Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

27

1920 x 1080

16:9

1

Jasność ekranu [cd/m2]:

250

Rodzaj matrycy:

IPS

Kod produktu: 874237

Kod produktu: 874237

Dostępne warianty:

Przekątna ekranu [cal]: 27

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Monitor LG 27MP59G-P

cena online

74999

75.00 zł x 11 rat RRSO

Monitor LG 27MP59G-P

cena online

74999

75.00 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Nareszcie

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Monitor LG 27MP59G-P

27MP59G-P

Główne cechy

  • Monitor IPS dla graczy z funkcją 1ms Motion Blur Reduction
  • Płynny ruch w grach: Technologia AMD FreeSync™
  • Funkcje dla graczy: Tryb DAS
  • Funkcje dla graczy: Black Stabilizer
  • Funkcje dla graczy: Tryb gracza
  • Potężna technologia dla graczy

Płynny ruch w grach: Technologia AMD FreeSync™

Dzięki technologii AMD FreeSync™ nie umknie Ci ani jedna klatka. Technologia ta eliminuje rozrywanie i zacinanie obrazu będące efektem różnic między szybkością generowania kolejnych klatek przez kartę graficzną a częstotliwością odświeżania monitora.

Funkcje dla graczy: Tryb DAS

Tryb Dynamic Action Sync umożliwia błyskawiczne atakowanie wrogów. Funkcja ta synchronizuje zmysły użytkownika z dynamiczną akcją gry przez minimalizację opóźnień.

Funkcje dla graczy: Black Stabilizer

Miłośnicy strzelanek docenią funkcję Black Stabilizer, która pozwala dostrzec szczegóły nawet w ciemnych zakątkach. Funkcja ta wykrywa najciemniejsze miejsca i rozjaśnia je, dzięki czemu gracz może znaleźć wrogów czyhających na niego w ciemności.

Funkcje dla graczy: Tryb gracza

Przy użyciu opcji Game Mode w trybie Picture Mode możesz dostosować parametry obrazu do różnych gatunków gier, np. FPS Game1, FPS Game2, RTS Game i Custom Game.

Potężna technologia dla graczy

Funkcje monitora dla Graczy LG doskonale uzupełniają konfigurację sprzętową, a jednocześnie nie utrudniają rozgrywki. Potężna czerwona budowa monitora ze stojakiem w kształcie litery V pozwala graczowi całkowicie zatracić się w świecie gry.

Płynny ruch w grach: Technologia AMD FreeSync™

Dzięki technologii AMD FreeSync™ nie umknie Ci ani jedna klatka. Technologia ta eliminuje rozrywanie i zacinanie obrazu będące efektem różnic między szybkością generowania kolejnych klatek przez kartę graficzną a częstotliwością odświeżania monitora.

Funkcje dla graczy: Tryb DAS

Tryb Dynamic Action Sync umożliwia błyskawiczne atakowanie wrogów. Funkcja ta synchronizuje zmysły użytkownika z dynamiczną akcją gry przez minimalizację opóźnień.

Funkcje dla graczy: Black Stabilizer

Miłośnicy strzelanek docenią funkcję Black Stabilizer, która pozwala dostrzec szczegóły nawet w ciemnych zakątkach. Funkcja ta wykrywa najciemniejsze miejsca i rozjaśnia je, dzięki czemu gracz może znaleźć wrogów czyhających na niego w ciemności.

Funkcje dla graczy: Tryb gracza

Przy użyciu opcji Game Mode w trybie Picture Mode możesz dostosować parametry obrazu do różnych gatunków gier, np. FPS Game1, FPS Game2, RTS Game i Custom Game.

Potężna technologia dla graczy

Funkcje monitora dla Graczy LG doskonale uzupełniają konfigurację sprzętową, a jednocześnie nie utrudniają rozgrywki. Potężna czerwona budowa monitora ze stojakiem w kształcie litery V pozwala graczowi całkowicie zatracić się w świecie gry.

