JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   AGD do zabudowy   OKAPY   AKPO   Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

Szerokość [cm]:

60

Wysokość [cm]:

91.5 - 119

Głębokość [cm]:

40.5

Rodzaj okapu:

Tryb pracy:

440

64

Elektroniczne

Kolor (wykończenie):

Czarny

3

Kod produktu: 842106

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 842106

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

cena online

79999

80.00 zł x 11 rat RRSO

Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

cena online

79999

80.00 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

Nowoczesny akcent w kuchni

Okap został wykonany ze stali nierdzewnej oraz bezpiecznego szkła hartowanego.

Funkcjonalny i estetyczny okap firmy Akpo, dzięki któremu pozbędziesz się ze swojej kuchni wszelkich zapachów unoszących się podczas gotowania. Jego oryginalna stylistyka doskonale wkomponuje się w aranżację każdej nowoczesnej kuchni.

Wydajny i niegłośny


OKAP Akpo WK-9 ANDROS jest bardzo wydajny i doskonale sprawdzi się także w większej kuchni. Jego wydajność w zależności od prędkości turbiny waha się w przedziale 239 m3/h - 440 m3/h. Użytkownik ma do wyboru dwa tryby pracy okapu. W zależności od potrzeby Akpo WK-9 można używać jako pochłaniacz lub jako wyciąg. Okap wyposażony jest w przeciwtłuszczowy filtr aluminiowy, opcjonalnie można zamontować również filtry węglowe.

Dotykowe sterowanie


Sterowanie urządzeniem odbywa się za pomocą dotykowego modułu elektronicznego. Na wyposażeniu znajduje się także pilot oraz timer. OKAP Akpo WK-9 ANDROS posiada także oświetlenie LED. Podczas pracy urządzenie jest stosunkowo ciche, zakres głośności waha się pomiędzy 48 dB – 64 dB.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

Fizyczne

Średnica wylotu powietrza

15

Wysokość minimalna [cm]

91.5

Wysokość maksymalna [cm]

119

Szerokość [cm]

60

Głębokość [cm]

40.5

Parametry

Kolor (wykończenie)

Czarny
D

Rodzaj okapu

Kominowy

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim

Gwarancja

24 miesiące

Funkcje

3

Funkcje dodatkowe

Wyłącznik czasowy, Pilot zdalnego sterowania

Tryb pracy

Pochłaniacz, Wyciąg
Elektroniczne
Skokowa

Filtry

Aluminiowy
Opcjonalnie

Techniczne

Moc silnika [W]

140

Liczba silników

1
64
440

Oświetlenie

LED

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

AKPO

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny
Opinie
5 / 5 32 opinii
97% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 32 opinii
31 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 4 / 5 Skuteczność pochłaniania

Pozytywna

Okap prezentuje się bardzo ładnie, wykonanie estetyczne. Produkt wart swojej ceny.

Kamila 2019-05-17 07:14:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Pozytywna

Bardzo ładnie się komponuje w kuchni w stylu nowoczesnym. Powierzchnia okapu bardzo łatwa do czyszczenia.

Janusz 2019-03-29 16:21:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Łatwo się czyści i pochłania wszystkie zapachy w porównaniu do innych okapów.

Monika 2019-02-06 23:01:55
Czy ta opinia była przydatna?
3 / 5
  • 3 / 5 rate
  • 3 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Wydajność
  • 2 / 5 Poziom hałasu
  • 2 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 3 / 5 Dobra jakość
  • 2 / 5 Skuteczność pochłaniania

Opinia pozytywna

Brak filtrów węglowych

Sławomir 2018-11-12 12:17:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Łatwy w obsłudze, super wygląd, wart tych pieniędzy.

Edyta G 2018-09-10 16:10:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam,piękny i cicho chodzi.

Serdecznie polecam w nowoczesnej kuchni prezentuje się ślicznie .Mam nadzieję że równie długo nam posłuży.Miła obsługa w sklepie pomogła w wyborze.

Teresa K 2018-02-16 21:31:37
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 4 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 4 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Polecam, ok.

Ewa R 2017-12-16 21:22:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam okap

Polecam okap, dobrze wciąga i przede wszystkim pięknie wygląda.

Sabina S 2017-12-06 07:30:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

polecam

Bardzo stylowy, cicho chodzi, polecam!

Andrzej S 2017-09-09 14:48:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Bardzo polecam

Produkt godny polecenia.

Magdalena J. 2017-09-08 20:01:32
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 2 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 4 / 5 Dobra jakość
  • 4 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Nowoczesny, estetyczny, ładnie wygląda, polecam.

Katarzyna S 2017-09-01 14:32:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Wydajny, łatwy w obsłudze i utrzymaniu, bardzo ładny wygląd i dobra cena.

Katarzyna S. 2017-08-30 19:09:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

rewelacja

Nowoczesny designe, cichy, wydajny.

PIOTR W. 2017-05-18 20:02:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 2 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Bardzo dobry produkt, szczerze polecam.

Okap jest bardzo cichy, prosty w obsłudze, bardzo zgrabny wygląd, solidne wykonanie, bardzo dobry do czyszczenia. Stu procentowe zadowolenie, szczerze będzie polecany innym.

Marcin I. 2017-04-29 19:57:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Zakupiony przeze mnie okap jest łatwy w montażu i co bardzo ważne, ma możliwość zastosowania do wentylacji zewnętrznej jak i z filtrem węglowym w trybie pochłaniacza. Ma 5 pozycji prędkości, co daje możliwość regulacji, w zależności od ilości oparów. Jest bardzo cichy w niższych pozycjach, co daje możliwość zastosowania w aneksach kuchennych. Jest bardzo estetyczny i łatwy w utrzymaniu czystości szczególnie czarnego szkła.
Szczerze polecam.

Ewa P. 2017-04-29 15:25:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 4 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam.

Wygląd, cicha praca, łatwość czyszczenia.

Andrzej W. 2017-03-13 20:28:33
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

POLECAM

Ładny,dość tani, dobrze się czyści,prosty w obsłudze.

Klient 2016-11-05 16:59:18
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Nowoczesny i funkcjonalny!!

Polecam wszystkim urzadzajacym nowa kuchnie. Polaczenie funkcjonalnosci i nowoczesnego wygladu.

Klient 2016-11-01 20:16:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

Polecam

Okap bardzo sprawnie działa i jestem zadowolony z zakupu.

Klient 2016-10-31 11:48:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Poziom hałasu
  • 5 / 5 Łatwość czyszczenia
  • 5 / 5 Dobra jakość
  • 5 / 5 Skuteczność pochłaniania

POLECAM

Okap łatwy w obsłudze i łatwy w utrzymaniu czystości, nowoczesny wygląd. Plusem jest wybór nasilenia ciągu i i dwa poziomy uchylenia paneli oraz możliwość czyszczenia filtra w zmywarce.

Klient 2016-10-28 21:48:06
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1259 - Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz! - produkty objęte promocją z rabatem -22% na drugi lub -44% na trzeci lub -77% na czwarty a nawet piąty produkt za 1 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

AKPO Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

79999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny

Okres gwarancji:

24 miesiące

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

79999

Dodaj do koszyka
Okap AKPO WK-9 Andros 60 Czarny
OKAPY