drzwi
  • Zabranie pozostałości opakowania
69,99

329900

Dodaj do koszyka
Lodówka SAMSUNG RB37K63612C
Lodówki