Zastosowane technologie

Smart Energy Saving
HDCP
Flicker Safe
AMD FreeSync

Specyfikacja

Dane techniczne:

Monitor LG 27MP59G-P
Ekran

Częstotliwość odświeżania ekranu

75

27

1920 x 1080

Nie

Ekran dotykowy

Nie

Nie

16:9

Podświetlenie ekranu

LED

Technologia 3D

Nie

Obraz

Powłoka matrycy

Matowa

Rodzaj matrycy

IPS

1

Jasność ekranu [cd/m2]

250

10000000:1

1000:1

Liczba wyświetlanych kolorów

16.7 mln

0.274

Kąt widzenia w pionie / w poziomie

178 (pion), 178 (poziom)

Techniczne

Głośniki

Nie

Mikrofon

Nie

Kamera internetowa

Nie

Pilot

Nie

Możliwość zawieszenia na ścianie

Nie

Nie dotyczy

Inne

Smart Energy Saving, HDCP, Regulacja kąta pochylenia, Flicker Safe, AMD FreeSync

Złącza

1

1

0

Nie

1

Nie

0

Nie

Wejście liniowe audio

Nie

Wyjście liniowe audio

Tak

Nie

Fizyczne

Waga [kg]

4.3

Wysokość [cm]

47

Szerokość [cm]

63.4

Głębokość [cm]

20.5

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel zasilający, Kabel HDMI

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Zużycie energii

0.3

Pobór mocy włączony [W]

27

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

LG ELECTRONICS POLSKA SP. Z O.O.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Monitor LG 27MP59G-P
Opinie
5 / 5 38 opinii
95% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 38 opinii
36 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Polecam bardzo gorąco!

Świetny monitor! Super jakość obrazu! Prawdziwa gratka dla graczy i nie tylko!

Paulina 2019-09-03 22:15:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Polecam

Bardzo dobrze się sprawuje, polecam każdemu!!

Mateusz 2019-08-31 21:00:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Bardzo ładny obraz, monitor godny polecenia.

Beata 2019-08-08 18:18:25
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 4 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 4 / 5 Opcje regulacji

Super

Monitor wykonany wg dobrego standardu, Jakość jak przystało na LG bardzo zadowalająca, wizualnie prezentuje się bardzo ładnie, wśród wielu monitorów dzięki pomocy pracownika Media Expert wybór padł na ten monitor. I to był bardzo dobry wybór.

Mirek 2019-06-11 09:56:06
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna, polecam :)

Jest to świetny monitor, w bardzo dobrej cenie! Solidne wykonanie, bardzo dobrej jakości design i cienka ramka.

Artur 2019-06-04 14:46:12
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Design
  • 4 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 3 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 3 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Sprzęt z niższej półki cenowej na który każdy może sobie pozwolić. Monitor spełnia swoje zadanie na 100%.

konrad 2019-05-18 16:21:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

idealny rozmiar ekranu dla gracza i użytkownika arkusza kalkulacjnego

Zaufałem firmie LG wiele lat temu i tym razem również się nie zawiodłem. Świadomie wybrałem LG 27MP59G-P, format obrazu 16:9. Monitor ma bardzo dużo opcji dostosowania do indywidualnego użytkownika. Plusem jest możliwość podłączania do display port, HDMI. Wykonanie bardzo dobre, odwzorowanie kolorów świetne. Przyjemność z korzystania w grach, programach do pisania oraz arkuszu kalkulacyjnym. Polecam.

Kacper 2019-05-16 11:45:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji
  • POZYTYWNA

Opinia pozytywna

Wyśmienity monitor, za rozsądną cenę, nic tylko kupować.

Krzysztof 2019-03-25 10:23:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

Pozytywna

Bardzo dobry monitor, godny polecenia.

Magdalena 2019-03-16 22:08:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Design
  • 5 / 5 Gabaryty i jakość wykonania
  • 5 / 5 Odwzorowanie kolorów
  • 5 / 5 Opcje regulacji

POZYTYWNA

Bardzo fajnie się komponuję. Posiada dużą gamę ustawień. Jakość obrazu super. Godny polecenia.

Jacek 2019-02-19 21:30:48
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5776 - Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Skomponuj swój zestaw szkolny i zyskaj nawet 50% rabatu

Kup minimum 2 produkty z odbiorem w sklepie stacjonarnym i zyskaj RABAT po okazaniu ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej!

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

LG Monitor LG 27MP59G-P

Monitor LG 27MP59G-P

74999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Monitor LG 27MP59G-P

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Monitor LG 27MP59G-P

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

74999

Dodaj do koszyka
Monitor LG 27MP59G-P
MONITORY